DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Maandag 10 juni 2019: Verrassende geheimen in Dongen!

DONGEN OPTIMAALGeplaatst door internetkrant di, mei 14, 2019 08:36:26

Maandag 10 juni 2019:

Verrassende geheimen in Dongen!

Maandag 10 juni (2e Pinksterdag) staat de gemeente Dongen bol van allerlei verrassende geheimen. Op 24 locaties in Dongen, 's Gravenmoer en Klein Dongen-Vaart kun je de mooiste verborgen parels ontdekken. Heb je bijvoorbeeld weleens gedwaald in een gigantische boomgaard of in een duister labyrint vol special effects, mysterieuze geluiden en verrassende obstakels? Het kan allemaal!


Deelnemende locaties

Aan Verrassend Dongen doen 24 locaties mee: De Cammeleur, DongenNieuws in samenwerking met fotobureau/uitgeverij Pix4Profs (locatie oude postkantoor aan de Hoge Ham), Restaurant DongensGenieten, Bierbrouwerij Opener, Pukkemuk speelboerderij Kookstudio 't Veurhuis, Café 't Vaartje, Café-zaal 't Karrewiel, Kwekerij Zeelenberg, Tomatenkwekerij Natuurlijk Tomaat, Boomgaard Lisboa, Museum Van den Mosselaar, De Vlaamsche Spijcker, Natuurlijk Verschure, De IJzertijdboerderij Restaurant Den Hespel, Museum De Looierij, Volckaert, Moskee Dongen, Molen Koningin Wilhelmina in samenwerking met foodtruck Kakelbont, NOX Room, Kapel Zusters Franciscanessen, Laurentiuskerk en Brasserie Restaurant Winkk.


Tik of klik voor meer informatie

Programma

Vrijwel alle locaties zijn tussen 11.00 en 17.00 uur te bezoeken. Er is geen vaste route; je kunt overal beginnen en eindigen. Voor sommige activiteiten of hapjes vragen de deelnemers een kleine bijdrage. Meer informatie over het programma per locatie en een plattegrond vind je HIER
Zo kun je je thuis alvast voorbereiden op een gezellige dag met vrienden en familie.

Plattegrond

De folder met plattegrond is gratis beschikbaar in het gemeentehuis, De Cammeleur en bij alle (andere) deelnemers. Op woensdag 29 mei (de dag voor Hemelvaart) wordt de folder met het Weekblad Dongen huis-aan-huis in de gemeente bezorgd.

Nieuw: met de bus!

VANDERWOU Tours uit Dongen verzorgt op 10 juni gratis busvervoer in het buitengebied. Er zijn acht bushaltes waar je kunt in- en uitstappen!

Facebook en Instagram

Voor de laatste nieuwtjes over deze dag volg je #verrassenddongen op Facebook en Instagram!  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.