DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Wat is er allemaal te koop in Dongen? De GIDS VAN DONGEN weet raad!

DONGEN OPTIMAALGeplaatst door internetkrant vr, maart 15, 2019 09:56:04

De ondernemers van Dongen hebben ontzettend veel te bieden aan de Dongense consument. Winkels, autobedrijven, verzekeraars, bouwbedrijven, kappers, mode, loodgieters, horeca…noem maar op. Maar weet u al deze bedrijven en dat aanbod wel te vinden?

Wat is er allemaal te koop in Dongen? De GIDS VAN DONGEN weet raad!

MediaPackhuys, het bedrijf achter de populaire website dongen.nieuws.nl en de glossy 200% DONGEN vindt dat het beter kan en komt daarom met een gids waarin alle Dongense bedrijven die zich op de Dongense consument richten, zijn te vinden. Initiatiefnemer Bart van Kerkhof legt uit: “Het volledige aanbod van wat binnen onze gemeentegrenzen te koop is, vind je terug in DE GIDS VAN DONGEN. Deze Gids in A5 formaat is aantrekkelijk vormgegeven en zal over enkele maanden gratis huis aan huis verspreid worden in de gehele gemeente Dongen. Daarnaast is er de online versie binnen de omgeving van de website dongen.nieuws.nl. En het goede nieuws voor ondernemers is, dat een standaardvermelding in deze gids (bedrijfsnaam, straat, huisnummer en plaats) helemaal gratis is. Voor bedrijven die wat meer op willen vallen in deze GIDS VAN DONGEN zijn er diverse mogelijkheden, al vanaf € 49,00 excl BTW.”


Naast alle bedrijvigheid in ons dorp zijn er nog een aantal zaken te vinden in de GIDS VAN DONGEN, zoals een evenementenkalender, toeristische tips en andere wetenswaardigheden. De eerste editie van de GIDS VAN DONGEN verschijnt rond de zomer van dit jaar. “Op deze manier heeft de Dongense consument een handzaam, overzichtelijk en aantrekkelijk vormgegeven gids waarin alles staat wat Dongen te bieden heeft. De komende weken zullen alle ondernemers binnen Dongen, ’s Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart benaderd worden om de mogelijkheden te bespreken.” aldus Bart.

Voor een overzicht van de Dongense bedrijven wordt gebruik gemaakt van gegevens van de Kamer van Koophandel. Zij hebben echter van sommige ondernemers geen toestemming gekregen om de basisgegevens te delen. “We hebben zo’n 95% dekking. Als je je een bedrijf hebt dat ingeschreven staat bij de KvK maar je twijfelt er aan of je op de lijst staat voor vermelding in de GIDS VAN DONGEN dan kun je altijd contact opnemen via dongen@nieuws.nl of info@degidsvandongen.nl of telefonisch via 06-36323131.”

  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.