DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Bijeenkomst 75 jaar vrijheid Dongen

DONGEN OPTIMAALGeplaatst door internetkrant di, maart 05, 2019 12:31:30

Woensdag 13 maart, 20.00 uur:

Bijeenkomst 75 jaar vrijheid Dongen

In 2019 vieren Dongen, 's Gravenmoer en Klein Dongen-Vaart 75 jaar vrijheid. Het bevrijdingsjaar krijgt in alle kernen een prachtige invulling met als hoogtepunt het bevrijdingsweekend van vrijdag 1 tot en met zondag 3 november. Op woensdag 13 maart presenteert de projectorganisatie het programma in de Centrale hal van het gemeentehuis (aanvang 20.00 uur, deuren open om 19.30 uur). Belangstellenden zijn van harte welkom.
Het programma van het bevrijdingsjaar biedt voor ieder wat wils. Van theater tot concert en van een scholenproject tot een tocht met oude voertuigen door alle kernen. Ook wordt gewerkt aan blijvende herinneringen aan dit bijzondere jaar en komen speciale gasten uit binnen- en buitenland 75 jaar vrijheid mee vieren.

Bijeenkomst

Op 13 maart geeft de projectorganisatie een toelichting op het programma. Na de presentatie is er gelegenheid om in een informele sfeer kennis te maken met de trekkers van de werkgroepen, verhalen te delen en nadere ideeën voor het programma uit te wisselen. In verband met de voorbereidingen verneemt de organisatie graag wie er komen. U kunt dit via e-mail doorgeven aan Rob Driessen, voorzitter van de projectgroep: rmfdperspectief@gmail.com

Projectorganisatie

De coördinatie van het bevrijdingsjaar is ondergebracht bij een projectgroep. Deze groep bestaat uit vertegenwoordigers van het Oranje Comité Dongen, Oranjevereniging 's Gravenmoer, de Oranjevereniging Klein Dongen en Vaart, de Vereniging Militaire Veteranen Dongen, de heemkundekringen in Dongen en 's Gravenmoer, het Comité 4 en 5 mei Dongen en gemeente Dongen.  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.