DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Grote waardering voor buitengewoon grappige raadsleden van plaatsvervangende raad

EVENEMENTENGeplaatst door internetkrant za, maart 02, 2019 22:48:05

Buitengewone carnavaleske raadsvergadering amuseert volle 'tribune'

Grote waardering voor buitengewoon grappige raadsleden van plaatsvervangende raad

Dongen, 2 maart 2019. Als er een motie ingediend zou kunnen worden die gaat over het voortzetten van de traditie van de jaarlijkse buitengewone raadsvergadering, zou die op voorhand unaniem worden aangenomen. Het indienen ervan is dus overbodig. Deze niet boute stellingname geldt zeker voor de prestaties van de fracties die zitting hadden in de raad der zotheid vandaag.Dit is verreweg een van de leukste carnavalsonderdelen die Dongen kent. Jammer dat maar een beperkt aantal mensen dat aan den lijven kunnen ondervinden. Ter vergadering werd al een iets te verborgen voorstel geuit dat de plaats waar dit gebeuren zou plaats moeten vinden elders op de Hoge Ham volop ruimte biedt. In de vergadering werden de leden van het college, misschien wel als nooit te voren carnavalesk te kakke gezet. Dat kan en mag dan en is soms op het randje. De Boerenpartij deelde brillen en een lange neus uit voor alle 'raadsleden en het aanzittende college 'om iedereen en ook de neuzen dezelfde kant te laten uitkijken'. De fractie 'Tevrede' liet wethouder Vullings een schilderij afmaken dat daarna helemaal VVD-blauw was. Groen-Links en Oranje ' bewees middels in op hoogstaand niveau gebrachte eerste termijn, dat het echte Dongense DNA alleen terug te vinden is in de hartjes en zieltjes van de Dongenaren.De 'twijfelpartij ' stelde in een 'motie-achtige toonzetting dat de leden van het college maar eens een bijbaantje zouden moeten gaan zoeken om het vertrouwen in elkaar te vergroten. Rolf zou zijn ervaring kunnen vergroten met het 'Auto- maatje, Bea kan terecht op de Volckaert als beginnend kinderoppas , Rene kan aankloppen bij Pukkemuk als tuinmanneke en Marina wordt tijdelijk antistresstherapeute op het gemeentehuis. De partij van de Waarheid wou de proef op de som doen. Liegen collegeleden wel eens was de vraag .De vragen waren moeilijk en de antwoorden ook. Een heuse leugendetector bracht uitkomst en de waarheid aan het licht.  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.