DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Oproep deelnemers open tuinen Dongen

MIJN TUINGeplaatst door internetkrant vr, maart 25, 2016 12:04:13


Oproep deelnemers open tuinen Dongen

Op zaterdag 11 en zondag 12 juni 2016 wordt in Dongen en ’s-Gravenmoer weer een groot aantal tuinen van particulieren opengesteld voor het publiek. Voor de 17e keer zullen velen hun grote of kleine tuin opengestellen en kunnen honderden bezoekers genieten van planten en bloemen in vele variëteiten en ideeën kunnen opdoen voor hun eigen tuin. Bij de deelnemers zijn zowel grote tuinen waar men uitgebreid kan ronddwalen maar ook kleine tuinen met vaak verrassende beplanting en indeling maar het zijn altijd tuinen waarin u de tuinliefhebber herkent.

Wij willen ook dit jaar weer nieuwe tuinen toevoegen om te kunnen bezoeken. Bent u een tuinliefhebber en vindt u het heerlijk om zelf te tuinieren, maar wilt u uw tuin ook eens aan andere natuur– en tuinliefhebbers laten zien, neem dan voor 15 april contact op met Frans van Schaik (0162-313344), Gerard Spapens (0162-323516) of email opentuinendongen@gmail.com.

Gelijktijdig wordt, in samenwerking met Els Steenvoorden en Silvia Emmen, een KUNST-OPEN ATELIER route georganiseerd.


Dit om mensen de kans te geven hun eigen werk in een sfeervolle omgeving aan een groot publiek te laten zien. U kunt dan denken aan schilderijen, keramiek, beeldhouwen, werken met textiel, fotografie etc. etc….

Bent u creatief en wilt u uw werk graag eens exposeren in eigen atelier, huis, tuin of evt. bij iemand anders in een tuin.

Neem dan contact op met: Silvia Emmen Email: pimpersil@outlook.com of Telnr: 06-55356944

Op onze website www.sites.google.com/site/tuinendongen krijgt u een idee van de tuinen die vorig jaar zijn opengesteld.

  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.