DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Unieke Kerstgroepen-tentoonstelling en Kerstwensboom in de Laurentiuskerk

KERKBERICHTENGeplaatst door internetkrant di, december 08, 2015 23:02:32

Unieke Kerstgroepen-tentoonstelling en Kerstwensboom in de Laurentiuskerk!!Foto's groter door klik


Dongen, 8 december 2015 .Net voor en ook na de kerkdiensten van 23,24,26,27 december van 14.00 - 17.00 uur in de koepelkerk aan de Hoge Ham , zullen er ongeveer 100 kerstgroepen tentoongesteld worden. Deze unieke tentoonstelling mag je niet missen! De kerststallen zijn allen eigendom van Gerard Jansen.Tijdens de openingsuren is Gerard aanwezig om uitleg te geven over de kerststallen. Daarnaast is er een speciale kerstboom in de kerk, een kerstwensboom. Iedereen kan een wens opschrijven en deze wens in de boom hangen. Deze boom blijft de gehele kerstperiode staan. De tentoonstelling en de kerstwensboom zijn voor jong en oud en zeker de moeite waard om te bezoeken. Iedereen is van harte welkom!


TERUG NAAR DE KRANT : H I E R  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.