DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Dongen krijgt weer een 'politiek café ' dat via televisie te volgen is

DONGEN OPTIMAALGeplaatst door internetkrant vr, april 19, 2019 09:59:06

Populair lokaal programma wordt nieuw leven ingeblazen

Dongen krijgt weer een 'politiek café ' dat via televisie te volgen is

In 2006 heeft de toenmalige Dongense Lokale Omroep LOD ( Radio0162) de laatste rechtstreekse uitzending verzorgd via de radio van het Politieke Café uit café 'd'n Hamse Bok'. In die tijd was het programma heel populair en goed beluisterd door Dongenaren én politici. De sinds september 2018 actieve en nieuwe Lokale Omroep die vanuit Waalwijk uitzendt als streekomroep samen met Dongen, gaat het programma nieuw leven inblazen. Het programma wordt met regelmaat vanaf mei 2019 weer uitgezonden worden en wel rechtstreeks vanuit de Cammeleur. Niet op de radio maar via Ziggo televisie kanaal 42 . Net als in 2006 is de presentatie weer in handen van Paul de Jong die technisch wordt bijgestaan door Adriaan Raesen. Eindredacteur en mede - presentator is Rinus Krijnen.
Archieffoto uit 2004 ( Rinus Krijnen)


Het programma neemt de Dongenaar mee naar het huidige politieke landschap in het dorp. Gasten ,zoals bestuurders en leden van politieke partijen zowel van de coalitie- als oppositiepartijen schuiven aan bij actuele onderwerpen . Maar ook belanghebbende nemen deel aan de discussies zoals burgers, en leidinggevende uit bedrijven en instellingen. Bezoekers krijgen de gelegenheid om vragen te stellen. De bedoeling is dat een aantal onderwerpen met videobeelden woorden ingeleid. De televisie live-uitzendingen zullen in mei niet enkel via ziggo worden uitgezonden maar ook via aanbieders als KPN en T-Mobile

De eerste aflevering van het Politieke café is niet, zoals eerder aangekondigd op 15 mei,maar start twee weken later, op 29 mei. Zelfde tijd zelfde plaats.

  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post5148