DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Bokse Bikersz D opbrengst naar twee Goede Doelen

VERENIGINGSNIEUWSGeplaatst door internetkrant wo, april 03, 2019 17:48:22

Bokse Bikersz D opbrengst naar twee Goede Doelen

Traditiegetrouw organiseert motor- en toerclub De Bokse Bikersz tijdens de Dongense jaarmarkt een toertocht door de regio. Dit jaar is dat voor de negende keer op zondag 14 april en zoals ieder jaar gaat de opbrengst naar een goed doel. Vorig jaar werd twee keer 1500 euro geschonken, dit jaar hoopt de organisatie twee instanties blij te maken. De Dongense Isa Smit gaat via stichting Edukans een onderwijsproject voor kinderen in het Afrikaans Malawi verzorgen. Het tweede doel is de Motorcycle Repair Goirle, waar mensen met een beperking sleutelen onder professionele begeleiding aan motoren. Motoren is deze dag de rode draad op de Bikersz D, want naast de gewone loterij staat er nog een bijzondere loterij op het programma. Deze week is gestart met de verkoop van 250 loten die per stuk 10 euro kosten. De hoofdprijs is een motor, een café-racer die door de sleutelclub STPEE is gemaakt en tegen kostprijs beschikbaar is gesteld. Er moeten wel minimaal 200 loten verkocht worden om deze loterij doorgang te laten vinden. ,,Dit moet lukken. En als dat zo is dan schenken wij nog eens 500 euro extra aan de goede doelen,” vertelt woordvoerder Henk Tuytelaars, namens de Bokse Bikersz.
Vorig jaar telde de toertocht 150 deelnemers. Al deze deelnemers zijn weer benaderd. Tussen tien uur en half elf kan er nog ingeschreven worden bij Den Hamse Bok en wordt de motormarkt geopend. De Hoge Ham, vanaf het gemeentehuis tot aan Jansen&Jansen, is afgesloten voor al het verkeer. Evenals als deze dag het gehele centrum van Dongen. Naast diverse kraampjes in het teken van motoren, staan er drie buitenoptredens van livebands op het programma. De dag wordt vanaf 18.30 uur voortgezet in café Den Hamse Bok met de band The 16A . Op het buitenpodium staan ’s middags optredens gepland van: Kroeta en de Gaskachels, Deep White en NUTS. Entree gratis.

http://www.boksebikerszd.nl  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post5140