DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Mooie opbrengst voor 'Eet met je Hart '

DONGEN OPTIMAALGeplaatst door internetkrant wo, februari 13, 2019 15:35:04

Mooie opbrengst voor 'Eet met je Hart '

Burgemeester Starmans : "zonder sponsors kan het niet “


'Eet met je Hart' is een landelijk stichting die in Dongen geleid wordt door Lisette Veenstra – Goos. Zij was een van vrijwilligsters die vandaag het bedrag bekendmaakte dat vorig jaar is opgehaald tijdens de campagne van de stichting onder de vele etentjes die plaatsvonden in de Dongense restaurants. Hierbij wordt gasten gevraagd één Euro te schenken aan 'Eet met je Hart'. Dat geld wordt gebruikt om vooral eenzame mensen in Dongen gezellige tijden mee te laten maken waardoor die eenzaamheid even vergeten kan worden. Lisette zei blij te zijn met de opbrengst van € 2860,86 die daarbij werd opgehaald. Veenstra vertelde dat Dongen de elfde gemeente in ons land was die in 2016 begon met de jaarlijkse actie en dat nu reeds in 28 gemeenten een afdeling bestaat. Dongen begon met vier deelnemers en telt nu zo'n 90 mensen die zich hebben aangesloten,De afdeling dogen wil graag doorgroeien naar minstens 200 deelnemers. Er is volgens Lisette Veenstra – Goos veel behoefte aan onder eenzame Dongenaren. Tijdens de gezellige bijeenkomsten worden vriendschappen gesloten. Burgemeester Starmans was verheugd over de opbrengst en staat achter de organisatie die inderdaad veel vriendschappen onder de deelnemers opbrengt. Ze zei blij te zijn met die restaurants die de actie graag en van harte sponsoren. “ Die zijn ook echt nodig; zonder hen kan het niet “ aldus de burgemeester die graag tijd vrijmaakte voor deze alweer gezellige bijeenkomst.

Deelnemende restaurants :

Cafe de gouden leeuw, Café Gasterij Den Hamse Bok, Cafetaria LEFCafetaria, Eethuis Van Holst,Eetcafé Janssen & Janssen,Eetcafé-Zaal 't Karrewiel, Spijs en Ijs,Brasserie-Restaurant Winkk,Nieuw China Dongen,De Cammeleur,Restaurant SED Samen Eten en Drinken,Brasserie De Drie Vissen, (Nu DongensGenieten) Eetcafe trefpunt,Café de Salamander en Eetcafé De Herberg  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post5110