DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Cambreur College :Stagebedrijven bedankt!

DONGEN OPTIMAALGeplaatst door internetkrant do, december 20, 2018 13:27:33
Kun jet filmpje ( mobiel) niet zien zet je toestel dan even op 'desktop' modus

Cambreur College :Stagebedrijven bedankt!Afgelopen maandag 17 december jl., zijn de stagebedrijven weer in het jaarlijkse zonnetje gezet tijdens een kerstborrel op onze school. Speciaal voor deze bijeenkomst had stagecoördinator Grâcia Rosenbrand een loterij opgezet, waarbij zeven prachtige kerstpakketten werden verloot onder de stagebedrijven. Onder het toeziend oog van notaris Bart van de Graaf van Notariskantoor Dongen werden de namen van de winnaars door leerling Marie-Claire uit de glazen vaas getrokken.

Ook onder de aanwezige bedrijven was er een winnaar: Anja Toorop van Sportschool “Fit by Jeff” won een mooi pakket. De overige winnaars waren:

-Pukkemuk
-Toyota Van Dorst Rijen
-Zorgboerderij Bella Vita
-Administratiekantoor Schellekens & Van Riel
-Basisschool De Westerkim
-Sportprint


Had u er bij willen zijn en was u verhinderd? Dan kunt u hier het bedankje van het Cambreur zien. Zij zijn inmiddels allemaal bezocht en hebben de prijs in ontvangst mogen nemen.

Mocht u als bedrijf gebruik willen maken van stagiaires van het Cambreur College, dan kunt u zich altijd aanmelden. Dat kan door een e-mail te zenden aan Grâcia Rosenbrand (grosenbrand@cambreurcollege.nl) onder vermelding van uw bedrijfsnaam, telefoonnummer en contactpersoon. Zij neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post5071