DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Concert van het Enschede’s Byzantijns Kozakken Koor in Dongen

MUZIEKGeplaatst door internetkrant di, december 18, 2018 16:54:01

Opbrengst voor Stichting Vrienden van het Hospice De Volckaert

Concert van het Enschede’s Byzantijns Kozakken Koor in Dongen

Dongen boft. Het Enschede’s Byzantijns Kozakken Koor treedt op in ons dorp. Dit concert onder de titel Met Zicht Op Kerst, gaat door op zaterdag 22 december 2018 om 20.00 uur in de Sint -Laurentiuskerk .De kerk is verwarmd en open vanaf 19.30 uur. Het concert is ook toegankelijk voor mensen in een rolstoel : er wordt een speciale plaats voor hen en de begeleiders gereserveerd.

Het concert wordt georganiseerd door Rosalie en Anton Euren ten behoeven van “Stichting Vrienden van het Hospice De Volckaert” Kom met familie, vrienden of kennissen en geniet van de voor Nederland unieke klanken van dit koor.“Het gaat niet om het verlengen van het leven, maar om de hoogst haalbare kwaliteit ervan”

Toegangskaarten voor het concert zijn verkrijgbaar bij Cigo Looiersplein in Dongen of te bestellen via bestellen@concert-ebkk-dongen.nl Voor meer informatie zie www.concert-ebkk-dongen.nl.

Het hospice is een plaats waar mensen in de laatste fase van hun leven de intensieve zorg krijgen die nodig is, als dat thuis niet meer kan. Een team van vrijwilligers en professionals staat 24 uur per dag klaar om zorg te verlenen en een luisterend oor te bieden. De Stichting ondersteunt het vrijwilligerswerk in het Hospice door een deel van de kosten te dragen. Dit zijn de kosten voor werving, selectie, opleiding en professionele begeleiding van de vrijwilligers. Daarnaast streeft de Stichting ernaar zaken te bekostigen die belangrijk zijn om van het hospice een gastvrije locatie te maken.


Anton en Rosalie Euren zouden het fantastisch vinden als de kerk op zaterdag 22 december vol stroomt met betrokken, muziekminnende mensen die de stichting een warm hart toedragen. U bent van harte welkom en danken u bij voorbaat voor uw bijdrage aan dit voor Dongen  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post5069