DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

START NIEUWE FOTOGRAFIECURSUSSEN IN JANUARI

DONGENS ALLERLEIGeplaatst door internetkrant ma, november 19, 2018 12:33:46

START NIEUWE FOTOGRAFIECURSUSSEN IN JANUARIDongen, 19 november 2018 - Kijk je graag naar de TV-hit ‘Het Perfecte Plaatje’ en wil je zelf ook betere foto’s maken? Of is fotografie al langer jouw passie maar wil je meer leren? Hobbyfotografen die zich verder willen ontwikkelen, kunnen 29 januari starten met een cursus fotografie van Het KunstPodium. Zowel voor beginnende als gevorderde fotografen is er een passende cursus. Docente is Sabine van der Veeken uit Dongen.

Basiscursus Fotografie

De basiscursus is een mix van theorie en praktijk. Je kennis over sluitertijd, diafragma en scherpte wordt vergroot en je past het geleerde in de praktijk toe. Fotografie is echter meer dan techniek. Het gaat over (bewust) kijken en over creativiteit. In de cursus leer je na te denken over de inhoud en vormgeving. Middels diverse opdrachten, die je met elkaar bespreekt, vergroot je in 15 lessen spelenderwijs je vaardigheden als fotograaf.

Cursus fotografie voor gevorderden

Heb je voldoende ervaring met fotografie en wil je je verder ontwikkelen? Dan is de cursus fotografie voor gevorderden geknipt voor jou (10 lessen). In deze cursus werk je zelfstandig aan je eigen foto-project en je bespreekt samen met de docent en de groep elkaars resultaten. Daarnaast voer je thuis, in de klas, individueel en met de groep foto-opdrachten uit. Je wordt geïnspireerd door de laatste ontwikkelingen in de fotografie en het werk van gerenommeerde fotografen.

Fotografiedocente Sabine van der Veeken werkt als zelfstandig fotografe in Dongen en daarnaast is het haar passie cursisten leren ‘te kijken’ en alles te leren over fotografie. Ze volgde de studie Grafische Vormgeving aan het Grafisch Lyceum en studeerde daarna af aan de Kunst Academie (St. Joost) richting Visuele Communicatie en Fotografie.

Voor meer informatie: www.hetkunstpodium.nl  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post5057