DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Nieuws van het Dongens Mannenkoor.

MUZIEKGeplaatst door internetkrant do, februari 23, 2017 17:42:24

Nieuws van het Dongens Mannenkoor.

Traditiegetrouw zingt het Dongens Mannenkoor 9 april op palmzondag tijdens de dienst die gehouden wordt in de Volckaert.Bewoners en familieleden worden hiervoor uitgenodigd.

Na ons 45 jarig jubileum welke wij in 2016 hebben gevierd met een voorjaarsconcert in de Laurentiuskerk, een bindingsdag met een concert in Oudenbosch en een enorm druk bezocht afsluitend kerstconcert in de kapel van de zusters Franciscanessen en de Oude kerk in de Kerkstraatzijn wij nu druk bezig een nieuw repertoire in te studeren om 28 april een voorjaarsconcert te presenteren in voornoemde kerk.De kaartverkoop hiervoor zal binnen afzienbare tijd van start gaan. Informatie hierover kunt u binnenkort tegemoet zien in deze krant.


Mocht u interesse hebben om bij het Dongens Mannenkoor te komen zingen, breng dan eens vrijblijvend een bezoek op de repetitieavond welke gehouden wordt op woensdag vanaf 20.00 uur in De Gouden Leeuw.Mocht de kennis van zingen of het noten lezen u doen twijfelen, dan is dat niet direct een reden om u niet aan te melden.U wordt begeleid door enkele doorgewinterde leden die u graag een periode willen ondersteunen en begeleiden.Wij zijn van mening dat u zich vrij snel bij ons thuis zult voelen.

Schroom niet en kom vrijblijvend langs en noteer in ieder geval 28 april in uw agenda.

www.dongensmannenkoor.nl

  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4535