DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Carnavalsmis 2017

VAN HOT NÀOR HÈÈR 2017Geplaatst door internetkrant ma, februari 20, 2017 22:06:49

Carnavalsmis 2017

Op zondagmorgen 26 februari om 10.00 uur vindt traditiegetrouw de Carnavalsmis plaats in de Laurentiuskerk aan de Hoge Ham. Het thema is “Tijd van bezinning”. Een moment van bezinning wordt in carnavaleske sferen gecreëerd. De kapellen Blaospiepel, WOW en Aosum Noot zullen elk een drietal nummers ten gehore brengen. Uiteraard is het Laurentiuskoor ook aanwezig.Fanatieke carnavalsvierder of niet, iedereen is van harte welkom tijdens de Carnavalsmis, die dit jaar voorgegaan wordt door priester Joost de Bont. De eucharistieviering zal ongeveer een uur duren en is voor jong en oud toegankelijk.

Aan het eind van de dienst spelen de aanwezige kapellen gezamenlijk het Peeënlied. Na de dienst zijn alle aanwezigen uitgenodigd om bij Janssen en Janssen onder het genot van een kopje koffie na te kaarten (voor eigen rekening).  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4528