DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Collecte ziekentriduüm 2016

KERKBERICHTENGeplaatst door internetkrant do, juni 30, 2016 13:10:18

Collecte ziekentriduüm 2016


Dongen, zomer 2016. Zo’n 55 collectanten gaan dit jaar op pad om te collecteren voor ziekentriduüm. Het ziekentriduüm wordt dit voor de 78-ste keer georganiseerd. De huis aan huis collecte vindt komende week, van 3 t/m 9 juli, plaats.Graag brengt het organiserend comité deze collecte onder uw aandacht, zodat er weer fantastische dagen van kunnen gemaakt voor de zo’n 125 gasten uit Dongen en omstreken. 35 Vrijwilligers zullen hun best doen om alles zo goed en vlekkeloos te laten verlopen. Gedurende drie dagen krijgen onze gasten een programma aangeboden waarin ruimte is voor religieuze viering, bezinning, ontmoeting en ontspanning. Volgende week verschijnt in deze krant het volledige programma.Het ziekentriduüm wordt georganiseerd op dinsdag t/m donderdag, 19, 20 en 21 juli a.s. Om aan het programma deel te nemen, dient u zich aan te melden bij Mirjam van Kerkhof, via telefoon op 06-44125042 of per mail: mirjamvankerkhof62@gmail.com


Als u in Dongen woont, wordt u ’s morgens omstreeks 9.30 uur thuis opgehaald en ’s middags om ca. 16.00 uur weer naar huis gebracht door de chauffeurs.

  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4236