LIA VAN GOOL

LIA VAN GOOL

COLUMN VAN LIA VAN GOOL

Zij neemt de lezer mee in haar wereld van werkelijkheid en menselijkheid. Zij zal het zijn die de lezer een stuk vitamine voor het hart geeft en diezelfde lezer een blik gunt in het Dongense zoals Lia dat ziet. Gevarieerd en soms scherp ,maar altijd vanuit een positieve blik op de wereld van ons allen.

De redactie van deze krant wenst de lezer hierbij veel genoegen en leesplezier

Lia van Gool nieuwe columniste voor deze krant

hoofdredactiePosted by Hoofdredacteur Wed, March 16, 2016 09:42:11

Lia van Gool nieuwe columniste voor deze krant .

Dongen, 16 maart 2016. Vanaf deze week maakt de lezer van de Dongense Internetkrant kennis met Lia van Gool .Zij zal een tweewekelijkse column haar blik op de wereld geven . Lia van gool werd in Dongen bekend als journalist bij het legendarische `Wapen van Dongen ´en is sinds lange tijd correspondent van het ook in Dongen verschijnende weekkrant ´Het Kanton´.

RINUS KRIJNEN

Een krant ,tijdschrift of glossy ; een zichzelf en algemeen gewaardeerd medium is pas interessant als er iets extra's aan toegevoegd wordt. Eén of meerdere columns is een plus voor de lezer of in dit geval de bezoeker. Gelukkig kan de lezer én deze krant rekenen op de wekelijkse bijdrage van Rinus Krijnen. Zijn Mijmeringen zijn populair en leveren veel reacties op bij redactie en lezer.

A.L.DUSCEES

Ruim vijf jaar heeft Cees van den Broeke in zijn columns die hijzelf de toepasselijke naam van 'A.L. Duscees' gaf, de lezer van deze krant geboeid met zijn , zoals de redactie van deze krant zegt 'Wijze Woorden '. Door omstandigheden van persoonlijke aard gaf Cees onlangs te kennen te stoppen met zijn interessante schrijfsels voor deze krant. U vindt zijn ruim 300 columns uiteraard terug in ons archief. Geniet na dus. De redactie is Cees dankbaar voor zijn waardevolle bijdragen.

LIA VAN GOOL

Vanaf nu dus – en dat om de veertien dagen- de columns van Lia van Gool. Zij neemt de lezer mee in haar wereld van werkelijkheid en menselijkheid. Zij zal het zijn die de lezer een stuk vitamine voor het hart geeft en diezelfde lezer een blik gunt in het Dongense zoals Lia dat ziet. Gevarieerd en soms scherp ,maar altijd vanuit een positieve blik op de wereld van ons allen.

De redactie van deze krant wenst de lezer hierbij veel genoegen en leesplezier

  • Comments(3)//column.dongenhomespot.nl/#post0