SPORT

SPORT

uitslagen en verslagen

Ook uw sportbericht of verslag komt in de krant
Stuur het naar redactie@dongenhomespot.nl

LEZERS VAN DE DONGENSE INTERNETKRANT KUNNEN TERUG NAAR DE KRANT :


www.dongenhomespot.nl

JOHAN SMULDERS EN RAMON BRESSERS KOPPEL T.T. KAMPIOENEN VAN DONGEN.

DARTSPosted by internetkrant Sun, January 28, 2018 21:44:25

JOHAN SMULDERS EN RAMON BRESSERS KOPPEL T.T. KAMPIOENEN VAN DONGEN.

Op zondag 28 januari werd het kampioenschap van Dongen koppels T.T. verspeeld in Café de Valk.Voor de 19e keer werd het toernooi om deze titel verspeeld.Vorig Jaar ging de titel naar Ramon Bressers en Johan Smulders die natuurlijk aanwezig waren om hun titel te verdedigen.De opkomst was weer netjes te noemen en via poules werden de deelnemers ingedeeld.In een prima sfeertje werden de wedstrijden afgewerkt.De eerste drie uit iedere poule gingen door naar de winnaarsronde en de overige koppels mochten verder strijden in de verliezers ronde.In de halve finale streden Jeffrey Siemons en Johan van den Berg tegen Bram Roosen en Frank Emmerik en wonnen deze strijd met 3-2 en werden finalisten.In de andere halve finale wonnen Johan Smulders en Ramon Bressers met 3-0 van Dennis Hendrickx en Vincent Schellekens.In de finale waren Johan en Ramon met 3-1 te sterk en wonnen wederom het koppel kampioenschap tac tic, proficiat.Jeffrey en Johan pakte een keurig tweede plaats.


v.l.n.r. Johan, Jeffrey, Johan en Ramon

De beste 4 koppels v.l.n.r. Jeffrey, Johan, Vincent, Frank, Dennis, Johan, Ramon en BramIn de verliezersronde wonnen Kevin Zijlmans en Edwin Nuis met 2-0 van Rick Verschure en Martin Evertse.V.l.n.r. Rick, Martin, Edwin en Kevin

De uitslag op een rij:

WINNAARSRONDE

1. Johan Smulders – Ramon Bressers

2. Jeffrey Siemons – Johan van den Berg

3. Frank Emmerik – Bram Roosen

4. Vincent Schellekens – Dennis Hendrickx

5. Janine Timmermans – Ad Timermans

6. Wiek Claassen – John Genet

VERLIEZERSRONDE

1. Edwin Nuis – Kevin Zijlmans

2. Rick Verschure – Martin Evertse

3. Mark de Vries – Kenneth Janssen

4. Sjannie Brouwers – Tim Bouterse

------------------------------------------------------------


ZONDAG 4 FEBRUARI OPEN DARTTOERNOOI IN CAFÉ DE VALK.

Voor de open ranking vindt in Café De Valk a.s. Zondag 4 februari weer een toernooi plaats.Er wordt een single en een koppeltoernooi verspeeld. Het koppeltoernooi wordt, tot 20 koppels, altijd verspeeld in poules.Beide toernooien hebben een winnaars en een verliezersronde.Het toernooi vangt aan om 13.30 uur tot die tijd kunt u inschrijven.Graag tot zondag.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.