SPORT

SPORT

uitslagen en verslagen

Ook uw sportbericht of verslag komt in de krant
Stuur het naar redactie@dongenhomespot.nl

LEZERS VAN DE DONGENSE INTERNETKRANT KUNNEN TERUG NAAR DE KRANT :


www.dongenhomespot.nl

Spelletjesmarathon : Dag 4

SPELLETJESPosted by internetkrant Fri, August 21, 2015 13:07:29

Spelletjesmarathon:

4e avond voor Jan Verbunt

Dongen - Vaart , 21 augustus 2015.In sportcafé ’t Vaartje was het op de vierde avond een drukte van belang. Op de vierde avond stonden de spellen De koffie is klaar, Hadsikidee, Eigenwijze ezel, Zwarte Pieten en Cornhole op het programma. Een mix derhalve van vaardigheids- denk-, en geluksspellen. Routinier Jan Verbunt won de avond met 13 punten. Kees Huiben en lijstaanvoerder Frans Kemmeren scoorden beiden twaalf punten. Het spel de boze vier wees Kees als de nummer twee aan. Frans werd derhalve derde. De verlootprijs werd gewonnen door Petra van Gils.

Frans Kemmeren versterkt koppositie

Na de vierde avond heeft Frans Kemmeren de koppositie versterkt. Frans staat nu op 51 punten. Door zijn goede spel staat hij nu zeven punten voor op de nummeer twee, zijn vrouw, Wilma Kemmeren die 44 punten heeft. Willy van de Wiel staat derde met 41 punten. De winnaar van vorig jaar, Jos den Boer, bezet de vierde plaats. Met 40 punten. Erwin van Riel en Rian Verbunt delen de vijfde plaats met elk 38 punten. Vanavond valt de beslissing. Wanneer je een avond wilt meespelen, is het vanavond de laatste kans. Dan doe je nog mee voor de mooie dagprijzen, maar je hebt bovenal een avond vol gezelligheid. Het inschrijfgeld bedraagt voor niet leden slechts €2,-per avond. Kinderen kunnen meedoen onder begeleiding van een meespelende ouder. De spellen beginnen om 20.00 uur. Informatie bij sportcafé 't Vaartje tel: 0162-312275.Cornhole: Een vanuit Amerika overgekomen spel. Kees Huiben probeert door het gat te gooien

De koffie is klaar: Toon Verbunt aan zet bij de koffie is klaar (een variant op ganzenbord).
Eigenwijze ezel. Dit spel wordt zelf gelegd. Toon Verbunt is aan zet.Podium: v.l.n.r. Kees Huiben (2e), Jan Verbunt (kampioen) en Frans Kemmeren (3e).
Verlootprijs: De verlootprijs werd gewonnen door Petra van Gils

  • Comments(0)//sport.dongenhomespot.nl/#post662