SPORT

SPORT

uitslagen en verslagen

Ook uw sportbericht of verslag komt in de krant
Stuur het naar redactie@dongenhomespot.nl

LEZERS VAN DE DONGENSE INTERNETKRANT KUNNEN TERUG NAAR DE KRANT :


www.dongenhomespot.nl

Spelletjesmarathon: DAG 1

SPELLETJESPosted by internetkrant Tue, August 18, 2015 13:48:48

Spelletjesmarathon dag 1

Wilma Kemmeren dagwinnaar

Gisteravond is in sportcafé ’t Vaartje de 31e spelletjesmarathon van start gegaan. Op de rol stonden de volgende vijf spellen: Hoger Ober, Domino, Racko, Toon Rooversspel en Rondje Holland. De opkomst was meteen al goed te noemen. Wilma verspeelde maar drie punten en kwam op een prachtige score van 12 punten. Ook Willy v.d. Wiel behaalde eenzelfde score Het spel de boze één wees Wilma als winnaar aan. Ook om de derde plaats moest gekampt worden. Hier pakte Jody Kemmeren de derde prijs. Zij kwam uit op elf punten. De verlootprijs ging naar Frans Kemmeren, die deze prijs voor het eerst in de geschiedenis van de marathon op zijn naam schreef. Vanavond (dinsdag 18 augustus) staat de tweede avond op het programma. Wanneer je een avond wil meespelen, kan dit natuurlijk ook. Dan doe je mee voor de mooie dagprijzen, maar je hebt bovenal een avond vol gezelligheid. Het inschrijfgeld bedraagt voor niet leden slechts €2,- per avond. Kinderen kunnen meedoen onder begeleiding van een meespelende ouder. De spellen beginnen om 20.00 uur. Informatie bij sportcafé 't Vaartje tel: 0162-312275.

Domino: De jongste deelnemer Hans de Bresser legt een steenpodium: Bert Kimenai bezet de eerste plaats. Winnares Wilma Kemmeren kijkt op de achtergrond toe.
TR-spel: Corné de Bresser gooit een ring bij het Toon Roovers spel.

Rondje Nederland: Willy v.d. Wiel aan zet bij Rondje Nederland

Racko: De latere winnares Wilma Kemmeren (2e van links) is geconcentreerd met het spel racko bezig.  • Comments(0)//sport.dongenhomespot.nl/#post659