SPORT

SPORT

uitslagen en verslagen

Ook uw sportbericht of verslag komt in de krant
Stuur het naar redactie@dongenhomespot.nl

LEZERS VAN DE DONGENSE INTERNETKRANT KUNNEN TERUG NAAR DE KRANT :


www.dongenhomespot.nl

PSV de Edele Hoefjes :Kim Mallens door naar de Hippiade!

PAARDENSPORTPosted by internetkrant Sun, August 16, 2015 22:31:53

Kim Mallens door naar de Hippiade!

ingezonden

Dongen , 16 augustus 2015 .Van onze verenging PSV de Edele Hoefjes namen maar liefst zes combinaties deel aan de Brabantse Kampioenschappen. Vier combinaties hadden zich gekwalificeerd voor de dressuur en twee combinaties voor het springen.Kim Mallens en haar pony Joanna Zamira reden in de klasse D-L2. Samen namen zij het op tegen 32 andere ruiters en amazones in hun rubriek. Ze wisten de zevende plaats te bemachtigen en daarmee zijn ze door naar de Hippiade (Nederlandse Kampioenschappen) op 29 augustus in Ermelo. Een hele knappe prestatie van deze combinatie.

Nicole Kimenai behaalde met haar pony Nick in de klasse C-M2 een mooie podiumplaats met haar derde plek. Maar helaas was dat net te weinig om net als Kim door te mogen naar de Hippiade. Maar de deur is nog niet helemaal gesloten. Mocht er van de nummers een of twee iemand uitvallen mogen Nicole en haar pony Nick alsnog naar de Hippiade. Dus dit blijft nog een beetje spannend!


Kim Mallens en haar pony Joanna Zamira

Sanne Verstijnen en haar pony Winston Van ’t Groenhof zijn net als Babette Bleeker en haar pony Maijers Dreamer toch ook maar mooi naar deze kampioenschappen geweest en kunnen die ervaring ook op hun lijstje bijschrijven. Helaas voor hen was net als bij Bix Broers en Suze Burgers bij het springen de concurrentie te sterk en hebben zij zich niet weten te plaatsen voor de hippiade, maar dat neemt niet weg dat het mee mogen rijden met de Brabantse Kampioenschappen ook al een hele prestatie op zich is.

Wij wensen Kim Mallens en haar pony Joanna Zamira veel succes bij de Nederlandse Kampioenschappen!

Terug naar de krant : H I E R

  • Comments(0)//sport.dongenhomespot.nl/#post658