SPORT

SPORT

uitslagen en verslagen

Ook uw sportbericht of verslag komt in de krant
Stuur het naar redactie@dongenhomespot.nl

LEZERS VAN DE DONGENSE INTERNETKRANT KUNNEN TERUG NAAR DE KRANT :


www.dongenhomespot.nl

Wederom mooie winst MO17

VOETBALPosted by internetkrant Fri, April 13, 2018 13:26:27

Wederom mooie winst MO17

Na op 10 maart thuis de eerste competitiewedstrijd tegen ST Sparta met 5-0 te hebben gewonnen stond vandaag eindelijk de tweede competitiewedstrijd op het programma. Tegenstander Almkerk uit Almkerk.

DVVC zocht vroeg de aanval en na tien minuten opende Patty de score, 1-0. Gezien het spelbeeld was snel duidelijk dat Almkerk geen echte vuist kon maken om het de DVVC defensie lastig te maken. Geconcentreerd verdedigen en veelvuldig aanvallen leidde tot diverse goede kansen. Het duurde echter tot de 25ste minuut tot dat DVVC door de voet van Mila de score wist te verdubbelen, 2-0. Deze stand bleef staan tot aan de rust.


Na rust ging DVVC verder waar het gebleven was, aanvallen en kansen missen. Na 10 minuten in de tweede helft ging Floor alleen op de keepster af en had de 3-0 op haar schoen. Helaas schoot Floor tegen de voet van de keepster, deze struikelde en viel ongelukkig op de enkel van Floor. Einde wedstrijd voor Floor.

Voor DVVC ging de wedstrijd door en na 20 minuten in de tweede helft scoorde Mila haar tweede en tilde de stand naar 3-0. Amper drie minuten later had ook Patty haar tweede erin liggen, 4-0. Mila zorgde in de 30ste minuut voor de 5-0 en Patty scoorde vlak voor tijd de 6-0. Met een hattrick voor Patty en Mila was de eindstand 6-0 gebleven.Een puike wedstrijd met een goed resultaat.

Volgende week een druk programma met woensdag de wedstrijd tegen SSC en zaterdag tegen Sleeuwijk.  • Comments(0)//sport.dongenhomespot.nl/#post1637