SPORT

SPORT

uitslagen en verslagen

Ook uw sportbericht of verslag komt in de krant
Stuur het naar redactie@dongenhomespot.nl

LEZERS VAN DE DONGENSE INTERNETKRANT KUNNEN TERUG NAAR DE KRANT :


www.dongenhomespot.nl

SINGLE WINST VOOR JAN HUISKES. PIM VAN BOXEL EN DICK VAN DIJK WINNEN BIJ DE KOPPELS.

DARTSPosted by internetkrant Tue, April 03, 2018 11:49:16

SINGLE WINST VOOR JAN HUISKES.

PIM VAN BOXEL EN DICK VAN DIJK WINNEN BIJ DE KOPPELS.

Maandag 2 april (2e paasdag) vond voor de 35e keer Open Dongen plaats in Café De Valk.Er werd gespeeld om het single en koppel kampioenschap.Voor de dames was er dit keer te weinig deelname.Het single toernooi werd verspeeld volgens het k.o. systeem, het koppelkampioenschap in poules, beide toernooien hadden een winnaars en een verliezersronde.Verleden jaar ging de titel naar Jan Huiskes (single), en Jan Huiskes en Mario Robbe (koppels).Jan was wederom aanwezig maar koppelde deze keer met Carlo van Cleef.Er werd gestart met de koppelwedstrijden.Door winst op Ramon Bressers en Dennis van Strien werden Jan Huiskes en Carlo van Cleef finalisten.In de andere halve finale wonnen Dick van Dijk en Pim van Boxel van Mark Bakx en Peter Driessens.In een spannende finale wonnen Pim en Dick met 4-3 en pakte de titel bij de koppels, proficiat.


v.l.n.r. Dick, Jan, Pim en CarloBob de Meijer en Michael de Meijer wonnen de finale in de verliezersronde met 3-1 van Marly van de Heuvel en Rob Jansma.


v.l.n.r. Rob, Marly, Bob en Michael

De hoogste uitworp goed voor € 20 ging naar Carlo van Cleef met 152.Verder uitworpen voor Jan Huiskes 146, Marly van de Heuvel en Dick van Dijk 112.Carlo van Cleef en Kyani Neeckx gooide 110 uit.Dick van Dijk had ook nog een 103 finish.Hierna gingen de singles van start.Mario Robbe werd finalist door winst op Jeffrey Stigter.Jan Huiskes ging naar zijn 2e finale door halve finale winst op Dennis van Strien.In de finale was Jan met 5-3 de beste en pakte hiermee wederom het kampioenschap met daaraan verbonden een geldprijs van € 200, proficiat.


v.l.n.r. winnaar Jan, Jeffrey, Mario en Dennis

Pim van Boxel speelde de finale in de verliezersronde tegen Corné Van Mastrigt en won met 4-3.


Corné en Pim

De hoogste uitworp werd een prooi voor Corné van Mastrigt met 126.Verder de volgende uitworpen, Dennis van Strien 124 en Mario Robbe 111.In totaal werd er 30 keer 180 gegooid die allen werden beloond met een gratis consumptie.Jan Huiskes was ook hierin de beste met 6 stuks.Mario Robbe en Jeffrey Stigter pakte er 3 stuks mee.2x 180 was er voor Peter Driessens, Carlo van Cleef, Ramon Bressers, Corné van Mastrigt, Dennis van Strien en Dick van Dijk.1x 180 voor Nico Steenbergen, Pim van Boxel, Werner Tiest, Sjef Laurijsen, Mick Hoevenaars en Rob Jansma.

De uitslag:

WINNAARS SINGLE -

1. Jan Huiskes € 200

2. Mario Robbe € 100

3. Dennis van Strien € 50

4. Jeffrey Stigter € 50

5. Ramon Bressers

6. Dick van Dijk

7. Peter Driessens

8. Bob de MeijerWINNAARS KOPPELS -

1. Dick van Dijk – Pim van Boxel € 100

2. Jan Huiskes – Carlo van Cleef € 70

3. Mark Bakx – Peter Driessens € 40

4. Ramon Bressers – Dennis van Strien € 40

5. Mario Robbe – William Snoeren

6. Xanti van en Bergh – Kyani Neeckx

7. Corné van Mastrigt – Nico Steenbergen

8. Peter Dekkers – Niels VeldhuizenVERLIEZERS SINGLE

1. Pim van Boxel € 30

2. Corné van Mastrigt € 15

3. Dennis Hendrickx

4. Xanti van den Bergh

VERLIEZERS KOPPELS -

1. Bob de Meijer - Michael de Meijer € 30

2. Marly van den Heuvel – Rob Jansma € 15

3. Bianca Neeckx – Amy Rosiers

4. Steven Huijbregts – Vincent Schellekens-----------------------------------------------------------ZONDAG 8 APRIL OPEN DARTTOERNOOI IN CAFÉ DE VALK.

Voor de open ranking vindt in Café De Valk a.s. Zondag 8 april weer een toernooi plaats.Er wordt een single en een koppeltoernooi verspeeld.Het koppel toernooi wordt tot 20 koppels altijd verspeeld in poules.Beide toernooien hebben een winnaars en verliezersronde.Het toernooi vangt aan om 13.30 uur tot die tijd kunt u inschrijven.

  • Comments(0)//sport.dongenhomespot.nl/#post1627