SPORT

Van der Kolk Liberty dames 1 grijpt naast gelijkspel tegen nummer 1. HOCKEY

Posted by internetkrant Tue, June 19, 2018 11:00:36

Van der Kolk Liberty dames 1 grijpt naast gelijkspel tegen nummer 1.

Op 17 juni stond de laatste competitiewedstrijd, tegen Barendrecht dames 1, op het programma voor Van der Kolk Liberty dames 1. Helaas ook de laatste wedstrijd van trainer/coach Antoine van Riel, die gaat stoppen na 5 seizoenen. Vorige wedstrijd werd er met 2-1 van de koploper gewonnen.

Vanaf de eerste minuut moest er vol gas worden gegeven door Van der Kolk Liberty dames 1 om punten mee naar Dongen te nemen. Helaas werd er in de vierde minuut balverlies geleden en wist Barendrecht hier meteen van te profiteren. Na nog geen vijf minuten spelen, stond Van der Kolk Liberty dames 1 tegen een achterstand aan te kijken. Gelukkig was daar in de 14e minuut een strafcorner en deze wist Chelsea van Helmond in de touwen te slepen. Van der Kolk Liberty dames 1 kreeg langzamerhand meer kansen, een schot op goal werd door een verdedigster van Barendrecht met haar lichaam uit het goal te houden, wat resulteerde in een strafbal voor Van der Kolk Liberty dames 1. Chelsea van Helmond wist haar hoofd koel te houden en pushte zo de 1-2 binnen. Na 25 minuten spelen in de eerste helft kwam Barendrecht nog met de gelijkmaker. De dames gingen de rust in met een gelijke stand.


Blog image

De tweede helft werd iets tammer en er werden niet veel kansen gecreëerd. Barendrecht probeerde de verdediging van Van der Kolk Liberty dames 1 te doordringen, maar de verdedigsters stonden op scherp en wisten alle kansen te keren. Lang bleef het 2-2, tot er uiteindelijk een speelster van Barendrecht een klein gaatje vond en vanaf kop cirkel in het goal van Van der Kolk Liberty dames 1 schoot. Gelukkig werd er door de scheidsrechter gezien dat deze van net buiten de cirkel op het goal werd geslagen. Helaas was daar dan richting einde tweede helft dan toch nog de 3-2 voor Barendrecht en Van der Kolk Liberty dames 1 grijpt dus net naast een punt. Alhoewel er geen punten mee naar huis werden genomen, heeft Van der Kolk Liberty dames 1 een sterke wedstrijd gespeeld tegen Barendrecht wat al een paar wedstrijden geleden kampioen was geworden

Na 22 wedstrijden sluit Van der Kolk Liberty dames 1 het seizoen af als zevende in de competitie. Dezelfde positie als vorig seizoen, maar wel met een hoger puntenaantal en een beter doelsaldo.34e Atledo Positif Dwars Door Dongen was geweldigATLETIEK

Posted by internetkrant Tue, June 19, 2018 10:06:57

34e Atledo Positif Dwars Door Dongen was geweldig

Ben Barendse

Het is zaterdag 16 juni. De klok slaat 15.00u en er is een zucht van verlichting bij de organisatie van Atledo Positif Dwars Door Dongen. Met veel vrijwilligers zijn ze de hele dag bezig geweest om de atletiek accommodatie om te toveren tot een sportarena met een finishstraat, sponsorlounge, verzorgingsposten, jurytent en nog veel meer. Als de 1e deelnemers binnendruppelen is voorbereiding af en kan Dwars Door Dongen beginnen.

Mascotte Donkey heeft zijn vaste stal bij Orange Planet voor even verlaten om de 80 scholieren, die meedoen aan de kidsrun, op te zwepen naar grote prestaties. Hij doet dit samen met dansgroep L-Joy. De kinderen gaan helemaal los. Hierna lopen kids 1 of 2 ronden. De allerkleinste hand in hand met papa of mama terwijl de opa’s en oma’s hun kleinkinderen toejuichen. Maar hoe hard ze ook roepen ze komen niet boven de enthousiaste speaker Teun Aarden uit. Voor hem is iedere sporter een held en hij geeft ieder kind geweldige aandacht waardoor ze zich ook heel bijzonder voelen. Donkey heeft voor iedereen een high five. De meeste kids zijn afkomstig van De Wegwijzer in ’s Gravenmoer en deze school is dan ook de trotse winnaar van de wisselbeker.

Ook de specials worden als topsporters opgezweept door Teun en Donkey. Ze genieten en vinden het geweldig. De één bloedfanatiek de ander maakt volop gein met het publiek.

Na de kids en specials is het tijd voor 1000 meter van de junioren. Ongekend hoeveel talent dat er in Dongen en omstreken rondloopt. Door veel atleten worden pr-s gelopen. De strijd is pittig en de winnaars in de verschillende klassen lopen dik onder de 4 minuten.

Blog image

Het Cambreur College neemt met 170 scholieren deel aan de Engelse Mijl of 5 km wegwedstrijd. Hoe uniek is dit? 170 jongens en meiden die met elkaar de sportieve strijd aangaan? Weg met alle vooroordelen dat de jeugd niet meer sport. Deze kanjers bewijzen het tegendeel. Gehuld in de rode Cambreur shirtjes zie je het fanatisme ervan af stralen. Wat is dit mooi dat Atledo Positif Dwars Door Dongen zo gestimuleerd is. Dit smaakt naar meer dus iedereen gaat ervan uit dat dit volgend jaar een vervolg krijgt.

Blog image

Het is kwart voor zes als het startschot klinkt van deze Engelse mijl, 1609 m. Wat gaat het hard. De eerste lopers verschijnen al binnen 4 minuten op de baan waar ze nog 1 ronde moeten afleggen. Syb de Jong 4.48 min de snelste bij de mannen en Bieke Schipperen met 5.26 min bij de vrouwen. Beide zijn nog junior.

De 5 en de 10 km wedstrijd gaat dit jaar over een snel parkoers met lange rechte stukken en gunstige wind. Vooral de 5 km trekt veel deelnemers. Eric van der Heijden en Rowan van Dongen zijn de snelste heer en dame. De 10 km kent met 32.00 min een Belgisch winnaar terwijl Loes Vingerhoets bij de dames de overall winnares was. Atledoërs Ad de Jong, Anton Bogers pakte in hun leeftijdscategorie de 1e en de 2e plaats. En de Atledo dames Yvette van Dulmen en Marloes de Jong 2e en 3e werden in hun leeftijdscategorie.

Maar liefst 17 bedrijven deden mee aan de bedrijvenloop. Voor de 6e keer achter elkaar was Solipharma de winnaar bij de 5 km en Medifit voor de 3e keer op rij bij de 10 km.

De wedstrijd lijkt afgelopen maar speaker Teun klinkt nog steeds door de geluidsboxen. Want winnen is leuk maar 10 km hardlopen blijft gewoon een prestatie. Dus ook de laatste loperster van de 10 km wordt door Teun aangemoedigd en gaat onder luid applaus over de finish.

De 34e editie van Atledo Dwars Door Dongen was wederom een groot succes. Volgend jaar een jubileum. We zien er nu al naar uit.Willem II speelt in voorbereiding in Dongen Ploeg uit Tilburg neemt het op tegen Derde Divisionist VV DongenVOETBAL

Posted by internetkrant Tue, June 19, 2018 09:46:19

Willem II speelt in voorbereiding in Dongen

Ploeg uit Tilburg neemt het op tegen Derde Divisionist VV Dongen

Op woensdag 11 juli bezoekt Willem II Sportpark de Biezen voor een wedstrijd tegen VV Dongen. Dit is het tweede oefenduel van de Eredivisionist in de voorbereiding op het seizoen 2018-2019. De wedstrijd begint om 19.00 uur.

VV Dongen is blij met de komst van ‘grote buurman’ Willem II. Zo’n oefenwedstrijd staat toch garant voor extra publiek en is voor de fans een unieke kans om de spelers van dichtbij aan het werk te zien tegen de lokale favorieten.


Blog image

Kaartverkoop

Kaarten zijn vanaf 19 juni in de voorverkoop verkrijgbaar en kosten € 10,00 (tribune), € 8 (staanplaats) en € 5,00 (kinderen tot 12 jaar en 65+). De voorverkoopadressen zijn:

Jumbo Dongen

Hoge Ham 113 - Dongen

en

DA Ingrid

Looiersplein 27-28 - Dongen

Op de wedstrijddag zelf betaalt u € 12,50 (tribune), € 10 (staanplaats) en € 7 (kinderen tot 12 jaar en 65+). De kassa’s zijn om 17.30 uur open.

VIP-tickets

Voor deze wedstrijd zijn ook VIP-tickets te koop; een aantrekkelijk pakket inclusief entreekaart, exclusieve toegang tot het sponsorhome van 17:30 - 22:00 uur, 10

consumpties (ontvangt u bij binnenkomst) en deelname aan het buffet. En dit voor

slechts € 50,00 excl. btw per persoon. Voor meer informatie kunt u contact

opnemen via het mailadres: sponsoring@vvdongen.nl.

Parkeren

De mogelijkheden om bij het sportpark te parkeren zijn heel beperkt. Mensen uit Dongen en directe omgeving worden dan ook geadviseerd lopend of per fiets te komen. Parkeren in de buurt is mogelijk op de terreinen van Aldi en Jumbo. Bezoekers vanuit Tilburg kunnen eventueel met openbaar vervoer komen. De bushalte bevindt zich direct voor de ingang van het sportpark.

16 juni Atledo’s 34e Positif Dwars Door DongenATLETIEK

Posted by internetkrant Tue, June 12, 2018 22:55:54

16 juni Atledo’s 34e Positif Dwars Door Dongen

Op 16 juni staat Dongen in het teken van Positif Dwars Door Dongen. Tussen 15.30 en 20.00 uur organiseert A.T.V. Atledo voor de 34e keer dit jaarlijkse loopevenement voor jong en oud, scholieren en bedrijven, trimmers en wedstrijdlopers, baan- en wegatleten en voor sporters met een beperking. De organisatie van Positif Dwars Door Dongen heeft ook dit jaar weer een breed programma samengesteld. Dit jaar met veel scholieren van het Cambreur College.Blog image

Hoppenbrouwers Scholierenloop, VB-loop en pupillen
Het spektakel begint om 15.45 uur met de populaire Hoppenbrouwers Scholierenloop. “Met Hoppenbrouwers hebben we een sponsor gevonden waardoor we de scholierenloop nog aantrekkelijker kunnen maken.” Alle kinderen krijgen een leuke attentie.
Honderden basisschoolleerlingen gaan hun conditie testen over een afstand van 400 of 800 meter op de atletiekbaan van Atledo. De school met relatief de meeste deelnemende leerlingen krijgt de wisselbeker mee. Mascotte Donkey zorgt voor vertier en aanmoedigingen.
Aansluitend lopen de VB-atleten om 17.15 uur ook 400 of 17.20 uur 800 meter en om 17.25 lopen de pupillen van Atledo en andere clubs 1.000 meter op de atletiekbaan.

De AVRI Engelse mijl: baanatleten en Cambreur schoolieren
Om 17.40, 17.45 en 17.50 uur lopen de Cambreur scholieren de AVRI Engelse Mijl (1.609 meter). De start is op het fietspad langs het kanaal ter hoogte van de atletiekbaan en vandaar lopen ze over de Wilhelminastraat naar de atletiekbaan aan de Hertog Jan. Om 17:50u zullen ook de junioren, senioren en masters starten. Een spectaculair snel onderdeel van Positif Dwars Door Dongen.

Parkoers 5 km trimloop en 10 km wedstrijd- en trimloop
Dit jaar loopt de wedstrijd- en trimloop langs het kanaal. De start is op de Atletiekbaan. Vandaar gaan de lopers over het fietspad naar de sportlaan. Langs de Rijensestraatweg gaan de lopers over het voetpad richting het kanaal. Via het fietspad Kanaaldijk Noord en vervolgens de weg wordt gelopen door de kanaalstraat naar de Viersprong. Door een kort stukje oude baan via de Prins Hendrikstraat komen de atleten terug bij de roeloff van Dalemstraat die ze doorsteken naar de Hertog Janstraat. Bij terugkomst bij Atledo zal de 5 km finishen en de 10 km zal nog eenzelfde ronde lopen.

Om 18.05 uur start de 5 kilometer.
Om 19.00 uur start de 10 kilometer, het slotstuk van Positif Dwars Door Dongen.

Bedrijvenloop
Sinds lang nodigt Atledo bedrijven uit om met hun personeel op de 5 en de 10 kilometer te strijden om een wisselbeker. Maar het draait natuurlijk niet alleen om die beker. De meeste bedrijven doen mee vanwege de gezelligheid op de Atledobaan, teambuilding en gezond personeel. Ook dit jaar worden de bedrijven weer ontvangen in de Sponsorlounge die aangekleed wordt door De Viersprong. Voor lekkere hapjes en ook voor de drank wordt gezorgd. Omdat de sponsors van Atledo hier ook aanwezig zijn, is er dan natuurlijk tijd en ruimte om te netwerken.

Thomashuis Sponsorloop
Voor het vierde jaar zet Atledo het Thomashuis in het zonnetje. Mensen met een verstandelijke beperking wordt een fijn thuis geboden in het Thomashuis. Deelnemers kunnen dit ondersteunen door een bedrag te doneren op het inschrijfburo bij Atledo of via de online inschrijving. Maar als je alleen deel wilt nemen aan de Thomashuis Sponsorloop en niet in de uitslag wilt worden vermeld, doneert Atledo de helft van je inschrijfgeld aan het Thomashuis.

Voor de veiligheid van de vele honderden deelnemers en van het publiek zal het parkoers gedeeltelijk autovrij worden gehouden. Er is voldoende ruimte voor fietsenstalling en op 500 meter van de atletiekbaan op de Kanaaldijk Noord is voldoende parkeergelegenheid. Doe dus mee of kom als toeschouwer kijken en aanmoedigen. Langs het parkoers of op de feestelijke Atledobaan waar alle lopers finishen en waar na afloop op het terras of aan de bar kan worden nagepraat hoe het was.

Inschrijven kun je op de accommodatie van Atledo tot 45 minuten voor de start van de gewenste afstand.

Op www.dwarsdoordongen.nl vind je alle informatie over het parcours.

Tot ziens op zaterdag 16 juni bij Atledo!

WETSTEIJN MASTERS DRIEBANDEN – ZATERDAG 16 JUNI HALVE FINALE IN 3 POULES.BILJARTEN

Posted by internetkrant Sun, June 10, 2018 21:23:12

WETSTEIJN MASTERS DRIEBANDEN –

ZATERDAG 16 JUNI HALVE FINALE IN 3 POULES.

Met in totaal 55 inschrijvingen zijn we na voorwedstrijden en kwartfinale aangeland bij de halve finale.

Verleden week werd er in 3 poules gespeeld in de kwartfinale.

De 3 poule winnaars en de 2 beste nummers 2 uit iedere poule plaatste zich voor de halve finale, aangevuld met de 10 beste poule winnaars van de voorwedstrijden.

Hier de uitslagen van de kwartfinale.

Poule 1

De valk

9-jun

Naam

punten

car.

beurten

serie

h.p.g.

alg.gem

%

1

Embert Broekhoven (12)

6

43

66

3

0,923

0,652

109%

2

Ger Kerst (6)

5

24

67

6

0,600

0,358

119%

3

Corné van Beijsterveld (6)

5

21

70

3

0,467

0,300

100%

4

William van Westenburgge (8)

4

26

57

4

0,727

0,456

114%

5

Jos Michielsen (6)

0

13

65

3

0,400

0,200

67%

Poule 2

D'ouwe sok

9-jun

Naam

punten

car.

beurten

serie

h.p.g.

alg.gem

%

1

Arnold Willemsen (6)

8

25

63

3

0,700

0,397

132%

2

Gerrit van der Veeken (8)

6

25

71

3

0,529

0,352

88%

3

Adri Kouwenberg (6)

2

19

59

3

0,364

0,322

107%

4

Rob Houtepen (14)

2

40

67

6

1,750

0,597

85%

5

Nico Akkermans (8)

2

23

76

4

0,571

0,303

76%

Poule 3

Het Vaartje

9-jun

Naam

punten

car.

beurten

serie

h.p.g.

alg.gem

%

1

Arjo Dane (6)

7

24

34

3

0,857

0,706

235%

2

Ton van Oijen (14)

4

61

49

7

2,000

1,245

178%

3

Henk Faro (8)

4

32

55

4

0,800

0,582

145%

4

Eric in 't Groen (6)

3

19

52

3

0,400

0,365

122%

5

Jan Embrechts (6)

2

12

40

2

0,462

0,300

100%

De uitslag was vooral keihard voor Ton van Oijen en Henk Faro die door 2 remises niet verder kwamen dan 4 punten, maar wel fantastisch moyennes speelden,

De beste partij in de kwartfinale werd gespeeld door Arjo Dane die een partij uit speelde in 7 beurten en procentueel het best speelde van alle kwart finalisten..

POULE INDELING HALVE FINALE

ZATERDAG 16 JUNI

POULE 1 TAFEL 1

CAFÉ DE VALK

Mari Loonen (6)

Toon van Spaandonk (8)

Corné Horsten (6)

Toon Verbunt (10)

Arjo Dane (6)

ZATERDAG 16 JUNI

POULE 2 TAFEL 2

CAFÉ DE VALK

Jeroen van Gool (8)

Leo Peeters (6)

Arnold Willemsen (6)

Embert Broekhoven (12)

Ger Kerst (6)

ZATERDAG 16 JUNI

POULE 3

CAFÉ D’OUWE SOK

Hans Verbunt (8)

Gerard van der Veeken (8)

Cees Claasen (10)

Jan Pullens (6)

Bart Hultermans (14)

Voor de finale op zaterdag 23 juni in Café de valk, plaatsen zich de 3 poulewinnaars en de 2 beste nummers 2.

In totaal wordt er ruim € 600 uitgekeerd aan prijzengeld.

Voor de winnaar is € 200 gereserveerd, en natuurlijk de eeuwige roem.

De titel ging vorig jaar naar Leo Peeters.

Er wordt gespeeld volgens het poulesysteem, hierdoor is iedereen verzekerd van tenminste 4 partijen.

Supporters zijn natuurlijk van harte welkom, wij wensen de deelnemers veel succes toe.

Vanaf dit jaar SPORTGALA VERHUIST NAAR CAMMELEURSPORT ALGEMEEN

Posted by internetkrant Thu, June 07, 2018 17:23:02

Vanaf dit jaar


SPORTGALA VERHUIST NAAR CAMMELEUR

Het Sportgala heeft de afgelopen jaren plaatsgevonden op verschillende locaties binnen de gemeente; de centrale hal van het gemeentehuis, café De Salamander en in de sporthal van de Salamander. De invulling van de avond is hiermee ook steeds geëvolueerd. Het Sportgala 2018 vindt plaats op 21 september en voor het eerst in De Cammeleur. Tijdens het sportgala huldigen we de Dongense sportkampioenen. Sinds enkele jaren vormt het Sportgala de afsluiting van de Sportweek. Het thema van het Sportgala 2018 is Sport en Cultuur. Volgens de gemeente biedt de Cammeleur nieuwe mogelijkheden om het programma vorm te geven en er een bruisend gala van te maken.In september opent de nieuwe Cammeleur haar deuren voor het publiek. Al in 2012 besloot het college dat evenementen in principe thuishoren in de wijk gebonden gebouwen van Donckhuys, waaronder De Cammeleur. De Cammeleur beschikt over de juiste faciliteiten voor de organisatie van het Sportgala. De theaterzaal biedt een sfeervolle omgeving, heeft zitplaatsen voor het publiek en is uitgerust met licht en geluid. Kortom alle mogelijkheden om van het Sportgala een feestelijke gala avond te maken rondom het thema Sport en Cultuur zijn aanwezig.

Blog image


Afsluiting sportweek

De week voorafgaand aan het Sportgala is de Sportweek. Met de partners uit De Cammeleur organiseren we, in die week, activiteiten om aandacht te vragen voor sport, bewegen en gezonde voeding. Het Sportgala maakt zo integraal deel uit van de Sportweek.

Aanmelden sportkampioenen

De inschrijving voor genomineerden voor het Sportgala is inmiddels gestart. Iedereen kan zijn sportkampioenen aanmelden via de gemeentelijke website (www.dongen.nl). De inschrijving loopt tot 20 juni 2018. We nodigen u van harte uit om ook uw sportkampioenen aan te meldenWETSTEIJN MASTERS DRIEBANDEN - ZATERDAG 9 JUNI KWARTFINALE.BILJARTEN

Posted by internetkrant Sun, June 03, 2018 09:28:43

WETSTEIJN MASTERS DRIEBANDEN -

ZATERDAG 9 JUNI KWARTFINALE.

Met in totaal 55 inschrijvingen, verdeeld in 11 poules van 5, zijn zaterdag 19 mei weer 4 poules voorwedstrijden verspeeld.

De 10 beste poulewinnaars plaatsen zich rechtstreeks voor de halve finale op zaterdag 16 juni..


Blog image

Dat zijn geworden:

Jeroen van Gool, Cees Claasen, Corné Horsten, Leo Peeters, Mari Loonen, Toon Verbunt, Bart Hultermans,

Hans Verbunt, Toon van Spaandonk en Jan Pullens.

De slechtste poule winnaar (Eric in ’t Groen) en alle nummers 2 en ook de 3 beste nummers 3 spelen verder in de kwartfinale op zaterdag 9 juni..

De finale vindt plaats op zaterdag 23 juni.

De uitslag van de poules van vorige week zaterdag :

Poule 9

D'ouwe sok

2-jun

Naam

punten

car.

beurten

serie

h.p.g.

alg.gem

%

1.

Hans Verbunt (8)

6

28

46

6

1,600

0,609

152,0%

2.

Gerard van der Veeken (8)

6

31

73

2

0,727

0,425

106,0%

3.

Ronald van Eil (6)

6

20

97

2

0,250

0,206

69,0%

4.

Theo in 't Groen (6)

1

15

73

2

0,160

0,205

68,0%

5.

Jan Leemans (6)

1

13

75

2

0,161

0,173

58,0%

Poule 10

De valk tafel 1

2-jun

Naam

punten

car.

beurten

serie

h.p.g.

alg.gem

%

1.

Toon van Spaandonk (8)

8

36

60

4

1,571

0,600

150,0%

2.

Nico Akkermans (8)

6

24

68

2

0,727

0,353

88,0%

3.

Corné van Beijsterveld (6)

4

20

61

4

0,727

0,328

109,0%

4.

Peter Dingemans (6)

2

15

58

2

0,600

0,259

86,0%

5.

Jos Nollen (6)

0

10

68

2

0,000

0,147

49,0%

Poule 11

De valk tafel 2

2-jun

Naam

punten

car.

beurten

serie

h.p.g.

alg.gem

%

1.

Jan Pullens (6)

6

24

67

5

0,667

0,358

119,0%

2.

Henk Faro (8)

5

31

82

4

0,458

0,378

95,0%

3.

Joseph van der Ven (8)

3

27

78

4

0,435

0,346

87,0%

4.

Henk Faro (8)

3

42

89

4

0,522

0,472

79,0%

5.

Peter van Bragt (8)

3

24

94

2

0,400

0,255

64,0%

Voor komende zaterdag staat de kwartfinale op het programma.

POULE INDELING KWART FINALE

ZATERDAG 9 JUNIPOULE 1

CAFÉ DE VALK

Ger Kerst (6)

Embert Broekhoven (12)

Jos Michielsen (6)

William van Westenbrugge (8)

Ronald van Eil (6)

ZATERDAG 9 JUNI

POULE 2

CAFÉ D’OUWE SOK

Nico Akkermans (8)

Rob Houtepen (14)

Adri Kouwenberg (6)

Gerard van der Veeken (8)

Arnold Willemsen (6)

ZATERDAG 9 JUNI

POULE 3

CAFÉ HET VAARTJE

Ton van Oijen (14)

Arjo Dane (6)

Jan Embrechts (6)

Eric in ‘t Groen (6)

Henk Faro (8)

Supporters zijn natuurlijk van harte welkom, wij wensen de deelnemers veel succes toe.JO10-2 van Olympia'60 is kampioen!VOETBAL

Posted by internetkrant Sun, May 27, 2018 15:34:47

JO10-2 van Olympia'60 is kampioen!

Zaterdag 26 mei 2018 is voor de jongens en het meisje van Olympia'60 JO10-2 een dag om nooit meer te vergeten. Zaterdagochtend is de beslissende uitwedstrijd tegen de nummer twee in de competitie, TSV Gudok, gespeeld. Het is een spannende wedstrijd en na het laatste fluitsignaal gaat het team los. Heel even vergeten ze dat ze nog penalty’s moeten nemen. Bij hen overheerst al een echt feestgevoel. Iedereen helemaal blij! Zij, de JO10-2 bestaande uit Pim de Jong, Levi Kannegieter, Max Kemmeren, Tim Kemmeren, Jens Klerx, Linda Nicot Sanches, Shivano van den Rijen, Wessel Rombouts, Tom van Suijlekom en Bas de Weerd zijn kampioen geworden!


Blog image

OP HET BORDES !

Bij het af lopen van het veld zijn zij als echte helden onthaalt met partypoppers waarbij confetti en serpentines door de lucht wordt geschoten. Het kampioensfeest heeft in de kleedkamer een passend vervolg gekregen. Het hele team heeft in tenue feest gevierd onder de douche en natuurlijk mochten trainers Mark Kannegieter en Richard de Jong daarbij niet ontbreken. Alle spelers hebben een mooie beker, bloemen en een heerlijke snoepzak gekregen.

Op het terrein van Olympia is het JO10-2 team al een klein feestje aan het vieren als ze verzamelen om als echte helden de kantine binnen te treden waar “We Are The Champions” al voor ze wordt gedraaid.

Bij een kampioenschap hoort natuurlijk een rit in Lijn 11 dwars door Dongen. Vol trots worden de kampioenen door Dongen gereden. Er wordt flink gefeest en ook bij de mensen op straat komt een lach op het gezicht. Mensen zwaaien naar de kampioenen en diverse automobilisten claxonneren voor de JO10-2. Wat zijn ze trots! En de ouders natuurlijk niet minder! Bij het bordes van het gemeentehuis wordt nog een groepsfoto gemaakt.

Eenmaal terug bij Olympia’60 spreekt Jeugdvoorzitter Rolf Rombouts de kinderen toe. Het kampioenschap krijgt nog een extra bijzonder tintje want tot nu toe zijn zij het enige voetbalteam van Olympia’60 die dit seizoen de kampioenstitel weet binnen te slepen. En hoe kan zo’n feestje beter worden gevierd dan met frietjes en (kinder-)champagne. Na het eten wordt het feestje natuurlijk nog even verder gevierd door het team en hoe ze dat doen? Voetballend natuurlijk!

Het JO10-2 team met hun trainers Mark Kannegieter en Richard de Jong en leider Mike van Suijlekom sluiten dit succesvol seizoen af met een team dat niet alleen goed, maar vooral ook met heel veel plezier samen heeft gevoetbald. Op naar een nieuwe uitdaging in het najaar van 2018!

PROFICIAT ! namens de internetkrant