SPORT

SPORT

uitslagen en verslagen

Ook uw sportbericht of verslag komt in de krant
Stuur het naar redactie@dongenhomespot.nl

LEZERS VAN DE DONGENSE INTERNETKRANT KUNNEN TERUG NAAR DE KRANT :


www.dongenhomespot.nl

Alle dartsnieuws uit Café de Valk

DARTSPosted by internetkrant Mon, October 15, 2018 10:04:15

DUBBELE WINST VOOR KEVIN LENS BIJ DARTTOERNOOI IN CAFÉ DE VALK.

SINGLE EN MET MARK BAKX OOK WINST BIJ DE KOPPELS.

Zondag 14 oktober werd het 4e toernooi verspeeld van de 34e open ranking in cafe de valk.Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld.Het koppel toernooi werd verspeeld in poules, het single toernooi k.o..Beide toernooien hadden een winnaars en een verliezersronde.Er werd gestart met de koppelwedstrijden.Mark Bakx en Kevin Lens werden finalisten door winst op Francois Gruteke en Jurgen Evers.In de andere halve finale wonnen Maikel Verberk en Eimardo van Engelen van Steven Raman en Brian Raman.Met 4-1 ging de winst in de finale naar Mark en Kevin.


v.l.n.r. Mark. Kevin, Maikel en Eimardo

Ko Hamans en Patrick van Osch wonnen de finale in de verliezersronde met 3-1 van Stephan Eeckelaert en Peter Driessens.


v.l.n.r Peter, Ko, Stephan en Patrick

De hoogste uitworp ging naar Eimardo van Engelen met 121, Patrick van Osch gooide101 uit.Hierna gingen de singles van start.Kevin Lens ging naar zijn 2e finale van de dag door winst op Maikel Verberk.Ook voor Eimardo van Engelen een 2e finale door Ruben Mesters te verslaan.In een prima finale ging de winst met 5-3 naar Kevin die daarmee de dubbel pakte, proficiat.


v.l.n.r. Eimardo, Maikel, Kevin en Ruben

Brian Raman won met 4-2 in de finale van de verliezersronde van Eddy Rayer.


Eddy en Brian

De hoogste uitworp ging ook hier naar Eimardo van Engelen met 126, Eddy Rayer gooide 116 uit en Ruben Mesters 106.In totaal werd er 35 keer 180 gegooid natuurlijk weer beloond met een gratis consumptie (maximaal 2 p.p.).Ook hierin was Kevin Lens de beste met 13 stuks.Eimardo van Engelen lukte dat 7 keer, Eimardo gooide ook de 26.900e 180 in de valk goed voor een extra prijs van 25 euro.3x 180 voor Maikel Verberk.2x 180 was er voor Jeffrey Siemons, Brian Raman, Ruben Mesters, Peter Driessens en Patrick van Osch. 1x 180 voor Caroline Timmermans en Mark Bakx.

WINNAARS SINGLE -

1. Kevin Lens

2. Eimardo van Engelen

3. Maikel Verberk

4.Ruben Mesters

5. Peter Driessens

6.Corné van Mastrigt

7.Francois Gruteke

8.Steven Raman

WNNAARS KOPPELS –

1. Kevin Lens – Mark Bakx

2. Maikel Verberk – Eimardo van Engelen

3. Steven Raman – Brian Raman

4.Francois Gruteke – Jurgen Evers

VERLIEZERS SINGLE

1. Brian Raman

2. Eddy Rayer

3. Patrick van Osch

4.Jeffrey Siemons

VERLIEZERS KOPPELS -

1. Ko Hamans – Patrick van Osch

2. Peter Driessens – Stephan Eeckelaert

3. Ruben Mesters – Marvin Kerstens

4.Roy Netten – Jeffrey Siemons

------------------------------------------------------------

ZONDAG 21 OKTOBER OPEN DARTTOERNOOI IN CAFÉ DE VALK.

Voor de open ranking vindt in Café De Valk a.s. Zondag 21 oktober weer een toernooi plaats.Er wordt een single en een koppeltoernooi verspeeld. Het koppeltoernooi wordt, tot 20 koppels, altijd verspeeld in poules.Beide toernooien hebben een winnaars en een verliezersronde.Het toernooi vangt aan om 13.30 uur tot die tijd kunt u inschrijven.  • Comments(0)//sport.dongenhomespot.nl/#post1684

WILLY VAN DE WIEL BOEKT DUBBELE WINST BIJ OPEN DE VALK DARTS. SINGLE EN MET WILLIAM LEIJTEN OOK WINST BIJ DE KOPPELS.

DARTSPosted by internetkrant Mon, October 08, 2018 10:58:18

WILLY VAN DE WIEL BOEKT DUBBELE WINST BIJ OPEN DE VALK DARTS.


SINGLE EN MET WILLIAM LEIJTEN OOK WINST BIJ DE KOPPELS.

Zondag 7 oktober j.l. vond voor de 31e keer Open De Valk darts plaats in Café De Valk.

Dankzij de medewerking van CAFÉ DE VALK hing er aan het toernooi een prijzenpot van bijna € 600.Er werd gespeeld om het single en koppelkampioenschap.Vorig seizoen won Tony Martinez het single toernooi en Mario Robbe en Willy van de Wiel wonnen de titel bij de koppels.Tony was niet aanwezig om zijn titel te verdedigen, ook Mario was afwezig, Willy koppelde daardoor met William Leijten..

Er werd gestart met de koppelwedstrijden.Door winst op Marvin van Eenennaam en Nico de Krey werden William Leijten en Willy van de Wiel finalisten.Roy Gokoel en Daniel Gijsendorpher wonnen in de andere halve finale van Jurgen Evers en Danny Schellekens.In de finale ging de winst met 4-2 naar Willy en William, Willy prolongeerde daarmee zijn titel.


v.l.n.r. Daniel, William, Roy en Willy

De verliezersronde werd met 3-0 gewonnen door Johan Smulders en Ramon Bressers tegen Peter Dekkers en Corné van de Ouweland.


v.l.n.r. Ramon, Corné, Peter en Johan

De hoogste uitworp ging naar Willy van de Wiel met 154.William Leijten had een 132 finish.

Stef Macaré deed dat vanaf 108, en Patrick Pauwels gooide 105 en 103 uit. Hierna gingen de singles van start. Willy van de Wiel ging naar zijn 2e finale door halve finale winst op Nico de Krey. Daniel Gijsendorpher klopte als laatste Marvin van Eenennaam.In de finale nam Daniel een 3-0 voorsprong (in 20-16 en 12 darts) maar de volgende 5 legs (in 16-20-15-19 en 16 darts) gingen naar Willy, die daarmee de finale met 5-3 won en daarmee de titel open de valk voor zich opeiste, de dubbel dus, proficiat. Daniel was 2 keer verliezend finalist.


v.l.n.r. Nico, winnaar Willy, Daniel en Marvin

Roger Hellebrand won met 4-1 van Corné van Mastrigt in de finale van de verliezersronde.


Roger en Corné

De hoogste uitworp was ook hier voor Willy van de Wiel met 135 punten Willy gooide ook nog 128 en 104 uit.Daniel Gijsendorpher had uitworpen van 127 en 121.Roger Hellebrand had een 114 en Nico de Krey een 112 uitworp.

In totaal werd er 37 keer 180 gegooid die allen werden beloond met een gratis consumptie. (maximaal 2 p.p.)Daniel Gijsendorpher scoorde er 10 stuks.Willy van de Wiel deed dat 5 keer, William Leijten had er 4.3x 180 was er voor Roy Gokoel, Roger Hellebrand, Marvin van Eenennaam.2x 180 lieten Stef Macaré, Corné van Mastrigt en Nico de Krey noteren.

1x 180 voor Johan Smulders, Danny Schellekens en François Gruteke.

De uitslag:

WINNAARS SINGLE -

1. Willy van de Wiel € 150

2. Daniekl Gijsendorpher € 75

3. Marvin van Eenennaam € 25

Nico de Krey € 25

5. Pedro Klijn

6.Roy Gokoel

7.Francois Gruteke

8.William Leijten

WINNAARS KOPPELS -

1. William Leijten – Willy van de Wiel € 110

2. Roy Gokoel – Daniel Gijsendorpher € 70

3. Marvin van Eenennaam – Nico de Krey € 30

4.Jurgen Evers – Danny Schellekens € 30

5. Corné van Mastrigt – Nico Steenbergen

6.Stef Macaré – Francis Gruteke

7.Dennis Hendrickx – Roy Netten

8.Patrick Pauwels – Pedro Klijn

VERLIEZERS SINGLE -

1. Roger Hellebrand € 25

2. Corné van Mastrigt €15

3. Stephan Eeckelaert

4.Patrick Pauwels


VERLIEZERS KOPPELS -

1. Johan Smulders – Ramon Bressers € 20

2. Peter Dekkers – Corné van de Ouweland € 10

3. Stephanie Verstraeten – Ruud de Kock

4.Stephan Eeckelaert – Roger Hellebrand

------------------------------------------------------------

ZONDAG 14 OKTOBER OPEN DARTTOERNOOI IN CAFÉ DE VALK.

Voor de open ranking vindt in Café De Valk a.s. Zondag 14 oktober weer een toernooi plaats.Er wordt een single en een koppeltoernooi verspeeld.Het koppeltoernooi wordt, tot 20 koppels, altijd verspeeld in poules.Beide toernooien hebben een winnaars en een verliezersronde.Het toernooi vangt aan om 13.30 uur tot die tijd kunt u inschrijven.  • Comments(0)//sport.dongenhomespot.nl/#post1681

SINGLE WINST VOOR WILLY VAN DE WIEL BIJ DARTTOERNOOI IN DE VALK. MARJOLEIN NOIJENS EN ROWDY

DARTSPosted by internetkrant Mon, October 01, 2018 15:04:50

SINGLE WINST VOOR WILLY VAN DE WIEL BIJ DARTTOERNOOI IN DE VALK.

MARJOLEIN NOIJENS EN ROWDY SCHOREMANS WINNEN BIJ DE KOPPELS.

Zondag 30 september werd het 3e toernooi verspeeld van de 34e open ranking in café de valk. Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld. Het koppel toernooi werd verspeeld in poules, het single toernooi k.o.. Beide toernooien hadden een winnaars en een verliezersronde. Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Marjolein Noijens en Rowdy Schoremans werden finalisten door winst op Levi Frauenfelder en Maikel Verberk.In de andere halve finale wonnen Jeroen van Bijnen en Pim van Bijnen van Davy Cardinaal en Rick Vleugelers.Met 4-3 ging de winst in de finale naar Marjolein en Rowdy.

Mark van Uden en Patrick van Osch wonnen in de finale van de verliezersronde met 3-1 van Dennis Hendrickx en William Leijten.

De hoogste uitworp ging naar Willy van de Wiel met 145.Verder de volgende uitworpen, Rowdy Schoremans 139, Jeroen van Bijnen 113, Martin Evertse 110 , Tim Kaijser 107 en Patrick van Osch 105.Hierna gingen de singles van start.Maikel Verberk werd finalist door zeges op Roy Netten. Pim van Bijnen, Davy Cardinaal en J.P. Hendrix.Willy van de Wiel ging naar de finale door te winnen van Jeroen van Bijnen, Wesley Bour, Corne van Mastrigt en Joey Greijn. In de finale ging de winst met 5-0 naar Willy, zijn legs gingen in 14,16,17,15 en 28 d

William Leijten won met 4-2 in de finale van de verliezersronde van Rowdy Schoremans.De hoogste uitworp ging ook hier naar Willy van de Wiel met 136.

Verder de volgende uitworpen, J.P. Hendrix 124 en 106, Tim Kaijser 116 en Corné van Mastrigt 109. In totaal werd er 46 keer 180 gegooid natuurlijk weer beloond met een gratis consumptie (maximaal 2 p.p.). Maikel Verberk en Willy van de Wiel hadden er 6. 4x 180 voor Rowdy Schoremans, Joey Greijn en Rick Vleugelers. 3x 180 voor Rob Jansma, Jeroen van Bijnen en Patrick van Osch. 2x 180 was er voor William Leijten, Carlo van Cleef, Mark van Uden en Levi Frauenfelder. 1x 180 voor Tim Kaijser, Johan Smulders, Maikel van Helden, J.P. Hendrix, Wesley Bour.

WINNAARS SINGLE -

1. Willy van de Wiel

2. Maikel Verberk

3. Joey Greijn

J.P. Hendrix

5. Corné van Mastrigt

Tim Kaijser

Davy Cardinaal

Rick Vleugelers

WINNAARS KOPPELS –

1. Marjolein Noijens – Rowdy Schoremans

2. Pim van Bijnen – Jeroen van Bijnen

3. Davy Cardinaal – Rick Vleugelers

Levi Frauenfelder – Maikel Verberk

5. Francois Gruteke – Corné van Mastrigt

Willy van de Wiel – Rob Jansma

J.P. Hendrix – Joey Greijn

Wesley Bour – Tim Kaijser

VERLIEZERS SINGLE

1. William Leijten

2. Rowdy Schoremans

3. Carlo van Cleef

Jeroen van Bijnen

VERLIEZERS KOPPELS -

1. Mark van Uden – Patrick van Osch

2. William Leijten – Dennis Hendrickx

3. Maikel van Helden – Peter Dekkers

Theo Lambregts – Ko Hamans

-----------------------------------------------------------

ZONDAG 7 OKTOBER OPEN DE VALK DARTS IN CAFÉ DE VALK.

Op zondag 7 oktober vindt voor de 31e keer open de valk darts plaats. Er wordt dan een single en een koppel toernooi verspeeld, bij minimaal 6 deelneemsters vindt er ook een damesronde plaats. Beide toernooien kennen een winnaars en verliezersronde. Er wordt gegarandeerd minimaal 600 euro uitgedeeld aan prijzengeld. Vorig jaar ging de titel naar Tony Martinez bij de singles en Mario Robbe en Willy van de Wiel wonnen bij de koppels. De aanvang van het toernooi is 13.30 uur, tot die tijd kunt u inschrijven.

  • Comments(0)//sport.dongenhomespot.nl/#post1677

SINGLE WINST VOOR MAIKEL VERBERK BIJ RANKING DE VALK.

DARTSPosted by internetkrant Mon, September 10, 2018 19:45:08

-SINGLE WINST VOOR MAIKEL VERBERK BIJ RANKING DE VALK.

-OWEN ROELOFS EN TONNY VEENHOF WINNEN BIJ DE KOPPELS.

-170 FINISH VOOR BENITO VAN DE PAS.

Zondag 9 september werd het 2e toernooi verspeeld van de 34e open ranking.Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld.Het koppel toernooi werd verspeeld in poules, het single toernooi k.o..Beide toernooien hadden een winnaars en een verliezersronde.Er werd gestart met de koppelwedstrijden.Owen Roelofs en Tonny Veenhof werden finalisten door winst op Djowy Verhagen en Patrick van Osch.In de andere halve finale wonnen Carlo van Cleef en William Leijten van Mike Theune en Marvin van EenennaamMet 4-3 ging de winst in de finale naar Owen en Tonny.beste 2 koppels 9 sept


v.l.n.r. Tonny, Owen, William en Carlo

Dennis Hendrickx en Pim van Bijnen wonnen de finale in de verliezersronde met 3-1 van Caroline Timmermans en Nico de Kreij.
koppel verl 9 sep


v.l.n.r. Pim, Dennis, Caroline en Nico

De hoogste uitworp ging naar Patrick van Osch met 152.Verder de volgende uitworpen, Tonny Veenhof 148 en 110, Mario Robbe 126, Maikel Verberk 111 en Carlo van Cleef 103.Hierna gingen de singles van start.Maikel Verberk werd finalist door zeges op Marly van den Heuvel, Mark de Vries, Oen Roelofs en Kristof Raets.Benito van de Pas werd finalist door winst op Ko Hamans, William Leijten, Jeffrey Siemons en Tonny Veenhof.In een prima finale ging de winst met 5-1 naar Maikel, zijn legs gingen in 18,16,15,14 en 15 darts. Benito won in 20 darts..Hierdoor boekte Maikel zijn eerste winst in de valk, proficiat.beste 4 singel 9 sep


v.l.n.r. Benito, winnaar Maikel ,Tony en Kristof.

William Leijten won met 4-2 in de finale van de verliezersronde van Carlo van Cleef.
single verl 9 sep


William en Carlo

De hoogste uitworp ging naar Benito van de Pas met een perfecte 170, Benito had ook nog een 107 finish.Tonny Veenhof en Maikel Verberk gooide 120 uit, Mario Robbe 114 en Pim van Bijnen 104.In totaal werd er 45 keer 180 gegooid natuurlijk weer beloond met een gratis consumptie (maximaal 2 p.p.).Maikel Verberk had wederom de meeste met 8 stuks.Benito van de Pas had er 6 ; 4x 180 voor Pim van Bijnen.3x 180 voor Owen Roelofs, Carlo van Cleef, William Leijten, Mario Robbe en Kristof Raets.2x 180 was er voor Tonny Veenhof, Djowy Verhagen, Patrick van Osch en Mike Theune.1x 180 voor Corné van Mastrigt, Dennis Hendrickx, Nico de Kreij en Peter Dekkers.

WINNAARS SINGLE -

1. Maikel Verberk

2. Benito van de Pas

3. Kristof Raets

4.Tonny Veenhof

5. Jeffrey Siemons

6.Patrick van Osch

7.Owen Roelofs

8.Marvin van Eenennaam

WINNAARS KOPPELS –

1. Owen Roelofs – Tonny Veenhof

2. Carlo van Cleef – William Leijten

3. Mike Theune – Marvin van Eenennaam

4.Djowy Verhagen – Patrick van Osch

5. Danny Schellekens – Corné van Mastrigt

6.Mario Robbe – Benito van de Pas

7.Yourie Raets – Kristof Raets

8.Marly van den Heuvel – Samantha Robben

VERLIEZERS SINGLE

1. William Leijten

2. Carlo van Cleef

3. Marly van den Heuvel

4.Dennis van Strien

VERLIEZERS KOPPELS -

1. Pim van Bijnen – Dennis Hendrickx

2. Caroline Timmermans – Nico de Kreij

3. Jurgen Evers – Dennis van Strien

4.Theo Lambregts – Ko Hamans


Het volgende toernooi voor deze ranking is op zondag 30 september, graag tot dan.

Kijk ook op www.falkie.nl  • Comments(0)//sport.dongenhomespot.nl/#post1672

SINGLE WINST VOOR RALPH WETZELS | PIM VAN BIJNEN EN WESLEY BOUR PAKKEN WINST BIJ DE KOPPELS

DARTSPosted by internetkrant Tue, May 22, 2018 13:31:30

SINGLE WINST VOOR RALPH WETZELS |

PIM VAN BIJNEN EN WESLEY BOUR PAKKEN WINST BIJ DE KOPPELS

Maandag 20 mei, 2e pinksterdag, werd er weer toernooi verspeeld voor de open ranking in Café De Valk.Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld.Het single toernooi werd verspeeld volgens het k.o. systeem, de koppels in poules, beide toernooien hadden een winnaars en een verliezersronde.Er werd gestart met de koppelwedstrijden.Door winst op Rowdy Schoremans en Tim Kaiser werden Carlo van Cleef en William Leijten finalisten.In de andere halve finale wonnen Pim van Bijnen en Wesley Bour van Eddy Rayer en Ralph Wetzels.In een spannende finale wonnen Wesley en Pim met 4-3.20
v.l.n.r. Wesley, Pim, William en Carlo

Mark Bakx en Jurgen Evers wonnen de finale in de verliezersronde met 3-0 van Caroline Timmermans en Theo Lambregts.20 mei verliezers koppels
v.l.n.r. Theo, Caroline, Jurgen en Mark

De hoogste uitworp ging naar William Leijten met 146.Pim van Bijnen had een 120 uitworp en Carlo van Cleef 117.Hierna gingen de singles van start.Ralph Wetzels ging naar de finale door winst op Jeffrey Siemons, Pim van Bijnen, Corné van Mastrigt en William Leijten.Rowdy Schoremans bereikte de finale door te winnen van Jeroen van Bijnen, Eddy Rayer, Willy van de Wiel en Brian Raman.In de finale won Ralph met 5-4 en pakte voor de eerste keer winst bij een toernooi in de valk, proficiat.20 mei beste 4 single
v.l.n.r. winnaar Ralph, Rowdy, Brian en Willliam

Pim van Bijnen klopte zijn vader Jeroen van Bijnen in de finale van de verliezersronde met 4-3.20 mei verliezers single

Jeroen en Pim

Rowdy Schoremans gooide met 160 het hoogst uit, Rowdy had ook nog een uitworp van 130.Brian Raman had uitworpen van 127 en 124.Jeroen van Bijnen gooide 120 en 114 uit, William Leijten 118t.In totaal werd er 43 keer 180 gegooid die allen werden beloond met een gratis consumptie.8x 180 voor Rowdy Schoremans, Willy van de Wiel en Brian Raman hadden er 6 stuks4x 180 voor William Leijten.3x 180 hadden Carlo van Cleef en Wesley Bour.Corne van Mastrigt, Pim van Bijnen en Mark Bakx hadden er 2.1x 180 was er voor Ad Timmermans, Tim Kaiser, Jeroen van Bijnen, Jeffrey Siemons, Jurgen Evers, Ralph Wetzels en Nico Steenbergen.

De uitslag:

WINNAARS SINGLE -

1. Ralph Wetzels

2. Rowdy Schoremans

3. Brian Raman

4.William Leijten

5. Tim Kaiser

6.Willy van de Wiel

7.Corné van Mastrigt

8.Mark Bakx


WINNAARS KOPPELS -

1. Pim van Bijnen – Wesley Bour

2. Carlo van Cleef – William Leijten

3. Eddy Rayer – Ralph Wetzels

4.Tim Kaiser – Rowdy Schoremans

5. Dylan de Ruysscher – Justin Schouten

6.Corne van Mastrigt – Nico Steenbergen

7.Patrick van Gelder –Jill Desmedt

8.Willy van de Wiel – Brian RamanVERLIEZERS SINGLE

1. Pim van Bijnen

2. Jeroen van Bijnen

3. Marly van den Heuvel

4.Dylan de RuysscherVERLIEZERS KOPPELS -

1. Mark Bakx – Jurgen Evers

2. Caroline Timmermans – Theo Lambregts

3. Roy Netten – Jeffrey Siemons

4.Jeroen van Bijnen – Marly van den Heuvel

ZONDAG 27 MEI OPEN DARTTOERNOOI IN CAFÉ DE VALK.

Voor de open ranking vindt in Café De Valk a.s. Zondag 27 mei weer een toernooi plaats.Er wordt een single en een koppeltoernooi verspeeld.Het koppel toernooi wordt tot 20 koppels altijd verspeeld in poules.Beide toernooien hebben een winnaars en verliezersronde.Het toernooi vangt aan om 13.30 uur tot die tijd kunt u inschrijven.  • Comments(0)//sport.dongenhomespot.nl/#post1652

SINGLE WINST VOOR BRIAN RAMAN IN CAFE DE VALK. CARLO VAN CLEEF EN WILLIAM LEIJTEN WINNEN BIJ DE KOPPELS.

DARTSPosted by internetkrant Mon, April 09, 2018 11:12:42

SINGLE WINST VOOR BRIAN RAMAN IN CAFE DE VALK.

CARLO VAN CLEEF EN WILLIAM LEIJTEN WINNEN BIJ DE KOPPELS.

Zondag 8 april werd er weer toernooi verspeeld voor de open ranking in Café De Valk.Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld.Het single toernooi werd verspeeld volgens het k.o. systeem, de koppels in poules, beide toernooien hadden een winnaars en een verliezersronde.Er werd gestart met de koppelwedstrijden.Door winst op Henri van Es en Jeroen van Bijnen werden William Leijten en Carlo van Cleef finalisten.In de andere halve finale wonnen Corné van Mastrigt en François Gruteke van Djowy Verhagen en Mitchel van Rooij.In de finale wonnen William en Carlo met 4-2, proficiat.


v.l.n.r. Corné, François, William en Carlo

Mark van Uden en Remco Pluijm wonnen de finale in de verliezersronde met 3-0 van Theo Lambregts en David Luijten.v.l.n.r. Remco, Mark, Theo en David

De hoogste uitworp ging naar Rob Jansma met 120, Mitchel van Rooi gooide 110 uit.Hierna gingen de singles van start.Brian Raman werd finalist door winst op Henri van Es.William Leijten ging naar zijn 2e finale door halve finale winst op Pim van Bijnen.In de finale was Brian met 5-1 de sterkste en schreef het single toernooi op zijn naam, proficiat.v.l.n.r. Pim, Henri, winnaar Brian en William

Dennis Hendrickx speelde de finale in de verliezersronde tegen Rob Jansma en won met 4-1.


Dennis en Rob

De hoogste uitworp werd een prooi voor Dennis Hendrick met een prachtige 161 finish.Henri van Es had uitworpen van 125 en 110.In totaal werd er 18 keer 180 gegooid die allen werden beloond met een gratis consumptie.Corné van Mastrigt en William Leijten gelukte dat 4 keer.2x 180 was er voor Brian Raman, Jeroen van Bijnen en Carlo van Cleef.1x 180 voor Theo Lambregts, Mitchel van Rooij, Dennis Hendrickx en Remco Pluijm.De uitslag:

WINNAARS SINGLE -

1. Brian Raman

2. William Leijten

3. Pim van Bijnen

4. Henri van Es

5. Jeroen van Bijnen

6. Remco Pluijm

7. Theo Lambregts

8. Djowy Verhagen

WINNAARS KOPPELS -

1. Carlo van Cleef – William Leijten

2. Corné van Mastrigt – François Gruteke

3. Mitchel van Rooij – Djowy Verhagen

4. Henri van Es – Jeroen van Bijnen

5. Alfred Schrieks – Pim van Bijnen

6. Gary O’hagan – Arne Spee

VERLIEZERS SINGLE

1. Dennis Hendrickx

2. Rob Jansma

3. Carlo van Cleef

4. Corné van Mastrigt

VERLIEZERS KOPPELS -

1. Mark van Uden – Remco Pluijm

2. David Luijten – Theo Lambregts

3. Nicky Groenen – Ko Hamans

4. Rob Jansma – Peter Dekkers

-----------------------------------------------------------

ZONDAG 15 APRIL OPEN DARTTOERNOOI IN CAFÉ DE VALK.

Voor de open ranking vindt in Café De Valk a.s. Zondag 15 april weer een toernooi plaats.Er wordt een single en een koppeltoernooi verspeeld.Het koppel toernooi wordt tot 20 koppels altijd verspeeld in poules.Beide toernooien hebben een winnaars en verliezersronde. Het toernooi vangt aan om 13.30 uur tot die tijd kunt u inschrijven.  • Comments(0)//sport.dongenhomespot.nl/#post1632

SINGLE WINST VOOR JAN HUISKES. PIM VAN BOXEL EN DICK VAN DIJK WINNEN BIJ DE KOPPELS.

DARTSPosted by internetkrant Tue, April 03, 2018 11:49:16

SINGLE WINST VOOR JAN HUISKES.

PIM VAN BOXEL EN DICK VAN DIJK WINNEN BIJ DE KOPPELS.

Maandag 2 april (2e paasdag) vond voor de 35e keer Open Dongen plaats in Café De Valk.Er werd gespeeld om het single en koppel kampioenschap.Voor de dames was er dit keer te weinig deelname.Het single toernooi werd verspeeld volgens het k.o. systeem, het koppelkampioenschap in poules, beide toernooien hadden een winnaars en een verliezersronde.Verleden jaar ging de titel naar Jan Huiskes (single), en Jan Huiskes en Mario Robbe (koppels).Jan was wederom aanwezig maar koppelde deze keer met Carlo van Cleef.Er werd gestart met de koppelwedstrijden.Door winst op Ramon Bressers en Dennis van Strien werden Jan Huiskes en Carlo van Cleef finalisten.In de andere halve finale wonnen Dick van Dijk en Pim van Boxel van Mark Bakx en Peter Driessens.In een spannende finale wonnen Pim en Dick met 4-3 en pakte de titel bij de koppels, proficiat.


v.l.n.r. Dick, Jan, Pim en CarloBob de Meijer en Michael de Meijer wonnen de finale in de verliezersronde met 3-1 van Marly van de Heuvel en Rob Jansma.


v.l.n.r. Rob, Marly, Bob en Michael

De hoogste uitworp goed voor € 20 ging naar Carlo van Cleef met 152.Verder uitworpen voor Jan Huiskes 146, Marly van de Heuvel en Dick van Dijk 112.Carlo van Cleef en Kyani Neeckx gooide 110 uit.Dick van Dijk had ook nog een 103 finish.Hierna gingen de singles van start.Mario Robbe werd finalist door winst op Jeffrey Stigter.Jan Huiskes ging naar zijn 2e finale door halve finale winst op Dennis van Strien.In de finale was Jan met 5-3 de beste en pakte hiermee wederom het kampioenschap met daaraan verbonden een geldprijs van € 200, proficiat.


v.l.n.r. winnaar Jan, Jeffrey, Mario en Dennis

Pim van Boxel speelde de finale in de verliezersronde tegen Corné Van Mastrigt en won met 4-3.


Corné en Pim

De hoogste uitworp werd een prooi voor Corné van Mastrigt met 126.Verder de volgende uitworpen, Dennis van Strien 124 en Mario Robbe 111.In totaal werd er 30 keer 180 gegooid die allen werden beloond met een gratis consumptie.Jan Huiskes was ook hierin de beste met 6 stuks.Mario Robbe en Jeffrey Stigter pakte er 3 stuks mee.2x 180 was er voor Peter Driessens, Carlo van Cleef, Ramon Bressers, Corné van Mastrigt, Dennis van Strien en Dick van Dijk.1x 180 voor Nico Steenbergen, Pim van Boxel, Werner Tiest, Sjef Laurijsen, Mick Hoevenaars en Rob Jansma.

De uitslag:

WINNAARS SINGLE -

1. Jan Huiskes € 200

2. Mario Robbe € 100

3. Dennis van Strien € 50

4. Jeffrey Stigter € 50

5. Ramon Bressers

6. Dick van Dijk

7. Peter Driessens

8. Bob de MeijerWINNAARS KOPPELS -

1. Dick van Dijk – Pim van Boxel € 100

2. Jan Huiskes – Carlo van Cleef € 70

3. Mark Bakx – Peter Driessens € 40

4. Ramon Bressers – Dennis van Strien € 40

5. Mario Robbe – William Snoeren

6. Xanti van en Bergh – Kyani Neeckx

7. Corné van Mastrigt – Nico Steenbergen

8. Peter Dekkers – Niels VeldhuizenVERLIEZERS SINGLE

1. Pim van Boxel € 30

2. Corné van Mastrigt € 15

3. Dennis Hendrickx

4. Xanti van den Bergh

VERLIEZERS KOPPELS -

1. Bob de Meijer - Michael de Meijer € 30

2. Marly van den Heuvel – Rob Jansma € 15

3. Bianca Neeckx – Amy Rosiers

4. Steven Huijbregts – Vincent Schellekens-----------------------------------------------------------ZONDAG 8 APRIL OPEN DARTTOERNOOI IN CAFÉ DE VALK.

Voor de open ranking vindt in Café De Valk a.s. Zondag 8 april weer een toernooi plaats.Er wordt een single en een koppeltoernooi verspeeld.Het koppel toernooi wordt tot 20 koppels altijd verspeeld in poules.Beide toernooien hebben een winnaars en verliezersronde.Het toernooi vangt aan om 13.30 uur tot die tijd kunt u inschrijven.

  • Comments(0)//sport.dongenhomespot.nl/#post1627

SINGLE WINST VOOR MARIO ROBBE. KEVIN LENS EN ALEX MICHIELSEN WINNEN BIJ DE KOPPELS.

DARTSPosted by internetkrant Mon, March 26, 2018 17:16:17

SINGLE WINST VOOR MARIO ROBBE.

KEVIN LENS EN ALEX MICHIELSEN WINNEN BIJ DE KOPPELS.Zondag 25 maart werd er weer een toernooi verspeeld voor de open ranking in Café De Valk.Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld.Het koppel toernooi werd verspeeld in poules, het single toernooi k.o..Beide toernooien hadden een winnaars en een verliezersronde.Er werd gestart met de koppelwedstrijden.Kevin Lens en Alex Michielsen werden finalisten door winst op Sven Wens en Glenn Leysen.In de andere halve finale wonnen Mario Robbe en Jurgen Evers van Carlo van Cleef en Peter Dekkers.Met 4-3 ging de winst naar Kevin en Alex in de finale.


v.l.n.r. Jurgen, Alex, Mario en Kevin

Chico van Dijk en Frank Paulussen wonnen de finale in de verliezersronde met 3-1 van Bart Kenter en David Luijten.


v.l.n.r. Frank, Chico, David en Bart.

De hoogste uitworp ging naar Ton Verhoeven met 121,Kevin Lens gooide 110 uit.Hierna gingen de singles van start.Kevin Lens ging naar zijn 2e finale door winst op Carlo van Cleef, Sven Wens en Glenn Leysen

Ook Mario Robbe speelde zijn 2e finale door zeges op Marly van den Heuvel, Corné van Mastrigt en Alex Michielsen.In de finale was Mario ongenaakbaar en won met 5-1, de laatste leg ging in 10 darts.


v.l.n.r. Kevin, winnaar Mario, Alex en Glenn.

Frank Paulussen won met 3-0 in de finale van de verliezersronde van Carlo van Cleef.


Frank en Carlo

De hoogste uitworp ging naar Mario Robbe en Kevin Lens met 130.Kevin gooide ook nog 118 uit, Alex Michielsen deed dat vanaf 115 en Jurgen Evers 109.In totaal werd er 36 keer 180 gegooid natuurlijk weer beloond met een gratis consumptie.Kevin Lens was de beste met 13 stuks.8x 180 voor Mario Robbe,3x 180 was er voor Glenn Leysen.2x 180 voor Corné van Mastrigt, Carlo van Cleef, Frank Paulussen en Sven Wens, Sven scoorde ook de 26.200e 180 in de valk, goed voor een extra prijs van 25 euro.1x 180 voor Jurgen Evers, Peter Dekkers, Marc Peeters en Theo Lambregts.

WINNAARS SINGLE -

1. Mario Robbe

2. Kevin Lens

3. Alex Michielsen

4. Glenn Leysen

5. Corné van Mastrigt

6.Sven Wens

7.Jurgen Evers

8.Mike Akkermans


WINNAARS KOPPELS –

1. Kevin Lens – Alex Michielsen

2. Mario Robbe – Jurgen Evers

3. Sven Wens – Glenn Leysen

4 Peter Dekkers – Carlo van Cleef

5. Roy Netten – Ton Verhoeven

6.Theo Lambregts – Marc Peeters
VERLIEZERS SINGLE

1. Frank Paulussen

2. Carlo van Cleef

3. Roy Netten

4.Chico van Dijk

VERLIEZERS KOPPELS -

1. Frank Paulussen – Chico van Dijk

2. David Luijten – Bart Kenter

3. Marly van den Heuvel – Rob Jansm

----------------------------------------------------------------------------MAANDAG 2 APRIL (2E PAASDAG) OPEN DONGEN DARTS IN CAFÉ DE VALK

Op maandag 2 april, 2e paasdag wordt voor de 35e keer open Dongen darts verspeeld in Café De Valk.Er wordt gespeeld om het single en koppel kampioenschap.Bij deelname van minimaal 6 dames is er een ook een aparte damesronde.Beide toernooien hebben een winnaars en verliezersronde.Vorig jaar ging de titel naar Jan Huiskes bij de singles, en Mario Robbe en Jan Huiskes bij de koppels.Voor de winnaar bij de singles ligt 200 euro te wachten.In totaal wordt er ruim 900 euro aan prijzengeld verdeeld.Het toernooi vangt aan om 13.30 uur tot die tijd kunt u inschrijven.  • Comments(0)//sport.dongenhomespot.nl/#post1623
Next »