SPORT

SPORT

uitslagen en verslagen

Ook uw sportbericht of verslag komt in de krant
Stuur het naar redactie@dongenhomespot.nl

LEZERS VAN DE DONGENSE INTERNETKRANT KUNNEN TERUG NAAR DE KRANT :


www.dongenhomespot.nl

Alles over het biljarten in 't Vaartje deze week

BILJARTENPosted by internetkrant Mon, November 12, 2018 10:00:59

Verslagen

Biljartsport:

Driebanden-groot toernooi:

Chiel Rosenbrand uitgeschakeld in CvdN-dbt

In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart werd Chiel Rosenbrand (’s Gravenmoer) afgelopen week uitgeschakeld in het gerenommeerde Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg-driebandentoernooi voor de grote tafel. Chiel deed voor het eerst de moedige poging om te spelen op de grote matchtafel (2.85 m.). Het is een geslaagd poging te noemen. Chiel won één partij en kon voorkomen dat hij op de laatste plaats eindigde. Francine van Yperen uit Standdaarbuiten liet zien dat ook dames het biljarten op de grote tafel verstaan. Francine speelde liefst 88% boven de klassengrens. Zij won drie van de vier partijen en werd eerste in de poule. In haar beste partij zette zij het gemiddelde van 1.000 precies neer.

Ook met het geweldige algemene gemiddelde van 0.750 kan ze thuis komen. Ze maakte bovendien een mooie serie van vier caramboles. Ook Hans Boutier (Kaatsheuvel) die ook nog nooit op de grote tafel een officiële wedstrijd heeft gespeeld, plaatste zich voor de volgende ronde. In zijn beste partij liet hij het prachtige gemiddelde van 0.428 voor zich noteren. Ook met het mooie algemene moyenne van 0.307 kan hij tevreden zijn. Zijn plaatsgenoot Theo Laros redde het niet. Theo won maar één partij en dat is te weinig. Tilburger Nhiep Tran legde beslag op de derde plaats. Helaas voor hem was dit onvoldoende om door te gaan. Ook deze week worden er weer poules gespeeld.Biljartsport:

Landelijke competitie KNBB driebanden-groot:

Winst P.C. Kamp

In Uden won team P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken B.V. met liefst 2-7 van team Van den Berg. Piet Kamp zorgde voor een huzarenstukje. Hij stond achter met 17-5 en sleepte vervolgens onder meer met twee series van vier een gelijkspel uit het vuur. Ook het gemiddelde van 0.500 was uitstekend. Jan Ligtenberg gaf zijn opponent geen schijn van kans en won overtuigend. Ton Kemmeren nam in de slotfase afstand en pakte daarmee de winst. Kopman Ad Smolders maakte het succes compleet. Hij won met onder meer een serie van vier. Het verschil met zijn rivaal bedraagt echter slechts twee caramboles. Door dit resutaat handhaaft team Kamp zich aan de top van het klassement. Het verschil met de nummer twee bedraagt echter slechts één punt.

Team Sun Controls thuis

Op donderdagavond 15 november speelt team SunControls Tilburg een thuiswedstrijd in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart. Het moet het dan opnemen tegen team ABC uit Afferden. Team SunControls bestaat uit Patrick Schrijver, Anja Verbogt, Anton Smulders, Nhiep Tran, Jos Hamers en Bert v.d. Hooff. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

Biljartsport:

districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-groot 4-tallen:

Team P.C. Kamp pakt winst

In Goirle won team P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken B.V. met 33-36 van team BCG. Jan Ligtenberg was de enige die verlies moest incasseren. Hij kreeg ook maar 42 beurten. In een gedegen partij stak kopman Ad Smolders zijn tegenspeler nipt de loef af. Hij maakte onder meer een serie van vier. Johan Ligtenberg zette een puike partij neer. Hij pakte de winst met het fraaie gemiddelde van 0.459. Piet Kamp bevestigt zijn goede vorm. Hij had slechts 31 beurten nodig om te finishen. Hij maakte een mooie serie van vier. Met het gemiddelde van 0.580 was hij bovendien de beste speler van zijn team.

Lion van Loon verliest opnieuw

In sportcafé ’t Vaartje verloor team autobedrijf Lion van Loon Dongen met 26-40 van koploper Cortini uit Oosterhout. Toon Verbunt kwam uit p het mooie gemiddelde van 0.357. Voor winst was dit niet genoeg. Hij kreeg ook slechts 28 beurten. Nhiep Tan kwam uit op het goede gemiddelde van 0.500. Toch zag hij zijn tegenstander al na 30 beurten over de finish snellen. Marrie Kleinloog kwam niet in de partij en verloor kansloos. Leo Loonen hield de verdediging goed gesloten. Hij kwam echter zelf onvoldoende tot scoren.

Biljartsport:

Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-groot 3-tallen:

Café ’t Vaartje verliest

In sportcafé ’t Vaartje verloor team Café ’t Vaartje met 22-27 van team Z.B.G.G. uit Hoeven. Ton Kemmeren kwam niet in zijn spel en verloor kansloos. Ook Piet Vissers kon het niet bolwerken. Hij kreeg maar 42 beurten en moest diep buigen. Patrick Schrijver redde de eer. Hij won in slechts 42 beurten met het mooie gemiddelde van 0.547. Hij maakte bovendien een mooie serie van vier. Team café ’t Vaartje staat nu zes punten achter op de koploper. Op maandag 19 november speelt dit team tegen de Distel uit Roosendaal. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 19.30 uur.

Biljartsport:

Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein B1:

Winst Het Vaartje

In Kaatsheuvel won team Het Vaartje met 24-27 van team BKW. In de eerste partij kwam Frans Kemmeren maar moeizaam op gang. In de tweede fase ging het beter lopen. Het was echter te laat om de winst te pakken. Arthur Snoeren zette dankzij een uitstekende winstpartij beide partijen op gelijke voet. Arthur kwam uit op het fraaie gemiddede van 0.489. Embert Broekhoven moest de beslissing brengen. Embert kweet zich van zijn taak en pakte bekwaam de winst.

Biljartsport:

Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein B2:

Volle winst team AK Deur & Interieur

In sportcafé ’t Vaartje won team AK Deur & Interieur Kaatsheuvel met 30-19 van team ’t Steegje uit Made. Edwin Ligtenberg speelde een degelijke partij en hield zijn tegenstrever bekwaam op afstand. Erwin Ligtenberg had maar 41 beurten nodig om de finish te bereiken. Hij kwam ui op het mooie gemiddelde van 0.463. Jos Hamers was de man van de wedstrijd. Hij finishte in slechts 29 beurten met het fantastische moyenne van 0.586. Door dit resultaat nadert team AK de koploper tot op 9 punten.

Verlies Royal Hedge

In sportcafé ’t Vaartje had team Boomkwekerij Royal Hedge een absolute off-day. Het sprokkelde slechts 13 punten bij elkaar tegen team de Eekhoorn uit Oosterhout. Anton Smulders kreeg slechts 35 beurten en Ton Hamers slechts 27. Ton Kemmeren had zijn verdediging op orde maar verzuimde om zelf te scoren, zodat ook hij kansloos verloor.


Op dinsdagavond 20 november speelt team Royal Hedge tegen team Het Oude Tramstation uit Elshout en team AK tegen De Eekhoorn uit Oosterhout. De wedstrijden in sportcafé ’t Vaartje beginnen om 19.30 uur.  • Comments(0)//sport.dongenhomespot.nl/#post1694

al het biljartnieuws uit 't Vaartje

BILJARTENPosted by internetkrant Mon, November 05, 2018 09:38:14

Verslagen


Biljartsport:

Driebanden-groot toernooi:

Ton Kemmeren door in C. v.d. Nieuwenhuizen-dbt

In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart werd ook deze week weer een ronde gespeeld in het gerenommeerde Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg-driebandentoernooi voor de grote tafel. Ton Kemmeren (Dongen-Vaart) werd eerste in zijn poule. Hij won drie van de vier partijen. In zijn bete partij kwam hij uit op het mooie gemiddelde van 0.750. Alleen tegen Dongenaar Toon van Gool moest hij het onderspit delven. Toon speelde een partij in maar vier beurten uit en kwam uit op het fantastische partijgemiddelde van 1,750. Dit was het beste partijgemiddelde van deze week. Hij kwam uit op het algemeen gemiddelde van 0.396 en speelde daarmee liefst 19% boven de klassengrens. Hij werd met twee winstpartijen derde in zijn poule en mag hoop hebben dat hij als één van de beste derden door mag naar de volgende ronde. Jan Peter Laros (Tilburg) verzekerde zich met een tweede plaats en eveneens drie winstpartijen van een plaats in de volgende ronde. Hij speelde niet goed, maar wel effectief. Paul Bruijstens (Kaatsheuvel), die eerder al twee keer het toernooi op zijn naam schreef, werd uitgeschakeld. Paul won twee van de vier partijen. In zijn beste partij kwam hij uit op het prachtige gemiddelde van 1.384. Hij won echter maar twee van de vier partijen. Het algemeen gemiddelde van 0.785 is beduidend onder zijn niveau. Met deze uitschakeling verliest het toernooi een gewaardeerde deelnemer. Ook deze week worden er weer poules gespeeld.Biljartsport:

districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-groot 4-tallen:

Team P.C. Kamp verslaat team Van Loon

In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart stond de derby op het programma tussen team P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken B.V. en team autobedrijf Lion van Loon Dongen. Team Kamp won met 35-32. Toon Verbunt troefde Johan Ligtenberg af in maar 38 beurten. Toon liet het prachtige gemiddelde van 0.394 voor zich noteren. Piet Kamp trok de stand weer redelijk in evenwicht door Nhiep Tran met overmacht te verslaan. Piet zette het degelijke gemiddelde van 0.400 neer. Jan Ligtenberg en Leo Loonen hielden elkaar in balans. Jan maakte nog een mooie serie van vier. Het duel der kopmannen moest de beslissing brengen. Ad Smolders liet in slechts 42 beurten Embert Broekhoven kansloos. Ad zette het mooie gemiddelde van 0.642 neer. Op dinsdagavond 13 november speelt team Kamp in sportcafé ’t Vaartje tegen team DCM uit Oosterhout. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

C. v.d. Nieuwenhuizen verliest

In sportcafé ’t Vaartje verloor team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met 30-33 van team DCM uit Oosterhout. Theo Laros had een uitstekende start, maar zag zijn opponent in de tweede fase helemaal terug komen. Hij zag vervolgens zijn tegenstander in maar 31 beurten finishen. Op de andere tafel won reserve Frans Kemmeren wel. Aanvankelijk ging de strijd gelijk op. Daarna maakte Frans elf caramboles in slechts zeven beurten en besliste daarmee de partij. Embert Broekhoven had in de tweede sessie een moeizame start. Daarna begon het beter te lopen, maar om de partij nog naar zich toe te trekken, daarvoor was het te laat. Ook kopman Charles Mekes kon het niet bolwerken. Hij had lange tijd kansen, maar zag vervolgens zijn rivaal met enig geluk er lustig op los caramboleren. Daarmee was verlies ook voor hem onafwendbaar.


Lion van Loon verliest

In sportcafé ’t Vaartje verloor team autobedrijf Lion van Loon Dongen met 29-34 van team Buro Balans uit Oosterhout. Nhiep Tran kwam totaal niet in zijn spel en verloor kansloos. Hij kreeg ook maar 40 beurten. Ook gelegenheidskopman Embert Broekhoven kwam er niet aan te pas. Winst was er wel voor Leo Loonen. Leo speelde een degelijke partij en hiel zijn tegenspeler prima op afstand. Man van de wedstrijd was Toon Verbunt. Toon speelde fabuleus en snelde al na 34 beurten over de finish. Hij liet het mooie gemiddelde van 0.441 voor zich noteren. Op vrijdagavond 9 november staat de wedstrijd tussen team van Loon en het sterke team Cortini uit Oosterhout op het programma. Deze wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 19.30 uur.

Biljartsport:

Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-groot 3-tallen:

Café ’t Vaartje levert in

Team Café ’t Vaartje heeft in Made met 30-22 verloren van team ’t Steegje. Willy v.d. Wiel kwam totaal niet in zijn spel en verloor kansloos. Hij kreeg ook maar 40 beurten. Patrick Schrijver kreeg zelfs maar 33 beurten. Hij kwam uit op het degelijke gemiddelde van 0.545, maar kwam toch nog behoorlijk te kort. Piet Vissers haalde als enige de finish. Het leverde echter niet meer op dan een gelijkspel, omdat ook zijn opponent de meet passeerde. Door dit resultaat is de voorsprong op de nummer twee gereduceerd tot één punt.

Biljartsport:

Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein B2:

Winst Royal Hedge

In Made won team Boomkwekerij Royal Hedge met 21-25 van team ’t Steegje. De enige verliespartij was voor Anton Smulders. Anton kwam niet in zijn spel en verloor kanloos. Winst was er wel voor Mark Peijnenburg en ton Hamers. Beide spelers hadden slechts 39 beurten nodig om de finish te bereiken. Mark zette he prachtige gemiddelde van 0.641 neer en Ton kwam uit op het fraaie moyenne van 0.538. Hij maakte bovendien een mooie serie van vier.

Winst team AK Deur & Interieur

In Geertruidenberg won team AK Deur & Interieur Kaatsheuvel met 27-28 van team D’n Berg. Kopman Jan Ligtenberg was de enige die verloor. Hij kwam slechts vier caramboles te kort. Zijn zoons Edwin enErwin wonnen wel. Erwin maakte een fraai serie van vijf en finishte in maar 44 beurten. Hij liet zijn tegenstander achter op één carambole van de meet. Edwin Ligten berg had zelfs maar 34 beurten nodig o de meet te bereiken. Hij kwam uit op het prachtige gemiddede van 0.558.


Biljartsport:

Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein B1:

Gelijkspel Het Vaartje

In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart speelde team Het Vaartje met 26-26 gelijk tegen team D’n Berg uit Geertruidenberg. Arthur Snoeren kreeg slechts 28 beurten. Hij zette het fraaie gemiddelde neer van 0.607. Het leverde echter geen winst op. Bart de Wijs kwam uit op hetzelfde moyenne. Ook hij moest verlies incasseren. Hij bleef slechts 2 luttele caramboles verwijderd van de finish. Bart maakte nog wel een mooie serie van vijf. Ton Kemmeren redde de eer. Hij pakte de winst met het degelijke gemiddelde van 0.617. Op dinsdagavond 13 november speelt team Het Vaartje vanaf 19.30 uur in sportcafé ’t Vaartje tegen team ’t Steegje uit Made.  • Comments(0)//sport.dongenhomespot.nl/#post1692

PERSOONLIJK KAMPIOENSCHAP BANDSTOTEN DE VALK. RUTGER VAN DER KAAIJ KAMPIOEN IN DE 6E KLASSE.

BILJARTENPosted by internetkrant Mon, October 08, 2018 11:15:06

PERSOONLIJK KAMPIOENSCHAP BANDSTOTEN DE VALK.

RUTGER VAN DER KAAIJ KAMPIOEN IN DE 6E KLASSE.

Dit jaar vindt voor de 44e keer het persoonlijke kampioenschap bandstoten plaats.Het toernooi wordt georganiseerd door B.V. De Valk / De Bobo’s en wordt onder auspiciën van de D.B.B. verspeeld in café de valk.In het toernooi spelen in totaal 83 biljarters, die zijn onderverdeeld in 6 klassen.Als extra toetje spelen na afloop van het toernooi de 6 kampioenen op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart om een leuke prijzenpot in de superfinale.Vorige week werd de finale verspeeld in de 6e klasse.Alle deelnemers dienden 10 caramboles te behalen.Na voorwedstrijden in 3 poules plaatsten de beste 6 zich voor deze finale.Onder deskundige arbitrage van Onno Roncken en Toon van Spaandonk speelden Dit van Loon en Peter Dingemans, beiden van b.v. de herberg, de 1e partij tegen elkaar, in een prima partij won

Dit in 13 beurten.Rutger van der Kaaij, van b.v. de valk en Theo in ‘t Groen, van b.v. de bobo’s, speelden de volgende wedstrijd, in 15 beurten was Rutger aan de meet.Topfavoriet Cees Willemse, van b.v., euphonia, en uittredende kampioene Jeannette Zonneveld, van b.v. de valk, kwamen voor de eerste keer aan tafel, Cees won in 20 beurten.Dit en Rutger speelden vervolgens remise tegen elkaar, dat ging in 16 beurten.Theo pakte zijn eerste winst tegen Jeannette in 25 beurten.Peter bezorgde hierna Cees zijn eerste verlies in 20 beurten.De laatste wedstrijd van dag 1 ging tussen Jeannette en Rutger, Rutger won deze partij in 22 beurten.

Na dag 1 aan de leiding Rutger met 5 punten in 3 wedstrijden, Dit had 3 punten verzameld in 2 partijen.Op dag 2 was de arbitrage in de vertrouwde handen van Christ van der Linden en Ger Kerst.In de 1e wedstrijd van dag 2 wist Dit in 23 beurten Cees te verslaan en bleef daardoor ongeslagen.Ook Peter bleef in de race voor het kampioenshap, Theo werd geklopt in 28 beurten.Jeannette bracht vervolgend Dit de eerste nederlaag toe in 23 beurten Rutger wist in een spannende partij ook Peter te verslaan in 20 beurten.Theo toonde eindelijk zijn grote klasse en klopte Cees in 18 beurten.Nog 2 kanshebbers voor de titel bij het ingaan van de laatste speelronde, Rutger had 7 punten en Dit 5 punten.Door winst op Jeannette in 22 beurten en kwam Peter op een eindtotaal van 6 punten.Theo wist hierna Dit te verslaan in 19 beurten en ook Theo had nu 6 punten, Dit bleef stelen op 5 punten.Hierdoor was Rutger met ingang van zijn laatste partij al kampioen.Ook in zijn lwedstrijd tegen Cees bleef Rutger geconcentreerd spelen en won ook deze wedstrijd in 14 beurten en werd ongelsagen kampioen, proficiat.

Door dit kampioenschap is Rutger ook zeker van deelname aan de superfinale die plaats vindt tussen de 6 kampioenen.finale e klasse band


v.l.n.r. Cees, Peter, Jeannette, Theo, Dit en kampioen Rutger  • Comments(0)//sport.dongenhomespot.nl/#post1682

60 jarige biljartvereniging t Vaartje ontvangt biljarters Volckaert

BILJARTENPosted by internetkrant Fri, August 31, 2018 16:35:12

60 jarige biljartvereniging t Vaartje ontvangt biljarters Volckaert

Door Piet Scheepers


Wat ooit begon met een opmerking in de trant van: ,,Willen jullie eens tegen onze mannen biljarten?” is uitgelopen op een uitwisseling, die wel eens langer stand kan gaan houden. Nancy van Beek, activiteitenbegeleidster op een afdeling in verzorgingstehuis De Volckaert, deed dit verzoek een half jaar geleden richting een van de leden van biljartvereniging ’t Vaartje. Het bestuur en ook kasteleinechtpaar Ton en Hanny Kemmeren vonden dit een prima idee. Begin juli was de eerste ontmoeting in De Volckaert. Vier spelers van t Vaartje tegen vier spelers van De Volckaert, de afdeling Kamillehof.

In het kader wet privacy hebben en biljarters, begeleiding en directie toestemming gegeven deze foto te laten plaatsen

Na de eerste ontmoeting, die overtuigend door t Vaartje werd gewonnen, volgde een tegenbezoek in café ’t Vaartje in Dongen Vaart. ,,Ja, mijn mannen willen een revanche,” lachte Van Beek. Woensdag 29 augustus was het dan zover. Er werd vervoer geregeld. Drie auto’s van t Vaartje reden taxi, want de vier van De Volckaert namen een aantal supporters mee. Daaronder Johan Oerlemans, bewoner van De Volckaert en erelid van biljartvereniging ’t Vaartje.

De dag begon met koffie met cake waarna de onderlinge wedstrijdjes volgden. Twee tegen twee. Na acht partijtjes, tot de 15 caramboles, was de einduitslag 2-6 in het voordeel van De Volckaert. De mannen van Nancy van Beek hadden duidelijk geoefend en hebben zich gerevancheerd na de eerder geleden nederlaag. Na deze monsterzege was het tijd voor een lunch. Deze werd aangeboden door de jubilerende club in samenwerking met Ton en Hanny Kemmeren. Ook de koffie, thee en drankjes waren deze morgen voor de mensen van t Vaartje.In het kader wet privacy hebben en biljarters, begeleiding en directie toestemming gegeven deze foto te laten plaatsen

Waar een jubileum is, is ook tijd voor kadootjes!

Tijdens hun wekelijkse dagbesteding hadden de biljarters en hun aanhang een prachtig mozaïek bord gemaakt voorde jubilerende biljartvereniging. Deze werd door Nancy van Beek overhandigd, plus en bos bloemen voor de hartelijke ontvangst door het kasteleinsechtpaar. Hanny Kemmeren bood de biljarters van De Volckaert een tweetal sets biljartballen aan, waarmee het gezelschap duidelijk in hun nopjes was. ,,Haha, dan hoeven we geen muntjes meer in de biljartklok te gooien,” werd lachend opgemerkt. Daags nadien stuurde Nancy van Beek nog een Appje met de opmerking dat haar mannen een zeer geslaagde dag hebben gehad.  • Comments(0)//sport.dongenhomespot.nl/#post1669

WETSTEIJN MASTERS DRIEBANDEN - JAN PULLENS ONGESLAGEN KAMPIOEN.

BILJARTENPosted by internetkrant Mon, June 25, 2018 08:40:57

WETSTEIJN MASTERS DRIEBANDEN -

JAN PULLENS ONGESLAGEN KAMPIOEN.

Ook dit jaar werd er weer gespeeld om de titel WETSTEIJN MASTERS DRIEBANDEN.

Horeca Dongen organiseerde wederom dit toernooi, de wedstrijden werden afgewerkt in de volgende café ’s, Het Vaartje, D’ouwe Sok en De Valk.Het toernooi werd voor de 30e keer verspeeld, met in totaal 60 deelnemers.Dankzij de bereidwillige financiële medewerking van "WETSTEIJN AMUSEMENT" hing er ook dit jaar weer een mooie prijzenpot aan het toernooi.

Na voorwedstrijden kwart en halve finale werd op zaterdag 23 juni de finale verspeeld in café de valk.De beste 5 uit de halve finale gingen strijden om de felbegeerde titel.

In deze finale moesten Hans Verbunt en Toon van Spaandonk 8 caramboles maken, de overige 3 finalisten, Jan Pullens, Arjo Dane en regerend kampioen Leo Peeters 6 caramboles.

Onder kundige leiding van Dim van Groesen, Ger Kerst en Henk Driessen werd de finale gestart.In de 1e wedstrijd trad de regerende kampioen Leo Peeters aan tegen Jan Pullens, in 20 beurten eindigde deze partij in remise.Arjo Dane speelde hierna een prima partij tegen Hans Verbunt en won in 7 beurten.Toon van Spaandonk kwam voor het eerst aan tafel tegen Jan Pullens, na een 6-0 achterstand trok Jan met ondermeer een serie van 5 alsnog de partij naar zich toe in 8 beurten.Hans Verbunt pakte zijn eerste winst tegen Leo Peeters in 22 beurten.Ook Toon van Spaandonk pakte zijn eerste winst door Arjo Dane te verslaan in 15 beurten.Jan Pullens wist hierna Hans Verbunt te kloppen in 11 beurten.Toon van Spaandonk bleef in de race om het kampioenschap door winst op Leo Peeters in 22 beurten.Nog 3 kanshebbers voor de titel, Jan Pullens had al 5 punten, Toon van Spaandonk 4 en Arjo had 2 punten, maar moest nog 2 keer aantreden.Leo Peeters ontnam Arjo zijn titelkansen en won in 9 beurten.Hans Verbunt versloeg hierna Toon van Spoandonk in 9 beurten, door deze resultaten was Jan Pullens al kampioen.De laatste wedstrijd ging tussen Jan Pullens en Arjo Dane, bij winst kon Arjo nog de 2e plaats pakken.Maar Jan won ook dit treffen in 13 beurten en werd ongeslagen kampioen, proficiat.De beste partij werd gespeeld door Arjo Dane, 7 beurten goed voor 25 euro.


v.l.n.r. Toon, Hans , kampioen Jan, Leo en Arjo

Na passende dankwoorden aan alle medewerkenden werd het toernooi door wedstrijdleider Jan Smans afgesloten en werd iedereen weer uitgenodigd voor de 31e editie van 2019.Een bijzonder dankwoord was er voor WETSTEIJN amusement voor de financiële injectie, en de garantie dat de sponsoring ook gegarandeerd is voor de komende jaren.  • Comments(0)//sport.dongenhomespot.nl/#post1661

WETSTEIJN MASTERS DRIEBANDEN – ZATERDAG 16 JUNI HALVE FINALE IN 3 POULES.

BILJARTENPosted by internetkrant Sun, June 10, 2018 21:23:12

WETSTEIJN MASTERS DRIEBANDEN –

ZATERDAG 16 JUNI HALVE FINALE IN 3 POULES.

Met in totaal 55 inschrijvingen zijn we na voorwedstrijden en kwartfinale aangeland bij de halve finale.

Verleden week werd er in 3 poules gespeeld in de kwartfinale.

De 3 poule winnaars en de 2 beste nummers 2 uit iedere poule plaatste zich voor de halve finale, aangevuld met de 10 beste poule winnaars van de voorwedstrijden.

Hier de uitslagen van de kwartfinale.

Poule 1

De valk

9-jun

Naam

punten

car.

beurten

serie

h.p.g.

alg.gem

%

1

Embert Broekhoven (12)

6

43

66

3

0,923

0,652

109%

2

Ger Kerst (6)

5

24

67

6

0,600

0,358

119%

3

Corné van Beijsterveld (6)

5

21

70

3

0,467

0,300

100%

4

William van Westenburgge (8)

4

26

57

4

0,727

0,456

114%

5

Jos Michielsen (6)

0

13

65

3

0,400

0,200

67%

Poule 2

D'ouwe sok

9-jun

Naam

punten

car.

beurten

serie

h.p.g.

alg.gem

%

1

Arnold Willemsen (6)

8

25

63

3

0,700

0,397

132%

2

Gerrit van der Veeken (8)

6

25

71

3

0,529

0,352

88%

3

Adri Kouwenberg (6)

2

19

59

3

0,364

0,322

107%

4

Rob Houtepen (14)

2

40

67

6

1,750

0,597

85%

5

Nico Akkermans (8)

2

23

76

4

0,571

0,303

76%

Poule 3

Het Vaartje

9-jun

Naam

punten

car.

beurten

serie

h.p.g.

alg.gem

%

1

Arjo Dane (6)

7

24

34

3

0,857

0,706

235%

2

Ton van Oijen (14)

4

61

49

7

2,000

1,245

178%

3

Henk Faro (8)

4

32

55

4

0,800

0,582

145%

4

Eric in 't Groen (6)

3

19

52

3

0,400

0,365

122%

5

Jan Embrechts (6)

2

12

40

2

0,462

0,300

100%

De uitslag was vooral keihard voor Ton van Oijen en Henk Faro die door 2 remises niet verder kwamen dan 4 punten, maar wel fantastisch moyennes speelden,

De beste partij in de kwartfinale werd gespeeld door Arjo Dane die een partij uit speelde in 7 beurten en procentueel het best speelde van alle kwart finalisten..

POULE INDELING HALVE FINALE

ZATERDAG 16 JUNI

POULE 1 TAFEL 1

CAFÉ DE VALK

Mari Loonen (6)

Toon van Spaandonk (8)

Corné Horsten (6)

Toon Verbunt (10)

Arjo Dane (6)

ZATERDAG 16 JUNI

POULE 2 TAFEL 2

CAFÉ DE VALK

Jeroen van Gool (8)

Leo Peeters (6)

Arnold Willemsen (6)

Embert Broekhoven (12)

Ger Kerst (6)

ZATERDAG 16 JUNI

POULE 3

CAFÉ D’OUWE SOK

Hans Verbunt (8)

Gerard van der Veeken (8)

Cees Claasen (10)

Jan Pullens (6)

Bart Hultermans (14)

Voor de finale op zaterdag 23 juni in Café de valk, plaatsen zich de 3 poulewinnaars en de 2 beste nummers 2.

In totaal wordt er ruim € 600 uitgekeerd aan prijzengeld.

Voor de winnaar is € 200 gereserveerd, en natuurlijk de eeuwige roem.

De titel ging vorig jaar naar Leo Peeters.

Er wordt gespeeld volgens het poulesysteem, hierdoor is iedereen verzekerd van tenminste 4 partijen.

Supporters zijn natuurlijk van harte welkom, wij wensen de deelnemers veel succes toe.

  • Comments(0)//sport.dongenhomespot.nl/#post1656

WETSTEIJN MASTERS DRIEBANDEN - ZATERDAG 9 JUNI KWARTFINALE.

BILJARTENPosted by internetkrant Sun, June 03, 2018 09:28:43

WETSTEIJN MASTERS DRIEBANDEN -

ZATERDAG 9 JUNI KWARTFINALE.

Met in totaal 55 inschrijvingen, verdeeld in 11 poules van 5, zijn zaterdag 19 mei weer 4 poules voorwedstrijden verspeeld.

De 10 beste poulewinnaars plaatsen zich rechtstreeks voor de halve finale op zaterdag 16 juni..


Dat zijn geworden:

Jeroen van Gool, Cees Claasen, Corné Horsten, Leo Peeters, Mari Loonen, Toon Verbunt, Bart Hultermans,

Hans Verbunt, Toon van Spaandonk en Jan Pullens.

De slechtste poule winnaar (Eric in ’t Groen) en alle nummers 2 en ook de 3 beste nummers 3 spelen verder in de kwartfinale op zaterdag 9 juni..

De finale vindt plaats op zaterdag 23 juni.

De uitslag van de poules van vorige week zaterdag :

Poule 9

D'ouwe sok

2-jun

Naam

punten

car.

beurten

serie

h.p.g.

alg.gem

%

1.

Hans Verbunt (8)

6

28

46

6

1,600

0,609

152,0%

2.

Gerard van der Veeken (8)

6

31

73

2

0,727

0,425

106,0%

3.

Ronald van Eil (6)

6

20

97

2

0,250

0,206

69,0%

4.

Theo in 't Groen (6)

1

15

73

2

0,160

0,205

68,0%

5.

Jan Leemans (6)

1

13

75

2

0,161

0,173

58,0%

Poule 10

De valk tafel 1

2-jun

Naam

punten

car.

beurten

serie

h.p.g.

alg.gem

%

1.

Toon van Spaandonk (8)

8

36

60

4

1,571

0,600

150,0%

2.

Nico Akkermans (8)

6

24

68

2

0,727

0,353

88,0%

3.

Corné van Beijsterveld (6)

4

20

61

4

0,727

0,328

109,0%

4.

Peter Dingemans (6)

2

15

58

2

0,600

0,259

86,0%

5.

Jos Nollen (6)

0

10

68

2

0,000

0,147

49,0%

Poule 11

De valk tafel 2

2-jun

Naam

punten

car.

beurten

serie

h.p.g.

alg.gem

%

1.

Jan Pullens (6)

6

24

67

5

0,667

0,358

119,0%

2.

Henk Faro (8)

5

31

82

4

0,458

0,378

95,0%

3.

Joseph van der Ven (8)

3

27

78

4

0,435

0,346

87,0%

4.

Henk Faro (8)

3

42

89

4

0,522

0,472

79,0%

5.

Peter van Bragt (8)

3

24

94

2

0,400

0,255

64,0%

Voor komende zaterdag staat de kwartfinale op het programma.

POULE INDELING KWART FINALE

ZATERDAG 9 JUNIPOULE 1

CAFÉ DE VALK

Ger Kerst (6)

Embert Broekhoven (12)

Jos Michielsen (6)

William van Westenbrugge (8)

Ronald van Eil (6)

ZATERDAG 9 JUNI

POULE 2

CAFÉ D’OUWE SOK

Nico Akkermans (8)

Rob Houtepen (14)

Adri Kouwenberg (6)

Gerard van der Veeken (8)

Arnold Willemsen (6)

ZATERDAG 9 JUNI

POULE 3

CAFÉ HET VAARTJE

Ton van Oijen (14)

Arjo Dane (6)

Jan Embrechts (6)

Eric in ‘t Groen (6)

Henk Faro (8)

Supporters zijn natuurlijk van harte welkom, wij wensen de deelnemers veel succes toe.  • Comments(0)//sport.dongenhomespot.nl/#post1654

WETSTEIJN MASTERS DRIEBANDEN -

BILJARTENPosted by internetkrant Mon, May 14, 2018 11:16:15

WETSTEIJN MASTERS DRIEBANDEN -

JEROEN VAN GOOL EN ERIC IN ‘T GROEN DE EERSTE POULE WINNAARS.

Met in totaal 55 inschrijvingen, verdeeld in 11 poules van 5, zijn zaterdag 12 mei de voorwedstrijden van start gegaan.

De 10 beste poulewinnaars plaatsen zich rechtstreeks voor de halve finale.

De slechtste poule winnaar en alle nummers 2 en ook de 3 beste nummers 3 spelen verder in de kwartfinale.

De uitslag van de eerste 2 poules :

Poule 1

De Valk

12-mei

Naam

punten

car.

beurten

serie

h.p.g.

alg.gem

%

1

Jeroen van Gool (8)

8

32

65

4

0,533

0,492

123,0%

2

Arnold Willemsen (6)

5

23

56

4

0,750

0,411

137,0%

3

Piet Ackermans (6)

4

19

67

3

0,286

0,284

95,0%

4

Paul de Jong (6)

3

16

65

2

0,545

0,246

82,0%

5

Dim van Groesen (8)

0

22

61

2

0,000

0,361

90,0%

Poule 2

De valk

12-mei

Naam

punten

car.

beurten

serie

h.p.g.

alg.gem

%

1

Eric in 't Groen (6)

6

18

81

3

0,429

0,222

74,0%

2

Adri Kouwenberg (6)

4

18

65

2

0,750

0,277

92,0%

3

Peter Ackermans (6)

4

20

86

4

0,412

0,233

78,0%

4

Johan Nieuwenhuizen (10)

4

21

72

2

0,320

0,292

58,0%

5

Claus Pol (6)

2

12

79

2

0,500

0,152

51,0%

Voor komende zaterdag staan de volgende poule wedstrijden op het programma.

ZATERDAG 19 MEI

AANVANG : 13.30 UUR.

POULE 3 -

CAFÉ D’OUWE SOK

WILLIAM VAN WESTENBRUGGE (8)

DRÉ VAN DEN BOSCH (6)

CEES CLAASEN (10)

MANFRED SCHMIDT (6)

AD SIEMONS (8)

ZATERDAG 19 MEI

AANVANG : 13.30 UUR.

POULE 4 -

CAFÉ DE VALK TAFEL 1

JOS RUTTERS (8)

CORNÉ HORSTEN (6)

AAD VAN DER KAAIJ (6)

ARJO DANE (6)

HERMAN ANDERS (10)

ZATERDAG 19 MEI

AANVANG : 13.30 UUR.

POULE 5 -

CAFÉ HET VAARTJE

LEO PEETERS (6)

ARTHUR SNOEREN (8)

JAN EMBRECHTS (6)

EMBERT BROEKHOVEN (12)

ROB KUIPERS (6)

ZATERDAG 19 MEI

AANVANG : 13.30 UUR

POULE 6 -

CAFÉ DE VALK TAFEL 2

MARI LOONEN (6)

ROB HOUTEPEN (14)

CEES WILLEMSE (6)

ROB CLAESEN (6)

RINI NETTEN (8)

Supporters zijn natuurlijk van harte welkom, wij wensen de deelnemers veel succes toe.  • Comments(0)//sport.dongenhomespot.nl/#post1646
Next »