SPORT

SPORT

uitslagen en verslagen

Ook uw sportbericht of verslag komt in de krant
Stuur het naar redactie@dongenhomespot.nl

LEZERS VAN DE DONGENSE INTERNETKRANT KUNNEN TERUG NAAR DE KRANT :


www.dongenhomespot.nl

PERSOONLIJK KAMPIOENSCHAP BANDSTOTEN DE VALK. JOS MICHIELSEN WINNAAR VAN DE SUPERFINALE.

BILJARTENPosted by internetkrant Mon, April 09, 2018 18:11:46

PERSOONLIJK KAMPIOENSCHAP BANDSTOTEN DE VALK.

JOS MICHIELSEN WINNAAR VAN DE SUPERFINALE.

Dit seizoen vond voor de 43e keer het persoonlijke kampioenschap bandstoten plaats in café de valk.Het toernooi wordt jaarlijks georganiseerd door B.V. De Valk en de bobo’s en wordt verspeeld onder auspiciën van de D.B.B.In het toernooi speelden 86 biljarters die waren onderverdeeld in 6 klassen.Verleden week speelden de 6 super kampioenen om een leuke prijzenpot.Hiervoor waren uitgenodigd de kampioenen Rob Houtepen (1e, ), Ad Siemons (2e), Hanny Hultermans (3e) Just Zonneveld (4e), Jos Michielsen (5e) en Jeannette Zonneveld (6e)Onder zeer deskundige arbitrage van Arnold Willemsen en Toon van Spaandonk namen de wedstrijden een aanvang.In de 1e partij streden clubgenoten van b.v. de valk Jeannette Zonneveld (10 car) en Just Zonneveld (20 car) tegen elkaar, Jeannette toonde geen genade met manlief Just en won in 10 beurten.Ad Siemons (30 car) van b.v. excelsior en Jos Michielsen (15 car) van b.v. a.l.m. speelden vervolgens tegen elkaar, Jos won in slechts 15 beurten.
Clubgenoten Hanny Hultermans (25 car) en Rob Houtepen (40 car) actief voor b.v. de valk troffen vervolgens elkaar, in 13 beurten met een slotserie van 9 won Hanny.In weer een prima partij speelde Jos zijn 2e wedstrijd uit in 15 beurten tegen Just.Rob pakte hierna zijn eerste winst tegen Jeannette in 20 beurten.Hanny speelde haar partij uit tegen Ad in 24 beurten, met 3 caramboles in de nastoot maakte Ad remise.De laatste wedstrijd van dag 1 ging tussen Jeannette en Jos, in een moeizame partij won Jos ook zijn 3e partij van de dag in 28 beurten.Na dag 1 dus Jos aan de leiding.Op de 2e speeldag waren Piet Rademakers, Aad van der Kaaij en Ger Kerst als top arbitrage uitgenodigd.De 1e wedstrijd ging tussen Ad en Rob, in 11 beurten wist Rob te winnen met onder meer 2 series van 8.Just Zonneveld pakte zijn eerste winst tegen Hanny in 18 beurten.Jeannette versloeg hierna Ad in 17 beurten.Hanny tegen Jos was de volgende wedstrijd, indien Hanny zou winnen waren er nog 5 kanshebbers voor de titel.In een lange partij, 31 beurten, won Jos met 1 carambole verschil en had al 8 punten verzameld.Hierdoor nog 2 kanshebbers voor de titel, Rob en Jos.Rob moest wel zijn 2 partijen nog winnen om een barrage uit het vuur te slepen.Just maakte de partij tegen Rob echter uit in 20 beurten, via de nastoot maakte Rob gelijk.
v.l.n.r. Just, Jeannette, Hanny, super kampioen Jos, Ad en Rob

Door dit resultaat was Jos al kampioen.Hanny kwam uit op 5 punten door winst tegen Jeannette in 34 beurten.Just pakte ook zijn 2e winst van de dag tegen Ad, dat ging in 21 beurten.In de laatste wedstrijd van het toernooi won Jos ook zijn 5e partij tegen Rob in 24 beurten, en werd ongeslagen kampioen, proficiat.Na afloop van de finale reikte voorzitter Piet Rademakers de prijzen uit aan de deelnemers, en sloot hiermee het bandstoottoernooi voor dit seizoen af.  • Comments(0)//sport.dongenhomespot.nl/#post1635

PERSOONLIJK KAMPIOENSCHAP BANDSTOTEN DE VALK. ROB HOUTEPEN KAMPIOEN IN DE 1E KLASSE.

BILJARTENPosted by internetkrant Mon, March 26, 2018 16:38:19

PERSOONLIJK KAMPIOENSCHAP BANDSTOTEN DE VALK.

ROB HOUTEPEN KAMPIOEN IN DE 1E KLASSE.

Dit jaar vindt voor de 43e keer het persoonlijke kampioenschap bandstoten plaats.Het toernooi wordt georganiseerd door B.V. De Valk/De Bobo’s en wordt verspeeld onder auspiciën van de D.B.B. verspeeld in café de valk.In het toernooi speelden in totaal 86 biljarters, die waren onderverdeeld in 6 klassen.Als extra toetje spelen na afloop van het toernooi de 6 kampioenen op vrijdag 6 maart en zaterdag 7 april om een leuke prijzenpot in de super finale.Vorige week werd de finale verspeeld in de 1e klasse.Na voorwedstrijden in 2 poules plaatsten de beste 5 zich voor deze finale.Alle deelnemers moesten 40 caramboles maken.De finale werd gearbitreerd door Jos Nollen en Dim van GroesenIn de openingswedstrijd speelden clubgenoten Rob Houtepen van b.v. de valk en Herman Anders tegen elkaar. In 13 beurten bereikte Rob de finish.Ton van Gool van b.v. de valk en Toon van Spaandonk van b.v. de bobo’s speelden hierna tegen elkaar, Met ondermeer een serie van 11 won Toon in 22 beurten.Hans Oerlemans, van bv. Nooit volleerd kwam voor het eerst aan de tafel om te spelen tegen Herman. Herman pakte zijn eerste winst in 29 beurten, Hans bleef steken op 39 car.Rob pakte ook zijn 2e winst tegen Ton in 21 beurten.De laatste wedstrijd van de eerste dag ging tussen Toon en Hans. Toon had zijn caramboles verzameld in 19 beurten, Hans maakte in de nastoot gelijk. Toon maakte een serie van 12.Na dag 1 aan de leiding Rob met 2 gewonnen partijen.Onder leiding van Christ van der Linden, Gerry Kerst en Piet Rademakers troffen Ton en Hans elkaar in de 1e partij op de 2e dag , Hans pakte zijn 1e winst in 29 beurten.Herman pakte vervolgens zijn 2e winst door Toon te kloppen in 21 beurten.Hans en Rob zorgde voor een spannende pot, Hans wist Rob te kloppen in 27 beurten, Rob kwam 1 carambole tekort.Nog 2 wedstrijden op het programma, met nog 4 kanshebbers.Ton klopte Herman en pakte zijn 1e winst in 18 beurten, Herman was hierdoor uitgeschakeld.Nog 3 kanshebbers voor de titel met ingaan van de laatste wedstrijd.Bij winst was Rob kampioen, bij winst van Toon kwam er een barrage partij tussen Hans en Toon, bij remise zouden Hans en Rob nog een barrage spelen.In een spannende en nerveuze strijd ging de winst in 27 beurten tenslotte naar Rob die de partij met een serie van 14 uitmaakte en wederom kampioen werd in deze klasse, proficiat.


v.l.n.r. Toon, Ton, kampioen Rob, Hans en Herman

De beste partij werd behaald door Rob Houtepen met 3,07, Rob pakte ook de prijs voor de hoogste serie met 14.Door dit kampioenschap is Rob ook verzekerd van deelname aan de super finale die plaats vindt tussen de 6 kampioenen, Jeannette Zonneveld in de 6e klasse, Jos Michielse in de 5e klasse, Just Zonneveld in de 4e klasse, Hanny Hultermans in de 3e klasse en Ad Siemons in de 2e klasse.Na afloop reikte voorzitter Piet Rademakers de prijzen uit aan de deelnemers.Volgend weekend vrijdag 6 april en zaterdag 7 april wordt de super finale verspeeld en wordt het toernooi bandstoten afgesloten voor dit seizoen.  • Comments(0)//sport.dongenhomespot.nl/#post1622

PERSOONLIJK KAMPIOENSCHAP BANDSTOTEN DE VALK. JOS MICHIELSEN KAMPIOEN IN DE 5E KLASSE.

BILJARTENPosted by internetkrant Mon, November 06, 2017 09:45:36

BILJARTEN

PERSOONLIJK KAMPIOENSCHAP BANDSTOTEN DE VALK.

JOS MICHIELSEN KAMPIOEN IN DE 5E KLASSE.

Dit jaar vindt voor de 43e keer het persoonlijke kampioenschap bandstoten plaats.Het toernooi wordt georganiseerd door B.V. De Valk/De Bobo’s en wordt onder auspiciën van de D.B.B. verspeeld in café de valk.In het toernooi spelen in totaal 81 biljarters, die zijn onderverdeeld in 6 klassen.Als extra toetje spelen na afloop van het toernooi de 6 kampioenen op vrijdag 6 april en zaterdag 7 april om een leuke prijzenpot in de superfinale.Vorige week werd de finale verspeeld in de 5e klasse.Alle deelnemers dienden 15 caramboles te behalen.Na voorwedstrijden in 3 poules plaatsten de beste 6 zich voor deze finale.

Onder deskundige arbitrage van Jeannette Zonneveld en Sandra Laming speelden Jos Nollen, van b.v. de bobo’s en Richard Smans van b.v. de valk de 1e partij tegen elkaar, in 15 beurten wist Richard te winnen.Clubgenoten Peter Pijnenburg en Adrie de Bruijn van b.v. de herberg, kwamen voor de eerste keer aan tafel. Peter won in 19 beurten. Tjeu Boomaars wist clubgenoot Jos Michielsen, beiden van b.v. a.l.m. te verslaan in 19 beurten.Adrie won vervolgens in 12 beurten van Jos Nollen. Jos Michielsen pakte zijn eerste winst tegen Richard 15 beurten. Ook Peter won zijn 2e partij tegen Tjeu in 19 beurten.De laatste wedstrijd van dag 1 ging tussen Jos en Jos, Jos Michielsen won in 20 beurten.Na dag 1 dus Peter met 2 keer winst aan de leiding, Jos Michielsen won 2 keer en verloor 1 keer.Op dag 2 was de arbitrage in vertrouwde handen bij Nicole van Geloven en Bianca van Praet.Adrie en Tjeu speelden als eerste tegen elkaar, in 9 beurten wasTjeu aan de meet.Peter won ook zijn 3e wedstrijd tegen Richard in 25 beurten.Ook Jos Michielsen kwam op 3 keer winst door Adrie te verslaan in 15 beurten.De puntloze Jos Nollen bezorgde Peter zijn eerste verlies en had daar 12 beurten voor nodig.Ook Tjeu zou op 6 punten kunnen komen, maar de wedstrijd tegen Richard eindigde in remise in 15 beurten.Nog 3 kanshebbers voor de titel bij het ingaan van de laatste speelronde, Peter, Jos Michielsen en Tjeu.Adrie pakte haar 2e winst door Richard in 24 beurten te verslaan.Jos Nollen pakte ook zijn 2e winst tegen Tjeu in 25 beurten die hierdoor uitgeschakeld werd voor deDe laatste wedstrijd ging tussen Jos Michielsen en Peter, de winnaar van deze wedstrijd zou de kampioen worden.In 19 beurten wist Jos deze strijd te winnen, Peter achterlatend op 13 caramboles, en werd kampioen, proficiat.Door dit kampioenschap is Jos ook zeker van deelname aan de superfinale die plaats vindt tussen de 6 kampioenen, Jeannette Zonneveld, kampioen in de 6e klasse had zich hiervoor al geplaatst.

v.l.n.r. kampioen Jos, Jos Nollen, Adrie, Peter, Tjeu en Richard

De beste partij was voor Tjeu Boomaars (9 beurten) en Jos Michielsen had met 2 keer een reeks van 6 de hoogste serie.Na afloop reikte wedstrijdleider Jan Smans de prijzen uit aan de deelnemers.

EINDSTAND

GESP.

PNT

CAR

BRT

SERIE

ALG.GEM

H.P.G.

1.

Jos Michielsen

5

8

71

90

6

0,789

1,250

2.

Peter Pijnenburg

5

6

70

94

5

0,745

0,789

3.

Tjeu Boomaars

5

5

67

87

6

0,770

1,667

4.

Jos Nollen

5

4

60

87

6

0,690

1,250

5.

Adrie de Bruijn

5

4

48

76

4

0,632

1,250

6.

Richard Smans

5

3

70

97

6

0,722

1,000

Komend weekend wordt een aanvang gemaakt met de voorwedstrijden in de 4e klasse.  • Comments(0)//sport.dongenhomespot.nl/#post1554

PERSOONLIJK KAMPIOENSCHAP BANDSTOTEN DE VALK : JEANNETTE ZONNEVELD KAMPIOEN IN DE 6E KLASSE.

BILJARTENPosted by internetkrant Mon, October 09, 2017 11:06:36

BILJARTEN

PERSOONLIJK KAMPIOENSCHAP BANDSTOTEN DE VALK :JEANNETTE ZONNEVELD KAMPIOEN IN DE 6E KLASSE.

Dit jaar vindt voor de 43e keer het persoonlijke kampioenschap bandstoten plaats.Het toernooi wordt georganiseerd door B.V. De Valk/De Bobo’s en wordt onder auspiciën van de D.B.B. verspeeld in café de valk.In het toernooi spelen in totaal 82 biljarters, die zijn onderverdeeld in 6 klassen.Als extra toetje spelen na afloop van het toernooi de 6 kampioenen op vrijdag 6 en zaterdag 7 april om een leuke prijzenpot in de superfinale.Vorige week werd de finale verspeeld in de 6e klasse.Alle deelnemers dienden 10 caramboles te behalen.Na voorwedstrijden in 3 poules plaatsten de beste 6 zich voor deze finale.Onder deskundige arbitrage van Paul de Jong en Henk Driessen speelden Petra van Dongen en Jeannette Zonneveld, beiden van b.v. de valk, de 1e partij tegen elkaar, in een moeizame partij won Jeannette in 37 beurten.Dit van Loon, van b.v. de herberg, en Aad van der Kaaij, van b.v. de valk., speelden de volgende wedstrijd, in 23 beurten was Dit aan de meet. Topfavoriet Cees Willemse, van b.v., euphonia, en Riekie van den Hoven, van b.v. de salamander, kwamen voor de eerste keer aan tafel, Cees won in slechts 14 beurten.Dit pakte ook haar tweede winst tegen Petra in een prima partij in 12 beurten.Jeannette wist hierna Cees te verslaan in 34 beurten.Aad pakte zijn eerste winst tegen Riekie in 19 beurten.De laatste wedstrijd van dag 1 ging tussen Petra en Cees, Cees herstelde zich van zijn verlies in de vorige partij en won in 21 beurten.Na dag 1 aan de leiding Dit en Jeannette met 2 keer winst, Cees had aok 2 keer winst maar verloor ook 1 keer.Op dag 2 was de arbitrage in handen van Toon van Spaandonk en Onno Roncken.In de 1e wedstrijd van dag 2 bezorgde Riekie in 14 beurten Dit haar eerste nederlaag.Ook Jeannette liep tegen haar eerste verlies aan tegen Aad dat gebeurde in 17 beurten.Dit bezorgde Cees zijn 2e nederlaag door winst in 19 beurten.Aad kwam op 3 keer winst door Petra in 16 beurten te verslaan.Jeannette won hierna van Riekie in 33 beurten, voor de 3e keer bleef de tegenstander van Jeannette steken op 9 caramboles.Nog 3 kanshebbers voor de titel bij het ingaan van de laatste speelronde, Dit, Jeannette en Aad.Aad kwam door winst tegen Cees in 25 beurten op 8 punten.Dit en Jeannette, beiden 6 punten, speelden hierna tegen elkaar.De winnaar van deze wedstrijd zou ook uitkomen op 8 punten, zodat een barrage partij dan noodzakelijk zou worden. Jeannette won in 21 beurten.De laatste reguliere wedstrijd ging tussen Petra en Riekie, in 29 beurten won Riekie en kwam hierdoor uit op 4 punten.Petra, de kampioene van vorig jaar, eindigde puntloos onderaan.Jeannette en Aad gingen vervolgens in een barrage partij strijden om de titel.Aad begon voortvarend en had na 4 beurten al 5 caramboles verzameld.Het venijn zat echter in de staart, want Jeannette maakte in haar laatste 3 beurten 6 caramboles en won de wedstrijd in 13 beurten en daarmee het kampioenschap, proficiat.Aad bleef steken op 9 caramboles.Door dit kampioenschap is Jeannette ook zeker van deelname aan de superfinale die plaats vindt tussen de 6 kampioenen.


v.l.n.r. Cees, Dit, Petra, kampioene Jeannette, Riekie en Aad

De beste partij was voor Dit van Loon (12 beurten) en Aad van der Kaaij had de hoogste serie met 5 .Na afloop reikte wedstrijdleider Jan Smans de prijzen uit aan de deelnemers.

Dit weekend wordt een aanvang gemaakt met de voorwedstrijden in de 5e klasse.

  • Comments(0)//sport.dongenhomespot.nl/#post1532

Alle biljartnieuws uit sportcafé 't Vaartje

BILJARTENPosted by internetkrant Sun, September 10, 2017 11:08:51

Verslagen:
Biljartsport:

Evert de Leeuw wint F. v.d. Meulen-beker

Afgelopen week is in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart de finale gehouden van het clubkampioenschap libre van biljartvereniging ’t Vaartje. In de eindstrijd waren er nog drie spelers over gebleven. In de eerste wedstrijd speelde Evert de Leeuw tegen Wim Cleijn. Evert wist in de beginfase Wim bij te houden. Hij maakte onder meer een schitterende serie van elf. De hoogste serie van de avond. Daarna liep Wim met een onder meer een serie van tien weg. Wim kon vervolgens de partij niet uitmaken. Evert profiteerde en pakte de winst. In de tweede partij speelde Wim Cleijn tegen Anton Smulders. Wim was er op gebrand om revanche te nemen. Hij had 14 caramboles in drie beurten. Anton hield het hoofd koel en bouwde geleidelijk aan een voorsprong op. In de slotfase kwam Wim nog wel terug. Anton besliste de partij echter met een serie van vijf. Anton moest het nu opnemen tegen Evert om de kampioen te kunnen aanwijzen. Het was te merken dat er spanning op de partij zat. Bij de stand 47-29 leek er nog van alles mogelijk. Evert maakte een serie van vier en Anton counterde met een serie van vijf. Daarna speelde Evert het voor de neus van Anton uit. Anton kwam slechts vijf luttele caramboles te kort. Evert werd de nieuwe kampioen en de opvolger van Rini Netten. Evert werd twee jaar geleden derde, vorig jaar tweede en dit jaar pakte hij de titel. Wim reikte tot een voortreffelijke derde plaats. Het zat er voor hem net niet in. Anton werd tweede. Jo v.d. Meulen was weer present om de prestaties van de biljarters te volgen en de beker uit te reiken. Voorzitter Wilma Kemmeren dankte de gastheer en gastvrouw Ton en Hanny Kemmeren voor het beschikbar stellen van het materiaal en de lekkere hapjes. Mede dankzij het kasteleinsechtpaar is er bovendien een mooi prijzengeld beschikbaar voor de finalisten. De volgende finale die gespeeld gaat worden is de finale in de spelsoort driebanden-groot.


Biljartsport Landelijke vierde divisie:

P.C. Kamp verslaat SunControls

In de Landelijke competitie van de KNBB in de spelsoort driebanden-groot versloeg team P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken huisgenoot SunControls Tilburg nipt met 5-3. In de eerste sessie was er winst voor Jan Ligtenberg. Jan nam een voorsprong, maar zag Gerard Gabriëls uitstekend terug komen. Gerard nam zelfs een 15-16 voorsprong. Jan hield het hoofd koel en besliste de partij in zijn voordeel. Anton Smulders en Willy v.d. Wiel speelden een enerverende partij. Het ging de hele wedstrijd tegen elkaar op. Anton finishte als eerste. Willy maakte echter in de na-beurt gelijk. Beiden kwamen uit op het verdienstelijke gemiddelde van 0.520 en ze maakten ook allebei een serie van vier. In de tweede sessie pakte Patrick Schrijver de winst op Jos Hamers en stelde daarmee de winst voor team Kamp veilig. Stephan v.d. Hooff versloeg vervolgens wel Ad Smolders. Ad kwam overigens maar twee caramboles te kort. Stephan maakt een prachtige serie van vijf. Ad had zelfs een voortreffelijke reeks van zes.

Lion van Loon start met verlies

In sportcafé ’t Vaartje verloor team autobedrijf Lion van Loon Dongen de eerste wedstrijd van het seizoen met 2-6 van team de Hazelaar uit Rosmalen. In de eerste sessie was er verlies voor Leo Loonen en Toon Verbunt. Beide spelers kwamen niet echt in hun spel. In de tweede sessie verrichtte Ad Faro een huzarenstukje. Hij stond met 16-23 achter. Zijn opponent behoefde dus slechts twee caramboles te halen. Met een serie van vijf keerde hij de partij en pakte vervolgens toch nog de winst 25-24. Nieuwkomer Nhiep Tran kwam uitstekend terug van een achterstand, maar verloor uiteindelijk met 24-25.


Biljartsport-districtscompetitie driebanden-groot:

Volle winst team Hazenberg

Team Hazenberg De Moer Grondwerken en Bestratingen is de nieuwe competitie in de spelsoort driebanden-groot van het district Midden-Brabant uitstekend begonnen. Het werd 30-22 tegen team Prinsenhoeven uit Tilburg. Theo Laros zette zijn beste beentje voor en was al na 34 beurten bij de finish met het fraaie gemiddelde van 0.529. Embert Broekhoven deed het met 0.558 nog iets beter. Ook dit was ruim voldoende voor de winst en ook hij had slechts 34 beurten. Hij maakte bovendien een mooie serie van vier. Nhiep Tran had eveneens een uitstekend debuut. De gelegenheids kopman zette een degelijke partij neer en sleepte daarmee eveneens de winst binnen.


Biljartsport-districtscompetitie driebanden-klein:

Winst team AK Deur & Interieur

Deze week is de competitie in de spelsoort driebanden-klein van het district Midden-Brabant van start gegaan. In sportcafé ’t Vaartje begon team AK de driebanden-klein competitie van het district Midden-Brabant met winst. Tegen team Landzicht uit Sprang-Capelle werd het 27-24. Edwin Ligtenberg was de enige die verloor. Hij kwam niet in zijn spel en moest het onderspit delven. Erwin Ligtenberg had maar 41 beurten nodig om de finish te bereiken. Hij zette het mooie gemiddelde van 0.439 neer en maakte een mooie serie van vier. Vader Jan deed het met 0.454 net iets beter. Ook hij pakte de winst.

Verlies team Café ’t Vaartje kampioen

Team Café ’t Vaartje verloor in Sprang-Capelle met 28-22 van team Landzicht. Kopman Bart de Wijs pakte als enige de winst met het degelijke gemiddelde van 0.750.Piet Vissers kon niet in zijn spel komen en verloor kansloos. Patrick Schrijver onderscheidde zich door een mooie serie van zeven te maken. Winst leverde dit echter niet op.


Aankondigingen:

Thuiswedstrijd Hazenberg

Team Hazenberg De Moer Grondwerken en Bestratingen speelt op 19 september een thuiswedstrijd. Het moet het dan in de districtscompetitie Midden-Brabant in de spelsoort driebanden-groot opnemen tegen team ’t Steegje uit Made. Team Hazenberg bestaat uit Charles Mekes, Nhiep Tran, Embert Broekhoven en Theo Laros. De aanvang van de wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje is 19.30 uur.


Thuiswedstrijd AK Deur & Interieur

Team AK speelt op 19 september een thuiswedstrijd. Het moet het dan in de driebanden-klein competitie van het district Midden-Brabant opnemen tegen team ’t Steegje uit Made. Team AK bestaat uit Jan, Johan, Erwin en Edwin Ligtenberg en Jos Hamers. De aanvang van de wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje is 19.30 uur.  • Comments(0)//sport.dongenhomespot.nl/#post1503

Biljartsport-districtscompetitie driebanden-klein: Café ’t Vaartje blijft aan de leiding

BILJARTENPosted by internetkrant Sun, June 25, 2017 15:52:33

Verslagen:

Biljartsport-districtscompetitie driebanden-klein:

Café ’t Vaartje blijft aan de leiding

In Oosterhout verloor team sportcafé ’t Vaartje weliswaar met 28-25. Toch blijft dit team voorlopig aan de leiding. De enige winstpartij kwam op naam van kopman Piet Vissers. Piet speelde een gedegen partij en loodste deze bekwaam naar de winst. Hij kwam uit op het gemiddelde van 0.620. Hij maakte bovendien een geweldige serie van liefst zeven (!) caramboles. Reserve Carlo van Dongen kreeg weinig kans. Zijn tegenstander was al na 38 beurten bij de finish. Carlo kwam uit op het mooie gemiddelde van 0.578. Dit was echter onvoldoende voor de winst. Hij maakte nog wel een mooie serie van vier. Dat deed ook Patrick Schrijver. Patrick zag zijn tegenstrever echter al na 35 beurten de finish bereiken. Tegen zoveel geweld was Patrick deze keer niet bestand. Hij kwam uit op het mooie moyenne van 0.600 precies. Door dit resultaat blijft dit team aan de leiding.

Verlies voor ’t Vaartje 1

In sportcafé ’t Vaartje verloor won team ’t Vaartje 1 met 23-29 van team Bongaards uit Breda. In de eerste partij was er rui verlies voor Jan Ligtenberg. Jan kwam niet in zijn spel en had geen schijn van kans. Kopman Ton Kemmerenkwam aan de meet nog vijf caramboles te kort. Embert Broekhoven won met gering verschil. Zijn rivaal bleef steken op twee cramboles van de finish. Team ’t Vaartje staat nu op de zevende plaats.

Dubbel verlies ’t Vaartje 2

In sportcafé ’t Vaartje verloor ’t Vaartje 2 afgetekend met 21-29 van ’t Steegje. In de eerste partij kreeg Frans Kemmeren maaar 22 beurten toen zijn opponent al bij de finish was. Piet Kamp kwam niet in zijn spel en verloor eveneens kansloos. De eer werd gered door Leo Loonen die in een moeizame partij de winst wel wist te pakken. Leo maakte nog wel een mooie serie van vier. Daarna werd in Oosterhout aangetreden tegen DKM. Opnieuw werd er verloren. Deze keer met 28-24. Ook nu verloor Frans Kemmeren. Nu kreeg hij maar 37 beurten. Toch speelde Frans opnieuw niet slecht. Met het gemiddelde van 0.459 kan hij tevreden zijn. Met het resultaat niet. Hij maakte bovendien een mooie serie van vier. Theo Laros kreeg maar 44 beurten. Theo kwam niet echt in zijn spel wat resulteerde in verlies. Kopman Leo Loonen redde opnieuw de eer. Hij had maar 46 beurten nodig om de partij te beëindigen. Hij kwam uit op het degelijke gemiddelde van 0.630. ’t Vaartje 2 staat nu op de negende plaats.Aankondigingen:

Biljartsport- districtscompetitie driebanden-klein:’t Vaartje 2 thuis

Op dinsdagavond 4 juli staat de wedstrijd tussen ’t Vaartje 2 en de Eekhoorn uit Oosterhout op het programma. Het betreft een wedstrijd in de voorjaarscompetitie van het district Midden-Brabant in de spelsoort driebanden-klein. Team ’t Vaartje 2 bestaat uit Leo Loonen, Piet Kamp, Theo Laros en Frans Kemmeren. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart gaat van start om 19.30 uur.  • Comments(0)//sport.dongenhomespot.nl/#post1475

BILJARTEN WETSTEIJN MASTERS 2017

BILJARTENPosted by internetkrant Sun, June 18, 2017 10:02:06

WETSTEIJN MASTERS 2017

HALVE FINALE

tussen haakjes aantal te behalen caramboles.

Poule 1

De valk

17-jun

tafel 1

Naam

punten

car.

beurten

serie

h.p.g.

alg.gem

%

1

William van Westenbrugge (8)

8

32

80

3

0,471

0,400

100%

2

Tjeu Boomaars (6)

6

21

71

2

0,600

0,296

99%

3

Jack van Delft (14)

2

48

76

6

1,077

0,632

90%

4

Ton van Gool (8)

2

21

51

4

0,818

0,412

82%

5

Corné van Beijsterveld (6)

2

14

74

2

0,250

0,189

63%

Poule 2

De valk

17-jun

tafel 2

Naam

punten

car.

beurten

serie

h.p.g.

alg.gem

%

1

Rob Houtepen (12)

8

45

75

5

0,923

0,600

100%

2

Rob Kuipers (6)

6

20

75

2

0,778

0,267

89%

3

Herman Anders (10)

4

33

72

3

0,714

0,458

92%

4

Jos Rutters (6)

2

16

69

3

0,333

0,232

77%

5

Hans Verbunt (8)

0

25

57

2

0,600

0,439

110%

Poule 3

het vaartje

17-jun

Naam

punten

car.

beurten

serie

h.p.g.

alg.gem

%

1

Leo Peeters (6)

8

27

48

4

1,000

0,563

188%

2

Hans de Rooij (6)

6

22

46

3

0,750

0,478

159%

3

Johan Nieuwenhuizen (8)

4

26

48

4

0,643

0,542

135%

4

Ad Siemons (8)

2

22

59

3

0,364

0,373

93%

5

Bart Hultermans (14)

0

45

55

4

0,000

0,818

117%


ZATERDAG 24 JUNI FINALE IN CAFÉ DE VALK.

Met in totaal 60 inschrijvingen zijn we na voorwedstrijden en kwart en halve finale aangeland bij de finale.Verleden week werd er in 3 poules gespeeld in de halve finale.De 3 poulewinnaars en de 2 beste nummers 2 plaatste zich voor de finale. Hierboven de uitslagen van de halve finale.

POULEWINNAARS –

ROB HOUTEPEN (12) – WILLIAM VAN WESTENBRUGGE (8) – LEO PEETERS (6)

2 BESTE NUMMERS 2 -

TJEU BOOMAARS (6) – HANS DE ROOIJ (6)

(tussen haakjes het aantal te behalen caramboles)

PRIJZENGELD FINALE -

1e prijs € 200

2e prijs € 125

3e prijs € 100

4e prijs € 75

5e prijs € 50

EXTRA PRIJS:

Beste partij in finale € 25 .Alle deelnemers veel succes. Supporters zijn uiteraard van harte welkom.  • Comments(0)//sport.dongenhomespot.nl/#post1472

WETSTEIJN MASTERS DRIEBANDEN – ZATERDAG 17 JUNI HALVE FINALE IN 3 POULES.

BILJARTENPosted by internetkrant Mon, June 12, 2017 10:18:32

WETSTEIJN MASTERS DRIEBANDEN – ZATERDAG 17 JUNI HALVE FINALE IN 3 POULES.

Met in totaal 60 inschrijvingen zijn we na voorwedstrijden en kwartfinale aangeland bij de halve finale.Verleden week werd er in 3 poules gespeeld in de kwartfinale.De beste 2 uit iedere poule plaatste zich voor de halve finale, aangevuld met de 9 beste poule winnaars van de voorwedstrijden.De beste partij in de kwartfinale werd gespeeld door Rini Netten die een partij uit speelde in 5 beurten, dat levert Rini 25 euro op..

Poule 1

De valk

10-jun

Naam

punten

car.

beurten

serie

1

Jos Rutters (6)

8

23

81

3

2

Ad Siemons (8)

6

29

66

3

3

Hanny Hultermans (10)

3

34

71

3

4

Toon van Spaandonk (10)

3

33

76

3

5

Jos Michielsen (6)

0

18

93

2

Poule 2

D'ouwe sok

10-jun

Naam

punten

car.

beurten

serie

1

Bart Hultermans (14)

6

56

55

6

2

Herman Anders (10)

4

23

40

4

3

Rini Netten (8)

4

29

65

7

4

Gerrit van der Veeken (6)

4

22

68

3

5

Gerry Kerst (6)

2

15

62

3

Poule 3

De valk

10-jun

Naam

punten

car.

beurten

serie

1

Hans Verbunt (8)

6

33

65

5

2

Leo Peeters (6)

6

18

54

2

3

Mari Loonen (6)

4

18

54

3

4

Jan Embrechts (6)

4

17

64

3

5

Joseph van de Ven (8)

0

21

77

2


POULE INDELING HALVE FINALE ZATERDAG 17 JUNI

POULE 1 TAFEL 1

CAFÉ DE VALK

Corné van Beijsterveld (6)

Tjeu Boomaars (6)

Ton van Gool (10)

Jack van Delft (14)

William van Westenbrugge (8)ZATERDAG 17 JUNI

POULE 2 TAFEL 2

CAFÉ DE VALK

Hans Verbunt (8)

Rob Houtepen (12)

Herman Anders (10)

Jos Rutters (6)

Rob Kuipers (6)ZATERDAG 17 JUNI

POULE 3

CAFÉ HET VAARTJE

Johan Nieuwenhuizen (8)

Leo Peeters (6)

Ad Siemons (8)

Hans de Rooij (6)

Bart Hultermans (14)

Voor de finale op zaterdag 24 juni in Café de valk, plaatsen zich de 3 poulewinnaars en de 2 beste nummers 2.In totaal wordt er ruim € 600 uitgekeerd aan prijzengeld.Voor de winnaar is € 200 gereserveerd, en natuurlijk de eeuwige roem.De titel ging vorig jaar naar William van Westenbrugge.Er wordt gespeeld volgens het poulesysteem, hierdoor is iedereen verzekerd van tenminste 4 partijen.Supporters zijn natuurlijk van harte welko  • Comments(0)//sport.dongenhomespot.nl/#post1466
Next »