DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Echtpaar Martin en Rina Blom -Rosenbrand delen zestig jaar lief en leed.

DONGEN OPTIMAALGeplaatst door pee di, april 10, 2018 12:23:59

klik of tik

In hun gezellige kleine huisje aan de Grutterijstraat in 's Gravenmoer is het druk. Kinderen, ,kleinkinderen en wat vrienden genieten samen met de burgemeester en natuurlijk het diamanten echtpaar van een heerlijk kopje koffie of thee en het gebak van bakker Pim Filius dit keer. Volgens de oudste zoon wilden zijn ouders het heugelijke feit van daag in stilte voorbij laten gaan ,maar daar voelde men in meerderheid niets voor. Zo'n lange tijd samen in echte liefde is en blijft een hoogtepunt. Meneer Martin was in zijn werkzaam leven een vakkundig lasser en mevrouw Rina zorgde thuis voor het reilen en zeilen en het gezin . Helaas is de gezondheid van Martin niet zo goed meer .Hij kan niet meer thuis wonen en woont nu in de Doelen in Oosterhout , omdat het huisje niet kon worden aangepast aan een rolstoel . Mevrouw gaat elke dag én zelfstandig met de auto op bezoek bij haar man. 60 jaar getrouwd zijn en vijf jaar verkering betekent voor hen nog steeds onvoorwaardelijke liefde. Dat straalt er nog steeds van af.

Proficiat!  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.