DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Dongense Face en Bodypaint Wedstrijden 2018

TENTOONSTELLINGGeplaatst door internetkrant zo, april 08, 2018 18:24:45

Dongense Face en Bodypaint Wedstrijden 2018

't Schouw aan de Rembrandtstraat was zondagmiddag 7 april toneel van verfijnde penseelkunst De stichting DFBW organiseerde voor de negende keer de Dongense Face en Bodypaint Wedstrijden . Het thema was dit keer Dans ,Dans , Dans ! Of als het toch in het Engels moet Dance , Dance , Dance Er werd dit jaar voor de derde keer een Kids- Facepaint gehouden. De deelnemers kwamen uit uit Nederland, maar ook uit Belgie en Duitsland. Ze werden ook dit keer onderworpen aan het oordeel van een deskundige jury Er was weer genoeg informatie te vinden in verschillende stands . De foto's in het album zijn van Hans Driesen


Onze cameraman Con Loomans filmde voor deze krant en haar bezoekers .Elly Sengers geeft deskundig commentaar .Het kan zijn dat diverse mobiele telefoons dit album niet tonen.Scrol dan naar beneden voor de desktopversie of gebruik de url.

http://gallery.dongenhomespot.nl/#!album-301  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.