DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

KLUS-actie voor de Kumarischool en een weeshuis in Nepal

DONGENS ALLERLEIGeplaatst door internetkrant di, december 19, 2017 10:55:25

KLUS-actie voor de Kumarischool en een weeshuis in Nepal

Persfoto's

De leerlingen van het Cambreur College kloppen in deze kerstweek bij u aan en hopen op een positief antwoord. Zij verkopen loten voor de Kumarischool, een project dat al 25 jaar op de steund van het Cambreur kan rekenen. Een project ook waarbij we er zeker van kunnen zijn dat iedere euro gebruikt wordt voor de kinderen voor wie het bedoeld is.Sinds de opening van de Kumarischool in 1994 werden in totaal 344 kinderen opgevangen. Nu wonen er nog 134 kinderen die geen ouders hebben of wier ouders gehandicapt zijn. Sommige kinderen werden in de steek gelaten en hebben geen huis. Op de Kumarischool krijgt een kind voor een bedrag van € 300,- per jaar eten, onderdak, onderwijs, kleding, medische hulp en een toekomst. Maar vooral ook liefde en veiligheid. Van de 134 kinderen hebben 60 kinderen een sponsor. De kinderen van de Kumarischool hopen dat het Cambreur College de andere 74 kinderen van de Kumarischool wil helpen. Helpt u de Cambreurleerlingen zich in te zetten voor deze 74 kinderen? Zo hoopt de KLUScommissie dat we deze kinderen hiermee een dak boven hun hoofd aan kunnen bieden en een toekomst voor ze veilig kunnen stellen.  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.