DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Kinderkoor de Hubkes gaat stoppen

DONGENS ALLERLEIGeplaatst door internetkrant wo, oktober 04, 2017 15:09:44

Kinderkoor de Hubkes gaat stoppen.

Helaas hebben we te weinig leden om door te gaan maar we geven nog 1 concert.Dit vind plaats op zondag 8 oktober om 11.00 uur . (zaal open om half 11) in het jeugdcentrum Klein-Dongen-Vaart, Vaartweg 87a, Dongen-Vaart.

Iedereen is welkom en natuurlijk ook zeker alle oudleden van “de Hubkes”.In de pauze en na afloop liggen er fotoboeken van ruim 23 jaar Hubkes en musicals op het scherm en is er tijd om na te praten over alle jaren van het kinderkoor.Archieffoto

Entree is gratis

Kinderkoor de Hubkes gaat na ruim 23 jaar stoppen. Het leden aantal is te laag om door te gaan.In januari 1994 is het kinderkoor gestart o.l.v. Christianne vd Dries en Jenny Verduijn op verzoek van Pastor Michielsen van de St Hubertuskerk.In de loop van de jaren heeft het koor een wisselend aantal leden gehad. Van 9 tot 40 leden. De meeste leden kwamen uit Dongen-Vaart en Klein-Dongen maar ook kinderen uit Kaatsheuvel, De Moer en Dongen hebben meegezongen.Na ongeveer 10 jaar heeft Caroline Smolders de instrumentale begeleiding overgenomen van Christianne.Na de sluiting van de Hubertuskerk heeft het koor zich gericht op andereactiviteiten.Daarvoor was het geregeld zingen in de kerk maar ook gingen we zingen bij andere activiteiten zoals het vaarts muziekfeest, Sinterklaasintocht op Klein-Dongen-Vaart en optreden op de kerstmarkt of bij de Kerst-Inn.Jaarlijks werd er ook gezongen tijdens de drie koningen viering in de Volckaert,Maar er wordt nog 1 concert gegeven. Een aantal oud-leden zingen nog 1 keer mee. Aankomende zondag om 11.00u in het Jeugdcentrum op Klein-Dongen-Vaart, Vaartweg 87a, Dongen-Vaart.

Iedereen is welkom en ook zeker alle oud-leden.  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.