DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

De kinderen van de Biezenkring vliegen op een ludieke manier over naar hun nieuwe juf of meester.

KINDERENGeplaatst door internetkrant vr, juli 14, 2017 14:58:31

De kinderen van de Biezenkring vliegen op een ludieke manier over naar hun nieuwe juf of meester.

maak de foto's groter door een klik

Dongen , 14 juli 2017. Donderdag 13 juli sprongen alle kinderen van de Biezenkring via een skippybalparcours naar hun nieuwe juf of meester. Met 5 of 6 kinderen tegelijk werd het hele parcours gesprongen onder begeleiding van gezellige zomermuziek. Aangekomen bij de eindstreep gingen alle kinderen per groep met leerkracht limbo dansend onder een fleurig lint door. Voor sommige meesters moest het touw wat hoger worden gehangen, maar dat mocht de pret niet drukken. Het werd een groot feest! Na deze gezellige kennismaking mocht iedereen nog even een kijkje gaan nemen in zijn nieuwe klas, zodat ze al een beetje konden wennen aan hun nieuwe leerkracht. ‘s Middags werd het feest traditioneel afgesloten met een heerlijk ijsje waar we in het zonnetje van konden genieten!

  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.