DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Buitenspeeldag in Biezen treft fantastisch weer

BIJ ONS IN DE STRAATGeplaatst door internetkrant wo, juni 14, 2017 14:41:59

Buitenspeeldag in wijk De Biezen treft fantastisch weer


Dongen, 14 juni 2017. In woonwijk De Biezen was het vandaag na een jaartje door omstandigheden zonder , weer de traditionelere buitenspeeldag . Niks geen computerspelletjes op je tablet of ander device. Niks geen huiswerk voor een keer. Nee, vandaag even niet. Zo'n 140 kinderen gaven zich op om lekker buiten te spelen deze woensdagmiddag .De meesten waren er al toen twee kinderen uit de wijk deskundig geassisteerd door burgemeester Marina Starmans met een heus confectiekanon de gezellige middag openden. De Dongense wijk De Biezen is een van actiefste wijkraden van het dorp. Voorzitter Leo van Hecke is trots op zijn leden en actieve wijkbewoners. Een flink aantal hulpmoeders en andere wijkgenoten waren dan ook druk in de weer deze middag. De wijkraad is daar trots en dankbaar voor. Er was ook hulp van een tiental Cambreur -studenenten die met deze speelmiddag hun maatschappelijke stage vervulden.Van voetbalvereniging vvDongen werd een pannaveldje geleend , dat óók nog eens een keertje niet terug hoeft te worden gegeven. Goed voor een volgende speeldag dus. De Dongense Jeugdraad leverde alle spellen en 'Jantje Beton' gaf een financiële bijdrage. Er was van alles te doen op en rond het speelveld bij de Otterdonk. Een heus verkeersplein, een springkussen en volop drankjes en hapjes.
Klik voor vergroting op een foto  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.