DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Interactieve bijeenkomst valpreventie op 6 april

BIJ ONS IN DE STRAATGeplaatst door internetkrant vr, maart 17, 2017 13:39:54

Interactieve bijeenkomst valpreventie op 6 april

Bijna één op de vijf senioren struikelt en ruim één op de tien valt van een trap. Ruim de helft van de letsels na een valongeval is een fractuur, zoals een pols- of heupfractuur. Belangrijk dus om te weten hoe u een val kunt voorkomen.


Mede door deze bijeenkomst willen we de bewustwording bij 65-plussers van de risico’s op valongevallen vergroten. Er worden tips en adviezen gegeven om het risico op vallen in- en buitenshuis te verminderen. Tevens worden er oefeningen gedaan zodat u weet hoe u bijvoorbeeld op kan staan na een val. Ook is er extra aandacht om te blijven bewegen. Door te bewegen blijven de spieren en gewichten soepeler, u behoud de kracht in uw benen en eventuele balansstoringen worden gemakkelijker opgevangen. U krijgt een naslagwerk mee zodat u alles thuis nog rustig kan doorlezen.

De bijeenkomst wordt op 6 april gehouden in ’t Ruim, Oude Baan 15. De interactieve bijeenkomst duurt van 13.30 uur tot 16.00 uur en kost € 2,- p.p. inclusief koffie of thee. In verband met de beweegactiviteiten is het maximaal aantal deelnemers 15 personen.

Aanmelden graag voor 3 april op één van de onderstaande manieren:

Via telefonisch contact met de medewerkers van SWOD op werkdagen

tussen 09.00 uur en 12.00 uur op 0162-375296. Ook kunt u mailen naar het e-mail adres activiteiten@swodongen.nl of u loopt het kantoor van SWOD even binnen tijdens de boven staande kantooruren. (locatie: Dongepark 1,hoofdgebouw Volckaert, schuin tegenover de centrale balie)
  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.