DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Jeu de Boules nieuws van deze week

SPORTBERICHTENGeplaatst door SERVICE DONGENHOMESPOT zo, september 29, 2013 18:32:40

Jeu de Boules nieuws van deze week

Jeu de Boules De Vaart Erin:

INGEZONDEN VERSLAG

Winst Quinten en Rian Verbunt

Dongen, Dongen-Vaart , 29 september 2013. Het septembertoernooi van gezelligheids-Jeu de Boulesvereniging De Vaart Erin werd gewonnen door Quinten en Rian Verbunt. In de halve finale versloegen zij Toon Verbunt en Erwin van Riel. Het werd een zinderende strijd, die met het kleinst mogelijke verschil van 13-12 werd beslist. In de andere halve finale waren Wilma en Frans Kemmeren te sterk voor Goof Verbunt en Wim Roos. Hier werd het 13-10. In de finale werden Wilma en Frans met 13-11 afgetroefd door Quinten en Rian. Quinten is de jongste deelnemer die een toernooi wist te winnen. Aan de zijde van oma werd dit resultaat bereikt.

Wilma Kemmeren aan de leiding

In de tussenstand van de ranking gaat Wilma Kemmeren nu alleen aan de leiding. Zij staat nu op 30 punten. Rian Verbunt volgt op de voet met 29 punten. Daarna komt Toon Verbunt met 26 punten. De volgende wedstrijd is op 27 oktober.

  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.