DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

KWF Dongen zoekt vrijwilligers

DONGENS ALLERLEIGeplaatst door internetkrant wo, mei 23, 2018 18:32:29

KWF Dongen zoekt vrijwilligers

Iedereen wordt vroeg of laat met kanker geconfronteerd: 1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. KWF Kankerbestrijding financiert kankeronderzoek en ondersteunt patiënten. Om dit mogelijk te maken zamelen we zo veel mogelijk geld in en werken we samen toe naar een wereld zonder kanker. Elk jaar wordt in de gemeente Dongen de KWF-collecteweek georganiseerd in de 1e week van september. Voor die collecte zijn wij op zoek naar mensen die ons willen ondersteunen. Het KWF Dongen is op zoek naar bestuursleden, wijkhoofden en collectanten.


Als collectant ben je in de collecteweek een paar uurtjes kwijt met het collecteren. Deze uren vul je zelf in., net zoals de wijk waarin je wilt lopen. Aan het einde van de week lever je de collectebus in bij het wijkhoofd en krijg je te horen hoe veel geld je hebt opgehaald.


De wijkhoofden hebben een belangrijke rol binnen het KWF. Ze zijn de spin in het web. Een wijkhoofd regelt en beheert de collecte in een specifieke wijk van Dongen, ’s Gravenmoer en KleinDongen-Vaart. Je stuurt collectanten aan en je zorgt ervoor dat de collecte vlot verloopt. Als wijkhoofd ben je een paar uur per maand bezig voor het KWF, met een piek van acht uur in de collecteweek.

De bestuursleden zijn de overkoepelende personen van het KWF in de gemeente Dongen. De bestuursleden coördineren de collecte in de gemeente, sturen wijkhoofden aan en zorgen voor de promotie en werving binnen de gemeente. Als bestuurslid ben je gemiddeld vier uur per maand bezig, met een piek van twaalf uur in de collecteweek.

Wil jij KWF steunen en samen toewerken naar een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is? Heb je vrije uren over en herken jij jezelf in een van de bovenstaande profielen? Dan zijn deze vrijwilligersfuncties misschien iets voor jou!

Voor meer informatie of aanmelden kan je een email sturen naar: rob.biesheuvel@gmail.com  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4935