DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Opbrengst collecte ZiekenTriduüm 2018

DONGENS ALLERLEIGeplaatst door pee do, mei 17, 2018 16:33:39

Opbrengst collecte ZiekenTriduüm 2018

Dit jaar hebben weer vele collectanten gecollecteerd voor ZiekenTriduüm. 2018 is een een jubileumjaar, want dit jaar wordt het ZiekenTriduüm voor de 80-ste keer georganiseerd. De huis aan huis collecte in Dongen heeft plaatsgevonden in de week van 7 t/m 13 mei en de opbrengst dit jaar is € 2.192,60.Op deze plaats wil de organisatie als eerste graag de collectanten bedanken voor hun belangeloze inzet. Voorzitter André Vonk : “ En, uiteraard ook u bedankt, voor uw gulle gaven waardoor het weer mogelijk wordt om het ZiekenTriduüm te organiseren, waarbij 3 dagen ruim 110 ouderen, woonachtig in Dongen en omstreken een programma aangeboden krijgen waarin ruimte is voor religieuze viering, ontmoeting, bezinning, en ontspanning “. Dit jaar wordt het ZiekenTriduüm georganiseerd op dinsdag t/m donderdag, 3, 4 en 5 juli.


Archieffoto DHS

Als u één dag of aan het volledige programma deel wilt nemen, dan verzoeken wij u om u zo snel mogelijk aan te melden bij Mirjam van Kerkhof. Telefoonnummer 06-44125042 of per e-mail: mirjamvankerkhof62@gmail.com.U wordt ’s morgens omstreeks 09.30 uur thuis opgehaald en ’s middags om ca. 16.00 uur weer naar huis gebracht door de chauffeurs die al jarenlang voor u klaarstaan.Wilt u graag een eucharistieviering, of een dienst van woord en gebed bij wonen, dan is dat geen enkel probleem. Het ZiekenTriduüm team verwelkomt u graag tijdens deze dagen.  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4933