DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

BBD 2018: 2 goede doelen en 4 bands!

DONGENS ALLERLEIGeplaatst door internetkrant ma, april 09, 2018 11:54:52

BBD 2018: 2 goede doelen en 4 bands!


Archieffoto

De Bokse Bikersz D dat is; motoren, muziek, gezelligheid en goede doelen! Voor de 2018-editie van de Bokse Bikersz D zijn weer een tweetal goede doelen uitgezocht, te weten;Stichting Met je Hart Dongen, een initiatief om eenzame ouderen uit Dongen uit hun isolement te halen door ontmoetingen en aansprekende activiteiten te organiseren;Stichting Tunesië Communicatie, een initiatief van de Tilburgse Els Bruëns, die al 30 jaar hulpartikelen voor arme mensen met een beperking in Tunesië inzamelt. Door deel te nemen aan de toertocht, loterij-enveloppen te kopen, en lekker te genieten van een drankje en een hapje tijdens de optredens van de 4 geweldige bands, draag je bij aan de opbrengst voor die goede doelen! Kom dus 22 april naar de Hoge Ham bij den Hamse Bok en maak de achtste Bokse Bikersz D mee: Vanaf 10.00 u. Aankomst Bikersz, inschrijven voor toertocht, kom op tijd want voor de t-shirts geldt; op=op, of schrijf je, t/m uiterlijk vrijdag 20 april, in via de Website: www.boksebikerszd.nl zodat het t-shirt voor je gereserveerd wordt. Voor 25 euro p.p. krijg je: het 2018 BBD T-shirt, de BBD pin, de Bokse lunch en de route, betalen doe je op de dag zelf!


HET VOLLEDIGE PROGRAMMA H I E R :

12.30 - 14.30 u. bokse bikersz lunch

13.00 u. The Sweet Gentleman Beasts: rock, pop en funk coverband uit Dongen!

14.00 u. Deep White: Top hardrock-muzikanten spelen Deep Purple en Whitesnake covers!

16.00 u. Power2: doorgewinterde muzikanten en een energieke frontvrouw brengen nummers van AC/DC tot Janis Joplin!

17.30 u. Einde buitenprogramma

18.00 u. In den Hamse Bok; PM Soundband: de Belgen zijn terug! van Hazes tot Hard Rock. Onze 2 Vlaamse vrienden maken er een feest van!


De BBD wordt georganiseerd door Stichting Bokse Bikersz D i.s.m. MTC CC Ridersz en den Hamse Bok, en wordt mede mogelijk gemaakt door de fantastische vrijwilligers en de geweldige sponsors:Den Hamse Bok, Strada motoren, Rams bouw & uitvoering, Vermijs motorsport, Vd Wou groep,Route 97 motorcycles, Van Ginneken meubelen, bouwbedrijf De Hoogh, ACR autoschadebedrijf,Van Peer autoschade, Van Bezouw ANWB rijopleidingen, Donkers reclame, Van Dongen rioolservice, Buijs glashandel, Autobedrijf Verharen Wijnen, Beatz-Music, De Jong bouw & begeleiding,HDC Puree, Hoekstra schildersbedrijf, Hans Louwet transport, en Rollé car-electronics.

  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4902