DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

DDDQ en de Brabants Dagblad Dorpenkwis

DONGEN OPTIMAALGeplaatst door internetkrant wo, februari 21, 2018 19:18:13

DDDQ en de Brabants Dagblad Dorpenkwis

Het is een feit: de vierde editie van De Dongense Dorps Quiz wordt gespeeld op zaterdag 29 september 2018! Het bestuur is weer enthousiast begonnen met het bedenken van leuke vragen en ludieke opdrachten.

Voordat de vierde editie van DDDQ losbarst, dingt de winnaar van 2017, Haute Quizzine, samen met een kleine 50 andere dorpsquiz winnaars mee naar de titel “het Beste Dorp van Brabant”. Aanstaande zondag 25 februari wordt deze strijd gestreden in Veghel. Ieder winnend team stuurt 5 afgevaardigden naar deze door het Brabants Dagblad georganiseerde Dorpenkwis. De vijf afgevaardigden houden via verschillende media contact met hun achterban in hun eigen dorp. Die op deze manier de spelers aan goede antwoorden en geslaagde opdrachten kunnen helpen. Hiervoor is as zondag van 12:30 tot 17:00 de Heeren van Dongen, Sint Josephstraat 187, de denktank voor de deelnemers aan de quiz om samen met alle Dongenaren een zo goed mogelijke plaats te behalen. Voor dit evenement zijn alle deelnemende teams van 2017 via hun teamcaptain uitgenodigd. Wil je de deelnemers aanmoedigen of met kennis steunen, kom dan zondag 25 februari tussen 12:30 en 17:00 gezellig even binnenwandelen bij de Heeren van Dongen.De uitslag zal rond 19:00 bekend worden gemaakt.


Graag wij willen je ook laten weten dat de inschrijving van de vierde editie start op zondag 27 mei om 15:00 bij het Golfcentrum Dongen aan de Zandeweg 2. Er kunnen zich 150 teams inschrijven en de teamgrootte is beperkt tot 20 personen (de prijzen zijn hier op gemaximaliseerd). Vertegenwoordigers van de teams kunnen op 27 mei tussen 15:00 en 17:00 uur bij het Golfcentrum Dongen hun team in komen schrijven. Vanaf 7 mei vind je op onze website een formulier waarop je alle gegevens (teamnaam, aantal deelnemers, speellocatie, telefoonnummer, mailadres) kunt noteren. Dit formulier neem je ingevuld mee naar de inschrijvingsdag. Het inschrijfgeld à € 45,00 dient deze dag contant voldaan te worden. De DDDQ vlag is op de inschrijvingsdag los te verkrijgen voor € 15,00. Vanaf 28 mei start dan de inschrijving via de website voor de eventueel overgebleven plaatsen. Het kan natuurlijk zo zijn dat de limiet van 150 teams al op 27 mei is bereikt. Alleen bij inschrijving op 27 mei kunnen de eerste punten voor de quiz al worden verdiend tijdens een ludieke opdracht die aan de inschrijving gekoppeld is.

De prijsuitreiking / feestavond vindt plaats op vrijdag 5 oktober in De Cammeleur De teamcaptainavond is gepland op donderdag 20 september om 20.00 uur bij ’t Karrewiel, Vaartweg 112 te Dongen-Vaart.

Als je zeker wilt zijn van deelname is het dus verstandig om op 27 mei tussen 15:00 en 17:00 uur een vertegenwoordiger van je team naar het Golfcentrum Dongen te sturen. Tot zondag 25 februari bij de Heeren van Dongen!  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4877