DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Gemeente Dongen stopt collectieve periode onderhoud en storingsdienst warmtepompen en CV-ketels

BIJ ONS IN DE STRAATGeplaatst door internetkrant vr, februari 09, 2018 08:20:31

Gemeente Dongen stopt collectieve periode onderhoud en storingsdienst warmtepompen en CV-ketels

Archieffoto DHS

Dongen, 9 februari 2018. De bewoners van fase 2 van de nieuwbouwwijk Beljaart ontvangen vandaag een brief van de gemeente waarin het einde wordt aangekondigd van de periode van het collectieve onderhoud en de storingsdienst ten aanzien van de warmtepomp en CV-ketels . De bewoners ontvangen ook informatie over aanverwante zaken De bewonersbrief omvat in feite de mededeling en bevestiging dat er een einde is gekomen aan de collectieve periode van onderhoud en het verhelpen van storingen onder regie van de gemeente. “Dit jaar bent u zelf aan zet om een contract af te sluiten voor het onderhoud aan uw installatie en het regelen van een storingsdienst “ aldus de brief . Dit geldt vanaf het moment dat het onderhoud is uitgevoerd en individuele restpunten zijn verholpen.

Onderhoud

In de brief wordt herinnert aan het feit dat het bedrijf Feenstra B.V. medio november 2017 brieven verzonden heeft aan de bewoners voor het onderhoud aan de CV-ketels. Een aantal eigenaren met een CV-ketel heeft volgens de gemeente nog niet gereageerd op het onderhoudsverzoek. Feenstra biedt tot 31 maart 2018 de mogelijkheid om alsnog te bellen naar 088-8455000 voor het inplannen van een onderhoudsafspraak. “Daarna is ook voor deze eigenaren het onderhoud voor eigen rekening. “ De bewoners die het aangaat worden verzocht voor 19 februari te reageren op de optie voor het kosteloos plaatsen van het doorstroomapparaat door Deem Installatie B.V. ten behoeve van langere taptijd warm water .Degene die niet reageert en geen overeenkomst aangaat wordt geacht geen gebruik te willen maken van het doorstroomapparaat.

Kettingbeding / notariële akte

In de koopovereenkomst van eigenaren van woningen staat een kettingbeding opgenomen voor de energievoorziening van GEO-Dongen. Deze energievoorziening is door faillissement niet meer in gebruik . De gemeente wil alle koopaktes in één keer opschonen. Hiervoor ontvangen de bewoners binnen enkele weken een brief waarin wij verzocht wordt om in te stemmen met het verwijderen van dit kettingbeding . De gemeente neemt de kosten daarvan voor haar rekening Wanneer geen gebruik wordt gemaakt van de collectieve aanpassing van de aktes, komen mogelijke kosten op een later moment voor eigen rekening.

  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4867