DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Bart van Kerkhof is in zijn creatie Aart van de A.A. Oppersauwelaar van het Peeënrijk geworden.

DONGEN OPTIMAALGeplaatst door internetkrant zo, februari 04, 2018 16:45:05

Bart van Kerkhof is in zijn creatie Aart van de A.A. Oppersauwelaar van het Peeënrijk geworden.
Foto : Wiilem van Kerkhof ( Dongen.nieuws.nl)

De publieksprijs van zaterdagavond was evenals een dag eerder voor Ludo van Viet die in de ton stapte als Kieper van de Veteranen. Hij legde beslag op de tweede plaats. De derde plaats was voor Tom Mijnders als Wally van de W.W.. Bart van Kerkhof won de publieksprijs bij de zaterdagmiddagvoorstelling.

Zaterdagavond was De Lallerij, zoals ’t Schouw dit jaar tijdens de carnavalsevenementen heet, wederom tot de laatste plaats uitverkocht. Honderden Peeën en Peeërinnen waren hier aanwezig om te genieten van de 8 sauwels. Maar liefst drie keer klommen de sauwelkanjers, te weten Cees Breugelmans, Ludo van Viet, Bart van Kerkhof, Ilona Panis, Roelant Schoots, Tom Mijnders, Rob Verkooijen en Erwin van Empel dit jaar in de ton.

Zaterdagavond was het Ludo van Vliet die er, evenals vrijdagavond, met de publieksprijs van door ging. Hij wist de zaal wist de zaal in zijn creatie als Kieper van de Vetteraone in lachsalvo’s mee te nemen in de wereld van zijn voetbalteam.

Er was dit jaar ook een extra voorstelling op zaterdagmiddag. Hoewel de zaal niet geheel uitverkocht was zat de stemming er bij deze voorstelling ook prima in. Het publiek koos deze middag voor Bart van Kerkhof, die zijn belevenissen als zwerver in ons dorp deelde met het publiek. Vrijdagavond mochten de sauwelaars zelf een jurylid leveren en zaterdagavond was er de zogenaamde vakjury. De punten van deze beide jury’s leverden Bart uiteindelijk de titel oppersauwelaar van 2018 op. Het is voor van Kerkhof de zevende keer dat hij deze titel in de wacht sleept, de eerste dateert inmiddels van 25 jaar geleden

Met dank aan collega-nieuwssite Dongen.nieuws.nl
smiley


  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4863