DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Mevrouw C.W. van Dongen-de Jong 100 jaar

DONGEN OPTIMAALGeplaatst door internetkrant di, januari 09, 2018 11:51:22

Mevrouw C.W. van Dongen-de Jong 100 jaar

Dongen, 9 januari 2018 Groot feest aan in de Rijensestraatweg vandaag. Mevrouw C.W. van Dongen-de Jong wordt 100 jaar en is daarmee getreden in het rijk der allersterksten
Burgemeester Starmans ging de nog helemaal vol in het leven staande mevrouw mevrouw feliciteren. Een taart van dé bakker kon ook hier niet ontbreken natuurlijk. Mevrouw woont nog zelfstandig en met 'een beetje hulp' van binnen en buiten de familie gaat dat nog helemaal goed. Mevrouw woont nog op ongeveer dezelfde plek als waar ze eens met haar man een boerderij hadden.Daar zijn ook haar zeven kinderen opgegroeid ,die haar een en talrijk nageslacht gaven. Bij elkaar zijn er nu 73 kinderen , klein- en achterkleinkinderen. Een heleboel achterkleinkinderen kent ze nog, maar de kleinkinderen kent ze allemaal bij naam. Het was een gezellig drukte deze ochtend in haar gezellige woonkamer. Zij zelf declameerde nog een lang vers helemaal uit haar hoofd. Een van haar hobby's. Ze puzzelt nog met behulp van grote letters en is -zo bleek ook vandaag nog - vocaal helemaal top. Ze heeft die geoefende stem veel gebruikt als prachtige sopraan in diverse koren. Een duet met een oud koorlid van het voormalige Pauluskoor ging haar goed af.

Foto's groter door klik of tik  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4846