DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Eline van Boxtel en Bea van Beers nummer 1 en 2 Ervaren duo voert opnieuw lijst PvdA Dongen aan

DONGEN OPTIMAALGeplaatst door internetkrant do, november 30, 2017 13:15:32

Eline van Boxtel en Bea van Beers nummer 1 en 2

Ervaren duo voert opnieuw lijst PvdA Dongen aan

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de PvdA Dongen is de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 gepresenteerd. Huidig fractievoorzitter Eline van Boxtel gaat de verkiezingen, net als vier jaar geleden, in als lijsttrekker. Wethouder Bea van Beers heeft als nummer 2 van de kandidatenlijst opnieuw de ambitie voor het wethouderschap.


Afdelingsvoorzitter van de PvdA Eric Hendriks: “Never change a winning team. De PvdA is erg blij dat Eline en Bea opnieuw samen de lijst aanvoeren. Beiden hebben inmiddels bijna acht jaar ervaring in de Dongense politiek en zijn met hun 31 en 33 jaar nog steeds een jonge, frisse en ambitieuze verschijning. Daarnaast staat de lijst vol met ervaren raadsleden en zowel jonge als wat oudere actieve leden van onze partij.”

Ook Eline en Bea reageren enthousiast: “We zijn de PvdA dankbaar voor het vertrouwen. Afgelopen jaren hebben we mooie dingen kunnen bereiken voor en in Dongen en onze ambitie reikt verder dan deze huidige periode. We hebben erg veel zin om ons werk voort te zetten.”


Top 5

In de top 5 vinden we naast Eline en Bea nog drie ervaren gemeenteraadsleden: Tonny Dijck staat op plaats 3, nieuwkomer op de PvdA-lijst Martin Montens op plek 4 en de vijfde positie is voor Maurice IJpelaar. De PvdA Dongen gaat in maart 2018 de verkiezingen in met 20 personen op de kieslijst. De kandidatenlijst wordt, evenals het verkiezingsprogramma, vastgesteld door de leden van de PvdA Dongen in december 2017. Op dat moment wordt de complete lijst bekend.

  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4829