DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

€ 10.096,53 voor KWF Kankerbestrijding

DONGEN OPTIMAALGeplaatst door pee wo, september 27, 2017 10:28:23

€ 10.096,53 voor KWF Kankerbestrijding

Dongen – ‘s Gravenmoer, 27 september 2017 - De collecte voor KWF Kankerbestrijding in de gemeente Dongen heeft € 10.0096,53 opgebracht. Wie de collectant gemist heeft, kan alsnog een gift overmaken.

Met het geld dat onze collectanten hebben opgehaald, blijft KWF Kankerbestrijding zich inzetten voor minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat doen wij niet alleen, maar samen met patiënten, onderzoekers, artsen, donateurs en vrijwilligers.

Naast de jaarlijkse collecteweek van het KWF heeft de afdeling ook in het afgelopen jaar geld gekregen naar aanleiding van uitvaarten, jubilea of uit winkelbusjes. Wij willen graag ook die personen, de nabestaanden, de uitvaartverzorgers, de jubilarissen en natuurlijk de winkeliers hartelijk danken voor hun steun aan het KWF.

Samen moeten én kunnen we kanker overwinnen Dankzij onderzoek is de gemiddelde 5-jaars overlevingskans gestegen van 25% in 1949 tot 62% in 2013. Helaas zijn we er echter nog niet. Jaarlijks overlijden er bijna 42.000 mensen aan kanker. Er is nog een lange weg te gaan. Wetenschappelijk onderzoek blijft daarom heel hard nodig. De KWF-afdeling Dongen – ‘s Gravenmoer bedankt bij dezen iedereen voor zijn of haar bijdrage aan de collecteweek. Samen kunnen we ervoor zorgen dat kanker geen dodelijke ziekte meer is.

Heeft u de collectant gemist en wilt u alsnog een bijdrage leveren? Dat kan.

- Doe een eenmalige donatie via de machtigingskaart die de collectant heeft achtergelaten - Doneer online via kwf.nl/doneren

Volg ons ook op Facebook : www.facebook.com/KWFDongen  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4775