DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

DDDQ in ons dorp weer grandioos succes

DONGEN OPTIMAALGeplaatst door internetkrant zo, september 17, 2017 08:12:46

STRAKS OP DEZE PLAATS EEN VIDEO-IMPRESSIE

De Dongense Dorps Quiz bracht zaterdagavond zo'n kleine 3000 mensen op de been in het dorp. Deelnemers deden hun uiterste best om als beste uit de bus te komen en supporters hielpen daarbij. De hulplijnen stonden op scherp en menig antwoord of opdracht deed de hersenen kraken. Het was bijna hoorbaar. Ludiek was het zeker hier en daar dit jaar en buitengewoon moeilijk ook voor sommigen waren de te beantwoorden vragen. Hulp was niet overbodig. Er waren teams die zich van te voren terdege hadden voorbereid. Zij maken dan ook de grootste kans op de 'prijzen'. Maar de meesten hadden lol en deden vooral meer kennis op over ons mooie dorp die misschien weer te gebruiken is bij een volgende gelegenheid. Een nat pak bij een opdracht en als kruiwagen -bestuurder kom je er ook wel uit. Er was dit keer ook een joker te verdienen. Grote vraag was of de deelnemers de diverse voordeuren in het dorp herkende. De (radio) televisie- uitzending werd ook via deze krant goed bekeken en was behalve leuk en goed ook onmisbaar voor de quiz .Niet onvermeld mag worden dat de Jumbosupermarkt veel klandizie had en dat een groot aantal kleine boodschappen moest worden afgerekend aan de kassa voor het bedrag van zegge € 2.50 . Het leverde maximaal al 25 punten op naar gelang de hoeveelheid producten die men had afgerekend. Voor niet-deelnemers allemaal een beetje abracadabra misschien. Hopelijk brengen de gemaakte beelden van diverse onderdelen wat duidelijkheid.

Browser

Jammer dat de live-uitzending van DDDQ radio en TV niet door iedereen kon worden gevolgd.Het marathonprogramma was uitstekend voorbereid en technisch professioneel uitgevoerd .Echter diverse browsers die geïnstalleerd zijn op een desktop konden het signaal niet verwerken. Chrome van Google , een veel gebruikte browser voor een desktop , laptop of tablet gaf het signaal niet door. Toch keken en luisterden tussen 18.00 uur en 23.00 uur 1152 bezoekers alleen al via deze krant naar de vragen en tips. De meesten gebruikten daarvoor hun smartphone.


https://youtu.be/32l2giwJwQQ

Het is mogelijk dat deze film niet op je mobiel device wordt afgespeeld.Kies in dat geval ( even) voor de desktopmodes of volg de youtube -link

  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4769