DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

12 oktober: bijeenkomst ‘Anders kijken naar je gezin’

DONGEN OPTIMAALGeplaatst door internetkrant wo, september 13, 2017 21:32:51

12 oktober: bijeenkomst ‘Anders kijken naar je gezin’


Druk, druk, druk? Opstaan, ontbijten, kinderen naar school, snel naar het werk. Ben jij ook altijd zo druk? Is er bij jullie thuis aan tafel, tijdens het eten, vaak geruzie en gekibbel? Is het niet meer gezellig in huis en heb je van alles geprobeerd, maar niets lijkt te helpen?Het opvoeden van kinderen en jongeren is belangrijk, maar soms best lastig. Daarom staat De Week van de Opvoeding (2 tot 8 oktober 2017) in het teken van opvoeden en ouderschap. In Dongen staan we ook graag stil bij het ouderschap en het positief en in rust opvoeden. Dit doen we een week later dan De Week van de Opvoeding, maar daardoor niet minder interessant!

Bijeenkomst 12 oktober 2017

Ouders/verzorgers van kinderen in alle leeftijden zijn op donderdag 12 oktober vanaf 19.30 uur van harte welkom in de Bibliotheek (Monseigneur Schaepmanlaan 27, Dongen). Kom ervaren hoe het is om de rust in huis weer te vinden. Je krijgt een kijkje in het werk van kindercoach Debora van Beek-Cordfunke. Zij leert je ook hoe je ondanks alle drukte er toch voor kunt zorgen dat het thuis positief en soepeltjes verloopt.

Inschrijven

Lijkt het je leuk en leerzaam om aanwezig te zijn tijdens deze avond? Schrijf dan voor donderdag 5 oktober in via majorie.vd.berg@ggdhvb.nl. Deelname is gratis. Meld tijdig aan want vol = vol!

Organisatie

Deze bijeenkomst is een initiatief van de gemeente Dongen in samenwerking met: GGD Hart voor Brabant, Bibliotheek Dongen, Kindercentrum Petito’s en Kleintje Coach.

Bij vragen kun je terecht bij: Majorie van den Berg, GGD Hart voor Brabant: majorie.vd.berg@ggdhvb.nl  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4767