DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

‘Uit met ouders' Dongen

DONGEN OPTIMAALGeplaatst door internetkrant wo, september 06, 2017 14:04:02

3 oktober ‘Uit met ouders' Dongen

Pubers: ze gaan op stap met vrienden, van feestje naar feestje, lekker dansen, flirten. En wat allemaal nog meer...?! Bent u nieuwsgierig hoe het stappen er anno 2017 aan toe gaat of ligt u misschien wakker van er wat allemaal in het (geheime) leven van uw puber speelt?


U heeft als ouder wellicht al vragen als; waarom zoeken pubers zo graag hun grenzen op? Hoe zorg ik er als ouder voor dat mijn puber zich staande houdt in de stapwereld anno 2017? Is experimenteren op deze leeftijd normaal? Wat is mijn verantwoordelijkheid als ouder? En hoe gaat horeca en politie om met de jeugd?


Uit met ouders

Veel ouders hebben dit soort vragen, daarom nodigen wij u dinsdag 3 oktober van 19.00 - 22.30 uur uit om samen met andere ouders op een interactieve manier te ervaren hoe het stap leven van uw puber anno 2017 eruit ziet, en waar uw kinderen mee te maken kunnen krijgen.

Programma

Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom bij Cambreur College, Monseigneur Schaepmanlaan 13 in Dongen, waar we starten met interactief theater. Vervolgens wordt u meegenomen naar verschillende horecagelegenheden in Dongen, waar u kind (binnenkort) op stap gaat. Tijdens deze avond krijgt u een kijkje in hoe horeca Dongen omgaat met de jeugd en nemen deskundigen van Stichting Halt, Novadic Kentron, Politie en GGD u mee in het (geheime) leven van uw puber.


Inschrijven

Lijkt het u leuk en leerzaam om aanwezig te zijn tijdens deze avond? Schrijf u dan voor dinsdag 26 september in via uitmetoudersdongen@outlook.com

Deelname is gratis. Meld u tijdig aan want vol = vol!

Organisatie

Deze avond is een initiatief van de gemeente Dongen in samenwerking met: Cambreur College, ContourdeTwern, GGD Hart voor Brabant, Novadic Kentron, Politie, Horeca Dongen en Stichting Halt.

Bij vragen kunt u terecht bij: Majorie van den Berg, GGD Hart voor Brabant: majorie.vd.berg@ggdhvb.nl  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4755