DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Gezelligheidskoor "Dongens Levenslied" trad op bij het 10 e Rielse Smartlappenfestival.

MUZIEKGeplaatst door internetkrant ma, september 04, 2017 09:44:16

Gezelligheidskoor "Dongens Levenslied" trad op bij het 10 e Rielse Smartlappenfestival.


Dongen, 4 september 2017 Dit jaar werd het concert gehouden bij café Den Overkant in Riel. De organisatie had werkelijk alles uit de kast getrokken om er een reuze, gezellige muzikale middag van te maken. Het weer werkte prima mee, de weergoden waren weer goed gezind.8 koren waren uitgenodigd om deel te nemen aan dit gezellige concert.Zwanen Tranenkoor, Effe Aanders, Nostalgie, Fruitig geflipt, Gils Meezingkoor, SM Oss, Uit volle Borsten en Dongens Levenslieden natuurlijk het organiserende koor Zangriela.De locatie was werkelijk geweldig. Een leuk terras aan de voorzijde en ook een prachtig terras aan de achterzijde, waar het goed vertoeven was. Er waren 2 podia en ieder koor trad zowel op het binnen als het buitenterras op.Bij binnenkomst kon men thee en koffie kopen en stond er heerlijk gebak klaar. Daar werd dan ook gretig gebruik van gemaakt.


publiciteitsfoto DLL


Ook was er rond het middaguur een mogelijkheid om deel te nemen aan een overheerlijke lunch. Kortom voor de innerlijke mens was reuze goed gezorgd.Er heerste een leuke sfeer want wat heeft een mens toch meer nodig als een hapje en een drankje gezellig samen op een bankje en luisteren en meezingen met de mooiste Nederlandse liedjes. Want dat was een vereiste in Riel, alleen Nederlandstalige liedjes en ons koor DLL heeft vele mooie, gezellige en ontroerende Nederlandse liedjes in het repertoire. Dan merk je pas hoeveel mooie Nederlandse liedjes er zijn, mooie teksten, fijn om naar te luisteren maar ook liedjes waar je gewoon gezellig mee kunt zingen. Ook Cabaret en Musical liedjes werden op een spontane manier door de koren vertolkt.
Het was heerlijk weer, het kon niet op op deze mooie septemberdag en vele mensen hebben hier erg van genoten. De samenzang was zo rond de klok van vijf en het enthousiaste publiek zong mee met Eviva Espagne, in de hemel en het was aan de Costa del Sol.Een leuke afsluiting voor een top middag. Gezelligheidskoor Dongens Levenslied bedankt bestuur en leden van Zangriela voor de uitnodiging en wenst hen veel succes toe bij hun komende activiteiten.Wij hebben iedere donderdagavond een repetitieavond bij de Viersprong, Kanaalstraat 10 te Dongen.van 20.15 tot 22.15 uur. Vindt u het leuk om te zingen, kom dan eens vrijblijvend naar onze open repetitieavond op donderdag 12 oktober in de Viersprong. U bent van harte welkom.


Maar misschien vindt u het ook leuk om eens een concert van ons te bezoeken, het eerstvolgende concert is het Herfst concert op zondag 8 oktober in de Viersprong.Ook organiseren wij een Kerst concert op 17 december en een Nieuwjaarsconcert op 7 januari. Deze concerten vinden ook plaats bij de Viersprong.Tevens zoeken wij kinderen voor ons kinderkoor bij ons Kerstconcert. Wij zoeken kinderen die momenteel op de basisschool zitten. Willen uw kinderen graag eens meezingen bij een Kerstconcert, dan kunnen ze contact met ons opnemen.De jaarlijkse rommelmarkt vind plaats op 5 november a.s.Voor meer informatie: www.dongenslevenlied.nl U bent van harte welkom.  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4754