DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

60 jarige slagerij Pijnenburg organiseerde een Lekkere brunch

DONGEN OPTIMAALGeplaatst door internetkrant zo, september 03, 2017 13:13:57

60 jarige slagerij Pijnenburg organiseerde een Lekkere brunch

Dongen, 3 september 2017.Slagerij Pijnenburg bestaat 60 jaar. Piet Pijnenburg startte de slagerij in 1957 samen met zijn vrouw Leen in de Emmastraat. Inmiddels zijn er in ons dorp niet zo veel echte vakbekwame slagerijen meer. Supermarkten namen een groot deel van het verse vleessegment over. Jack Pijnenburg hield het vol en is nog steeds een begrip in Dongen. Dat heuglijke feit wordt gevierd. Talloze acties in de winkel ,maar ook een fantastische brunch was onderdeel van het feest. Klanten konden sparen voor deelname. Het waren er velen die deze zondag aanzaten en weer maar eens genoten van de onberispelijke kwaliteit van deze vakman. Gezellig was het ook én mooi weer.

Onze fotograaf Ad Hessels was er voor de krant .

Straks veel meer foto's en ander beeldmateriaal.

Nu al een sfeerfoto en de hartelijke gelukwensen voor de slager, zijn gezin en zijn medewerkers.

De video en het album zijn niet op elk toestel te zien. U dient dan uw instellingen aan te passen, de desktopmodus te gebruiken of de link te volgen.

https://youtu.be/X1tXd2UddIw

http://gallery.dongenhomespot.nl/#!album-297

Jack en Saskia ( foto : Ad Hessels )

Voor de kinderen was er al een kleurplatenactie met leuke prijzen .De brunch vond plaats in de buitenlucht in de Emmastraat . De buurtslagerij is inmiddels een begrip en één van de laatst overgebleven slagerijen in Dongen. Onze locatie is dan ook wat vreemd te noemen aangezien in deze buurt vroeger ook een bakker en een groentewinkel gevestigd waren die inmiddels zijn verdwenen.Piet en Leentje Pijnenburg droegen in 1991 het stokje over aan hun zoon Jack en Saskia Verhulst

  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4753