DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Grand Gala du Pee & Blèr du Pee 2017

EVENEMENTENGeplaatst door internetkrant wo, augustus 30, 2017 12:42:47

Grand Gala du Pee & Blèr du Pee 2017

De vakanties zijn inmiddels (voor de meeste) voorbij. Dat betekent dat het aftellen voor het muzikale evenement van het jaar inmiddels echt is begonnen. Door het succes van het recente jaren, hebben we besloten om de toegangsprijs wederom niet te verhogen en deze te houden op € 5,00 p.p.

Ook dit jaar zal er gestreden worden om de titel Peeënlied van het jaar (originele tekst en melodie), ook kan er deelgenomen worden aan het Blèr du Pee (originele tekst op een bestaande melodie). De strijd barst los op 18 november en zal dit jaar ook weer gaan plaatsvinden bij ‘t Schouw. De akoestiek in de nieuwe Cammeleur is namelijk nog niet getest.

We hebben tijdens de vakantie niet stilgezeten. We hebben een lijst samengesteld met arrangeurs en tekstschrijvers die jullie kunnen helpen een peeënhit te scoren. Neem vooral contact met ons op als je hulp nodig hebt bij het schrijven en/of arrangeren.

Voel je je aangesproken en lijkt het je geweldig om eens mee te doen, dan kun je een inschrijfformulier invullen op www.peeenstekers.nl. Of stuur een mail naar ons nieuwe mailadres ggdp@peeenstekers.nl en vraag daar om een inschrijfformulier. Ook voor vragen kun je altijd een mail sturen. Check voor de laatste info de website en de berichten op de sociale media.

Uiterlijk 05 november kunnen de laatste inschrijvingen worden ingeleverd. De laatste mogelijkheid hiervoor is de CV vergadering die start om 11:11 uur of per de mail. Daarnaast werken we met het principe: “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”. Zorg dus dat je er op tijd bij bent!

Voor de peeën en peeërinnen die dit nog niet gedaan hebben, noteer 18 november in je agenda!

Veel succes met de voorbereidingen en we zien jullie dan graag allemaal in ‘t Schouw!  • Reacties(1)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4752