DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Zes weken ziekteverlof wethouder Ad van Beek

DONGEN OPTIMAALGeplaatst door internetkrant do, augustus 24, 2017 18:33:49

Zes weken ziekteverlof wethouder Ad van Beek

Wethouder Ad van Beek is de komende zes weken niet in functie. Op medisch advies maakt hij gebruik van ziekteverlof. Hij heeft deze periode nodig om te herstellen van een hartinfarct en een operatieve ingreep.

Archieffoto : Jan Stads Pix4Profs


Ad van Beek meldde zich gisteren (woensdag 23 augustus) bij zijn huisarts met gezondheidsklachten. Er bleek sprake te zijn van problemen met het hart. Nog dezelfde dag is na een onderzoek (katheterisatie) een dotterbehandeling uitgevoerd. Voorlopig moet hij rustig aandoen. Burgemeester Marina Starmans heeft vandaag namens het college een bezoek gebracht aan de wethouder. ,,Dankzij de snelle ingreep gaat het nu gelukkig al een stuk beter. Maar om goed te herstellen, is gewoon tijd nodig. Die tijd moet hij ook nemen, gezondheid gaat voor alles'', aldus de burgemeester.De taken van wethouder Van Beek, worden tijdens zijn ziekteverlof overgenomen door de overige leden van het college. Daarmee blijft de voortgang van dossiers en projecten gegarandeerd.  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4748