DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Dongense deelname aan de Stelvio challenge brengt € 11.000 op voor hechte en gezellige scouting Stormvogels

VERENIGINGSNIEUWSGeplaatst door internetkrant wo, augustus 23, 2017 16:49:26

Stormvogels zijn ook Bofkonten !

Dongense deelname aan de Stelvio challenge brengt € 11.000 op voor hechte en gezellige scouting Stormvogels

Dongen, 23 augustus 2017. Dankzij vele sponsoren en de fietsers Ton Okkerman, Joost Gremmen, Mischa Kramer en Marcel Lammers is scouting de Stormvogels in staat spullen te kopen voor hun kampeeractiviteiten. Maar volgens voorzitter Colinda Blous veel meer dan dat. De Stelvio challenge was dit jaar onderdeel van de activiteiten van de Pim Foundation . Deze organisatie is in 2008 opgericht door Hans van Gorp en Ton van der Veer. Beide wielrenners en ondernemers. Ton van der Veer is, samen met zijn vrouw Linda, initiatiefnemer en oprichter van de zorgwoning voor meervoudig gehandicapte kinderen Stichting Pim. Samen met Pieter Riley en Gert Vos vormt Ton het hedendaagse bestuur van de Pim Foundation. Zij waren deze woensdag in Dongen bij het honk van de Stormvogels.


Bianca Haarbosch, penningmeester van scouting de Stormvogels kwam bij toeval in contact met deze stichting en maakte dat wereldkundig bij onder andere TC De Kleppers, waarvan Ton Okkerman penningmeester is. Het geheel kwam aan het rollen met als resultaat dat er werd getraind en gefietst in Bormio , Italië . De berg Bormio–Prato–St. Maria kon zowel lopend als fietsend worden bedwongen en is 23 km lang naar boven met een helling van 7,1%. Vandaag werd het opgehaalde sponsorbedrag overhandigd aan Colinda Blous voorzitter . Onder luid en vrolijk applaus van enkele Stormvogels en ouders kreeg zij vanuit de foundation het zoals ze zelf opmerkte 'ongelooflijke bedrag ' van € 11.000 aangeboden . Proficiat Stormvogels !

  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4747